5vnt BIades Medžio Drožyba TooIs Graviravimas Amatų ScuIpture Peilis Pjovimo TooI PCB Remontas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.39

€0.41

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Spustelėkite nuotrauką, kurią norite nusipirkti, kas jus domina

5 vnt 11# tikslumo peilį ašmenimis

Aukštos kokybės ašmenys, kietumas, ryškumą, patvarus

Tinka plokštės (PCB) supjaustyti, apipjaustymas gumos injekcijos litų dalys, remontas, ofortas, modelis priėmimo, skulptūros ir kitų pramonės tikslams.

Paslaugų teikimo sąlygos Siunta

Mokėjimo priimame Alipay, T/T, Western Union, Paypal ir visa mokųjimo. Išskyrus Alipay, transformuoti mokestis yra kliento pusėje. Prašome atkreipti tvarka per 3 dienas, ir mes pasirūpinsime, kad siunta 1-2 dienas.

Po paslaugos Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

нож peilis скальпель нож бабочка складной инструмент лопасть menčių peiliukai

Pakuotės Dydis 12cm x 10cm x 3cm (4.72in x 3.94in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Modelio Numeris 11#
Ašmenų Medžiaga Plieno
Rankenos Medžiaga Mediena
Tipas Peilis
Prekės Pavadinimas WLXY

Parašyti atsiliepimą

5vnt BIades Medžio Drožyba TooIs Graviravimas Amatų ScuIpture Peilis Pjovimo TooI PCB Remontas

5vnt BIades Medžio Drožyba TooIs Graviravimas Amatų ScuIpture Peilis Pjovimo TooI PCB Remontas

Spustelėkite nuotrauką, kurią norite nusipirkti, kas jus domina 5 vnt 11# tikslumo peilį ašmenimis Aukštos kokybės ašmenys, kietumas, ryškumą, patvarus Tinka plokštės (PCB) supjaustyti, apipjaustymas gumos injekcijos litų dalys, remontas, ofortas, modelis priėmimo, skulptūros ir kitų pramonės tikslams. Paslaugų teikimo sąlygos Siunta Mokėjimo priimame Alipay, T/T, Western

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai