BLUEFRAG 1pcs Akių šešėliai Teptuku skiedžiama Milteliai Šepečiai Pincel Maquiagem Profesionalus Makiažas šepetys Kosmetikos Grožio Priemonės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.78

€3.70

-24 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Laivybos Laikas:

ePacket Į JAV: 7-15 dienų

Kinija Paštu, Oro Paštu/Singapore Post: Apie 25 Darbo Dienos

Laivybos laikas Rusija bus 30-50days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo.

Laivybos laikas Brazilija bus 50-100days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo.

Jei pasirinksite DHL, "Fedex", EMS, UPS laivybos bus greičiau, paprastai 7-15 darbo dienų.

Užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas. Jums bus pranešta on-line, kai jis siunčiamas ir sekimo informaciją, paprastai atnaujinamas per 72 valandas.

Prašome būti maloniai informavo, kad spalvų prekę galite gauti gali skirtis nuo nuotraukos ant gaminio puslapį. Prašome suprasti, kad nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio ir turime daryti spalva tikrasis produktas kaip standartas.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Savo Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Jei jus tenkina jūsų užsakymą, prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių ir rekomenduoja mus kitiems klientams.

Mes prašome, kad jūs su mumis susisiekti dėl bet kokių klausimų dėl jūsų užsakymą vietoj to, suteikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar darbo ginčą, kuris nebus naudinga problemų sprendimui.

Q: Kaip aš galiu mokėti už mano užsakymą?

A: šiuo metu Mes priimame mokėjimus per Kredito Kortelę, visa Kortelę ir "Master Card".

Q: Kaip padaryti, aš žinau, kur mano, kad yra dabar?

A: yra sekimo numerį, už kiekvieną nurodymo po to, kai jis išsiunčiamas. Jums gali stebėti dėl laivybos procesą su savo užsakymo sekimo numerį atitinkamoje interneto svetainėje.

Q: ar galima man daryti urmu pirkti jūsų parduotuvėje?

A: Taip. Jei norite padaryti, pirkimas urmu, jūs galite susisiekti su mumis ir aptarti apie didmenines kainas. Mes suteikti jums geriausią kainą.

Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. mes visada suteikti jums geriausias paslaugas ir produktų.

Pakuotės Dydis 17cm x 5cm x 5cm (6.69in x 1.97in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Medžiaga Sintetinių Plaukų
Kiekis 1pcs Milteliai Makiažas Šepetys
Funkcija Super Minkštas
Prekės Pavadinimas BLUEFRAG
Naudojamas Su Akių Šešėliai
Dydis Full Size
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Rankenos Medžiaga Mediena
Naudoti BB Kremas, Elektra,Pamatai,skaistalai,
Modelio Numeris BLBR0071
Šepečių Medžiagos Sintetinių Plaukų
Pritaikymas Veido,nosies,akių,Skaistalai,Šešėliai,Makiažo

Parašyti atsiliepimą

BLUEFRAG 1pcs Akių šešėliai Teptuku skiedžiama Milteliai Šepečiai Pincel Maquiagem Profesionalus Makiažas šepetys Kosmetikos Grožio Priemonės

BLUEFRAG 1pcs Akių šešėliai Teptuku skiedžiama Milteliai Šepečiai Pincel Maquiagem Profesionalus Makiažas šepetys Kosmetikos Grožio Priemonės

Laivybos Laikas: ePacket Į JAV: 7-15 dienų Kinija Paštu, Oro Paštu/Singapore Post: Apie 25 Darbo Dienos Laivybos laikas Rusija bus 30-50days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo. Laivybos laikas Brazilija bus 50-100days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo. Jei pasirinksite DHL, Fedex , EMS, UPS laivybos bus greičiau, paprastai 7-15 darbo dienų. Užsakymai

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai