Gėlių sezono mergina perlų vėrinį, mergina papuošalų, mergina perlų vėrinį dovana, šalis, kasdien nešioti, spalvą ir blizgesį.

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.22

€1.96

-37 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Įmonės informacija Mielas drauge, Kviečiame SIWEI PAPUOŠALAI ! Mes Gamykloje Tiesiogiai Parduoti Prekes Yra Geros Kokybės, O Visi Dydis ir Spalva yra Sandėlyje. Nereikia Dėl Nieko Jaudintis. Jūsų Pasitenkinimas Yra Mūsų Didžiausias Noras, Jei Jūs iš naujo n ot Patenkinti Mūsų Produktų, Tiesiog būti Laisvai Praneškite Mums. Mes Nuoširdžiai Išklausyti Jūsų Nuomonę. Turite Laimingas Apsipirkti. Produkto Aprašymas Geriausias aksesuaras jums. jis dera su jūsų gražus šluostės šalies , engegement , vestuves. Jums skiriasi nuo kitų. Ji turės šiek tiek nukrypimas nuo spalvos į kitą kompiuterį , pls įsitikinkite, kad nėra atsargiai jį, kai jūs perkate jį.

Daugiau Gaminių: Papuošalų priežiūra: 1.Būk Švarus,Sausas, 2.Venkite Cheminių Medžiagų,Skysčių,Prakaitavimas,Trinties 3.Atskiras Sandėliavimo Prekybos Procesas: 1.Rasti suinteresuotų 2 straipsnis.Pridėti į krepšelį 3.Tęsti apsipirkimą 4.Patikrinkite, ar visi elementai, jūsų pirkinių krepšelis 5.Pateikti užsakymą ir atlikti mokėjimą. Pristatymas Metodas: Kinija Paštu Ailr Paštas:20-60 dienų. ePacket:10-25days Daugiau Laivybos Metodas, Prašome Susisiekti su mumis. Po mokate mūsų parduotuvėje, mes pasirūpinsime, kad jūsų siunta per 7 dienas. Pakuotė: Gerai supakuota į opp maišelį.Po to supakuoti į geltoną laišką maišelį ar dėžutę. Jei turite klausimų apie paketas, prašome susisiekti su mumis. Atsiliepimų: 1 Jeigu esate satified su prekėmis.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą.Incluing aprašymas,Paslaugos ir pristatymas. 2 Jei esate nepatenkinti prekių.Prašome susisiekti su mumis, jei turite tokių jausmas. 3 Mes nepriimame jokių blogų atsiliepimų, kurie, be jokio kontakto. Tikiuosi, jūs galite rasti elementą, kurį susidomėjimą. Turite laimingas pirkinių !

Pakuotės Svoris 0.04kg (0.09lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Grandinės Tipas Kryptis
Suderinamumas Viskas Suderinama
Elemento Tipas Karoliai
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Formos\modelis Round
Bauda ar Mados mados
Prekės Pavadinimas HOWAWAY
Funkcija Grožis
Modelio Numeris Vienas tūkstantis šimtas dešimt
Perlo Formos Puikiai Turas
Lytis Moteris
Karoliai Tipas Chokers Karoliai
Stilius Romantiškas
Pearl Tipas Imituojamas-pearl
Medžiaga Pearl

Parašyti atsiliepimą

Gėlių sezono mergina perlų vėrinį, mergina papuošalų, mergina perlų vėrinį dovana, šalis, kasdien nešioti, spalvą ir blizgesį.

Gėlių sezono mergina perlų vėrinį, mergina papuošalų, mergina perlų vėrinį dovana, šalis, kasdien nešioti, spalvą ir blizgesį.

Įmonės informacija Mielas drauge, Kviečiame SIWEI PAPUOŠALAI ! Mes Gamykloje Tiesiogiai Parduoti Prekes Yra Geros Kokybės, O Visi Dydis ir Spalva yra Sandėlyje. Nereikia Dėl Nieko Jaudintis. Jūsų Pasitenkinimas Yra Mūsų Didžiausias Noras, Jei Jūs iš naujo n ot Patenkinti Mūsų Produktų, Tiesiog būti Laisvai Praneškite Mums. Mes Nuoširdžiai Išklausyti Jūsų Nuomonę. Turite Laimingas Apsipirkti. Produkto Aprašymas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai