20 AMP Automatinis Elektrinis Siurblys Plūdinio Jungiklio DC12V Lygio Reguliatorius

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.44

€9.33

-9 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Siurblio medžiaga: ABS. cn1520154873yhmu Spalva:Balta Specifikacijos : 12v elektros triumo siurblio jungiklį triumo siurblys plūdinio jungiklio yra protingas prietaisas, naudojamas laivų, kurie įsijungia triumo siurblys, kai vanduo triumo pasiekia tam tikrą lygį. Ji yra būtina turėti bet valtis, kad yra paliktas be priežiūros, dėl bet kokios trukmės laiką, kaip ir visos valtys linkę nuotėkio bent šiek tiek vandens. Šis jungiklis yra panardintas, todėl jums reikia vandeniui elektros jungčių ir pakabinti laidai, siekiant užtikrinti, kad jie liktų sausa, kaip įmanoma.

Idealus srauto jutiklis triumo siurbliai Sunkiųjų srauto jungiklis skirtas sunkiausiems darbams

Mūsų triumo siurblys plūdinio jungiklio MK-CFS12 yra saugesnis, nei gyvsidabrio, jungikliai, šis jungiklis naudojamas gyvsidabris-nemokamai valcavimo kamuolys mechanizmas ir apima išimtinę anti-spike funkcija užkirsti kelią sparčiai on/off dviračiu susidūrė su kai kurių jungikliai. Pagamintas iš tvirtos, termoplastinė medžiaga. Universalus dizainas, veikia su visomis 12V, 24V ir 32V triumo siurbliai.

1. Pasukite pompą, kai vandens lygis pasiekia 2" (51mm) 2. Savo ruožtu, siurblys išsijungia, kai vandens lygis pasiekia 3/4" (19mm) 3. Idealus srauto jutiklis triumo siurbliai 4. Sunkiųjų srauto jungiklis skirtas sunkiausiems darbams Produkto Pavadinimas Triumo Siurblys Plūdinio Jungiklio MK-CFS12 Max Amperų 12volts 30A Max Amperų 24 voltų 15A Max Amperų 32 voltų 12A Laido ilgis 1m Vielos vėžės dydis 18 N. W/N. 0.16 W/0.2

Kiekis: 1PC Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!! Paketą, Įskaitant: 1 x Automatinis Elektrinis Vandens Siurblys Plūdinio Jungiklio

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.28kg (0.62lb.)
Pakuotės Dydis 23cm x 15cm x 14cm (9.06in x 5.91in x 5.51in)
Sertifikavimo BMK
Savybės žr. informaciją
Jungiklio Tipas Jungiklis Jutiklis
Garantija žr. informaciją
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Medžiaga Plastikiniai
Elemento Tipas Jungikliai
Modelio Numeris žr. informaciją

Parašyti atsiliepimą

20 AMP Automatinis Elektrinis Siurblys Plūdinio Jungiklio DC12V Lygio Reguliatorius

20 AMP Automatinis Elektrinis Siurblys Plūdinio Jungiklio DC12V Lygio Reguliatorius

Siurblio medžiaga: ABS. cn1520154873yhmu Spalva:Balta Specifikacijos : 12v elektros triumo siurblio jungiklį triumo siurblys plūdinio jungiklio yra protingas prietaisas, naudojamas laivų, kurie įsijungia triumo siurblys, kai vanduo triumo pasiekia tam tikrą lygį. Ji yra būtina turėti bet valtis, kad yra paliktas be priežiūros, dėl bet kokios trukmės laiką, kaip ir visos valtys linkę nuotėkio bent šiek tiek vandens.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai