Niugul Profesionalus LED Scenos Šviesos 12X3W RGBW PAR LED Apšvietimo Efektas DMX512 Master-Slave Led Butas par Diskoteka Šalies KTV dj

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.49

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Nemokamas pristatymas Naujos Profesionalios LED Scenos Šviesos 12X3W RGBW PAR LED Apšvietimo Efektas DMX512 Master-Slave Led Butas par Diskoteka Šalies KTV dj baras Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę ir Įsigyti iš mūsų Gamyklos.Ir prašome susisiekti su mumis, jei turite bet kurį klausimą. MES esame Parduoti Gamyklos, Bulk Kaina!!! Aukštos kokybės!!!

Aprašymas: - RGBW LED (Raudona*3, Žalias*3, Sidabrinė*3, Baltos spalvos*3), spalvų maišymo ir kelis funkcija par šviesos - Parama statinio spalva, šokinėti, palaipsniui, blykstės ir nemirksi apšvietimo efektas keičiasi greitis reguliuojamas - Keturi darbo režimai: Garso-įjungta / Auto / DMX / Master-slave - Šviesus ir didelis 2 metų garantiją - Geriausią vaizdo apšvietimo efektas gali kuro savo aistra ir labai padidinti atmosfera - Idealiai tinka naudoti patalpose, didžiosios naudojami Diskoteka, Klubai, KTV, Pub, Baras, Banketų, vestuvių, šeimos šalys, ir tt - 7 DMX kanalai ir dimeris, strobe, pulsas, nuolydis-rampa, nemirksi spalva pakeisti apšvietimo efektai - 3-pin male & female DMX įvesties ir išvesties - Sklandus elektroninis reguliavimas nuo 0 – 100% - puikiai, kai naudojant rūko (Apšvietimo efektas nuotraukas rodomas sąrašo naudojant rūko) techniniai duomenys: - Maitinimo Įtampa: AC 90V-240V / 50-60 Hz - LED: 12 vnt * 3W LED (Raudona*3, Žalias*3, Blue*3, Baltos spalvos*3) - Režimas: Auto / Balso aktyvuota / DMX / Master-slave - Spindulio Kampas: Apytiksl. 25° - Tamsos: 0% - 100% - LED Trukmė: 10000 Valandų - Jungtis: 3 Pin XLR - Vandeniui: IP20 - Darbinė Temperatūra: -20- 40 - Korpuso Medžiaga: Inžinerijos Plastiko - Dydis: 13*13*14cm - Bruto Svoris: 595g Pastabos: Patvirtinti tiekiama įtampa yra teisinga - naudoti tik Patalpose, prašome saugo nuo drėgmės, jei naudojamos lauko sąlygomis - nereikia naudoti jį dažnai pagal drėgnoje aplinkoje, Kad būtų išvengta žalos jūsų akis, prašome nežiūrėkite tiesiai į šviesą - Perskaitykite vartotojo instrukciją atidžiai prieš naudodamiesi šviesos

mokėjimo

1. Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo dėl Salve.lt. Ir tikėtis, kad sumokėti per 4 dienas nuo pirkimo.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

2. Prašome atkreipti dėmesį, kad pašto išlaidos NĖRA grąžinamos.

Pristatymas

1. MES LAIVAS visame PASAULYJE Visi užsakymai bus išsiųsti iš Guangzhou Kinijos Vežėjas DHL:. 3-7Days, UPSS: 5-7 Dienas, UPSE: 4-6 Dienas, "FEDEX": 5-7 dienas, TNT: 3-7days , EMS: 7-15days, HONGKONG Post: 12-27days, Kinija paštu: 15-25 dienas. ~ ~ ~ , Prašome susisiekti su mumis prieš perkant, jei esate Salve.lt išskirtinis šalių ~~~

2. Jei perkate kelis elementus, galite išsaugoti krovinių kiekvienam papildomų elementų. Jei perkate 8pcs ar daugiau ir tik tada reikia tik 1 vartotojo vadovas jums sutaupyti 7 vartotojo namual, galite sutaupyti $ 1 dėl Energijos Taupymo.

3. Mes turime daug patirties, todėl mažesnės vertės sąskaitoje faktūroje turi lydėti prekes ir sumažinti muitų mokesčių turi būti sumokėtos Importo pvm. Mažesnės vertės sąskaitos faktūros bus klausimu, kaip DOVANA, jei jums nereikia arba reikia kitiems padėti , prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Jei turite sunkumų daro savo deklaraciją, ar jums reikia nuskaityti mažiau vertė puslapyje, pasakykite mums, mes už jus! ar baudimą mokestis, ko jums mokėti už jūsų pareiškimas bus DAUG BRANGIAU.

4. Mes laivas Salve.lt adresas TIK, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Salve.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

5. Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų gamykloje ranka / durų, jei paliksite IŠSAMŲ GYVENA ADRESAS SU GALIOJANČIU, KONTAKTINIO TELEFONO NUMERĮ, bet ten kažkada paketo gal nepavyko iš siuntimu, mes atkreipti dėmesį susisiekti su savo vietos pašto sistemos arba Muitinės gauti savo siuntą., prašome susisiekti su mumis prieš mokėti.

6. Laivybos Laikas Jūsų mokėjimas buvo sėkmingas ir finansavimo per Salve.lt platforma sertifikavimo, mes padėsime jums su greičiausią pristatymą, jūs neturite nerimauti apie tai. - Užsakymų šeštadienis-ketvirtadienis - Mokėti iki 1:00 pm Pekinas Laiko ir gauti ANTRĄ DIENĄ PRISTATYMAS! - Užsakymų Penktadienis - Laivai, Sekmadienis. -Jeigu norite ją grąžinti, arba norite pirkti kitus produktus pakeisti elementus, jums jau apmokėta, prašome pranešti mums prieš 9:00 pm Pekino Laiku. Arba jums bus sumokėti krovinių vežimo, kurie įvyksta. - Mes pranešimų sekimo numerį, jūs antrąją dieną pristatymas.

7. Jei esate iš Brazilijos, prašome pateikti mums jūsų CPF numeris, ačiū iš anksto.

8. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. -Šie Mokesčiai pirkėjų atsakomybę. -Prašom Patikrinti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą / pirkti.

9. Prašome pranešė, kad už 110V / 220V / 240V produkto, kai užsakymą. Visi mūsų produktai yra AC110-240V. Jei jums reikia kitos specialios volt produktus, prašome susisiekti su mumis / prieš užsakymus.

10. Prašome laikyti įstatymo projektą, laivybos, jeigu prekės yra sugadintos, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas. Visos prekės, kai laivybos gamyklos yra geros sąlygos, prašome kreiptis į vietos vežėjas ir paprašyti sumokėti kompensaciją per 3 dienas, gavus prekes.

Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Pakuotės Dydis 13cm x 13cm x 15cm (5.12in x 5.12in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
Valdymo Modelis DMX512 , AUTO ,Garso ,Master/Slave
Stilius DMX Scenos Šviesos
Programa Adcanced built-in programas
Taikymo aplinka disco šviesos,dj šviesos,luces discoteca,KTV klubo mini ligh
dimeris 0-100% linijinis tamsos
Led šaltinis 12 PAR šviesos (3*raudonos ,3*žalios spalvos ,3*mėlynas ,3*baltos spalvos)
Modelio Numeris Niugul-P12X3W
Funkcija Dmx 512, strobe, garso aktyvus, auto run, master/slve
Galia 36W
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
Spalvų maišymas Raudona Žalia Mėlyna Balta Maišymo spalva
Įtampa 90-240V
Proga Profesionaliojo Scenos ir DJ
Prekės Pavadinimas Niugul

Parašyti atsiliepimą

Niugul Profesionalus LED Scenos Šviesos 12X3W RGBW PAR LED Apšvietimo Efektas DMX512 Master-Slave Led Butas par Diskoteka Šalies KTV dj

Niugul Profesionalus LED Scenos Šviesos 12X3W RGBW PAR LED Apšvietimo Efektas DMX512 Master-Slave Led Butas par Diskoteka Šalies KTV dj

Nemokamas pristatymas Naujos Profesionalios LED Scenos Šviesos 12X3W RGBW PAR LED Apšvietimo Efektas DMX512 Master-Slave Led Butas par Diskoteka Šalies KTV dj baras Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę ir Įsigyti iš mūsų Gamyklos.Ir prašome susisiekti su mumis, jei turite bet kurį klausimą. MES esame Parduoti Gamyklos, Bulk Kaina!!! Aukštos kokybės!!! Aprašymas: - RGBW LED (Raudona*3, Žalias*3, Sidabrinė*3,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai