Karinės Taktinės Liemenės Išpuolių Airsoft Plokštė vežėjas Multicam Armijos Molle Mag Šaudmenys Krūtinės Įrenginys Dažasvydis Kūno Šarvai Diržas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€29.82

€43.42

-31 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Karinės Taktinės Liemenės Išpuolių Airsoft Plokštė vežėjas Multicam Armijos Molle Mag Šaudmenys Krūtinės Įrenginys Dažasvydis Kūno Šarvai Diržas Aprašymas: - Aukštos kokybės 600D oxford medžiaga, tvirtesnis tempimo stiprumas ir atsparumas dėvėjimuisi, patogus ir patvarus.

- Priekiniai ir atgal priimti molle dizainas, galite lengvai atlikti kiti smulkūs prietaisai.

- Pečių ir juosmens, šonų dalis priimti magija juosta ir sagtis dizaino, kuris leidžia jums dėvėti ir kilimo tai taktinė liemenė, greitai ir patogiai.

- Su 3 nuimamais priedų maišeliai patenkinti skirtingus saugoti reikia.

- Vienas iš priedų maišeliai priima didelis magija juostos konstrukcija, kur galite įklijuoti ženklelis, kaip jūsų identifikavimo. Pakuotės svoris: 1.063 kg

Gaminio Dydis(L x W x H): 50.00 x 40.00 x 6.00 cm / 19.69 x sudarė 15,75 x 2.36 colių

Pakuotės Dydis(L x W x H): 40.00 x 12.00 x 12.00 cm / sudarė 15,75 x x 4.72 4.72 colių Pakuotės Turinys: 1 x Amfibijas Taktinis karo Molle Liemenė Combat Assault Plate Carrier Liemenė

MŪSŲ PAŽADAS!!! 1.Mes žada gausite užsakymo baigę mokėjimo. 2.Kai pakuotės patvirtino, prarado, mes išsiųsti jūs arba grąžinti, prašome nesijaudinkite. Jei jūs turite klaidingą prekės, prašome atsižvelgti į nuotrauką pakelio ir elementą, kurį gavo, tuomet susisiekite su mumis tiesiogiai . Mes jums gerą sprendimą.

1.Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO-Master card,visa,Boleto,TEF, "Maestro", "webMoney", QIWI, "Yandex".Pinigai, Banko Pavedimu, Western Union". 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

Mes teikiame įvairių vežimo paslaugų dėl įvairių prašyti po 1.Kinija paštu, oro paštu , nemokamas pristatymas dauguma šalies,bet šiek tiek ilgiau laiko, jums reikia turėti pakankamai kantrybės, laukia produktus. Paprastai trunka 18-35 darbo dienų daugelyje šalių, ilgiau šios regione(Pietų Amerika, Afrika,...) 2.EMS, ji užima apie 5-20 darbo dienų. Tai labai gera siuntos kelią, rekomenduoti jums. Bet jūs turite mokėti už papildomą pristatymo mokestį.

3.FEDEX/DHL/UPS/TNT/RINKLIAVOS, greičiau, tačiau per brangus, paprastai trunka 3-12 darbo dienų, jūs turite mokėti už papildomą pristatymo mokestį.

4.Stebėjimo informaciją paprastai atnaujinimai maždaug 3-5 dienas, jei jūs negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 5. Ne, Atsakinga už Muitinės formalumų atlikimo . Be to,Mes rašyti mažesnės vertės užsakymo pacakge, siekiant padėti jums išvengti muitų . Ir jei jūsų šalis turi specialų prašymą dėl importo tvarką, prašome leiskite mums žinoti, ir mes gali rašyti duomenis, kiek norite.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES BUS NE SUTINKATE, JŪS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI . IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

100% klientų pasitenkinimas yra mūsų tikslas !

1.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių pagirti bus labai dėkingi.

2.Jei ne, Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės dirbti problemos iš teigiamai.Ačiū.

3.Neįmanoma išspręsti jūsų problemą, jei mes nežinome, apie problemą! Labai ačiū!

Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Pakuotės Dydis 50cm x 60cm x 20cm (19.69in x 23.62in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas
Dydis One Size
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Priekiniai ir atgal priimti molle dizainas, galite lengvai atlikti kiti smulkūs prietaisai.
Pakuotės Svoris
Lytis Vyrai
Tipas Molle Carrier Liemenė
Pavadinimas Medžioklės Vest CS Lauko Įranga
Prekės Pavadinimas HAN LAUKINIŲ
spalva black tan green camo
Sezonas Vasaros,Žiemos,Pavasario,Rudens
Medžiaga 600D Oxford

Parašyti atsiliepimą

Karinės Taktinės Liemenės Išpuolių Airsoft Plokštė vežėjas Multicam Armijos Molle Mag Šaudmenys Krūtinės Įrenginys Dažasvydis Kūno Šarvai Diržas

Karinės Taktinės Liemenės Išpuolių Airsoft Plokštė vežėjas Multicam Armijos Molle Mag Šaudmenys Krūtinės Įrenginys Dažasvydis Kūno Šarvai Diržas

Karinės Taktinės Liemenės Išpuolių Airsoft Plokštė vežėjas Multicam Armijos Molle Mag Šaudmenys Krūtinės Įrenginys Dažasvydis Kūno Šarvai Diržas Aprašymas: - Aukštos kokybės 600D oxford medžiaga, tvirtesnis tempimo stiprumas ir atsparumas dėvėjimuisi, patogus ir patvarus. - Priekiniai ir atgal priimti molle dizainas, galite lengvai atlikti kiti smulkūs prietaisai. - Pečių ir juosmens,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai