Evil Eye Pilvo Žiedas 14G 316L chirurginio plieno Kabančios bamba Bamba Žiedas Tabaluoti Kūno Papuošalų, Auskarų vėrimas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.83

€1.10

-24 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

DYDIS:1.6 mm*10mm*5mm*8mm

Spalva: (kaip nuotraukoje)

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + Kalnų Krištolas

(Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.)

Jūsų Pasitenkinimas yra mūsų Prioritetas. Mūsų tikslas padaryti taip, kad visi mūsų klientai tokie pat laimingi, kaip įmanoma, o prekybos su jav.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kada ir bet kas. Mes visada pasiruošę jums.

Pristatymas

1.Pristatymas metodas:Nemokamas pristatymas užsakymas bus išsiųstas Kinija paštu, oro paštu. Tačiau, jei užsakymo suma daugiau kaip USD200.00,mes išsiųsti DHL, ar AVS nemokama, kurie atvyksta per 3-12days.

2.Laivybos laikas: Kinija paštu, oro paštu, paprastai atvyksta per 15-35 darbo dienas po to, kai buvo paskelbtas. Kažkada muitinės ar oras problema, ji bus atidėtas daugiau dienų iki 35-48 dienų.

Grįžta

Mes priimame grįžti.

Jei esate nepatenkinti su prekės arba prekės, atvyko į neveikia,pls susisiekti su mumis nedelsiant iš dalies grąžinti ar išsiųsti į žemiau pateiktas sąlygas:

1.Deklaracijoje turi būti ji?s pradinę būklę;

2.Grąžinti per 7 dienas;

3.Pirkėjai moka grąžinimo pašto išlaidas.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra mūsų siekimas.

Ji?s labai dėkingi galite palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių ir mes bus grąžinti.

Jei jūs jaučiate, kad mes tai trūksta teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių reitingą,pls, suteikia mums galimybę ir susisiekite su mumis valstybės nepasitenkinimas, mes išspręsti šią problemą už jus.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 6cm (3.94in x 3.94in x 2.36in)
Medžiaga Kalnų krištolas
Prekės Pavadinimas NORDVEST
Bauda ar Mados mados
Formos\modelis Vabzdžių
Kūno Papuošalai Tipas Bamba & Bell Mygtuką Žiedai
Stilius Madinga
Elemento Tipas Kūno Papuošalai
Modelio Numeris no
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno

Parašyti atsiliepimą

Evil Eye Pilvo Žiedas 14G 316L chirurginio plieno Kabančios bamba Bamba Žiedas Tabaluoti Kūno Papuošalų, Auskarų vėrimas

Evil Eye Pilvo Žiedas 14G 316L chirurginio plieno Kabančios bamba Bamba Žiedas Tabaluoti Kūno Papuošalų, Auskarų vėrimas

DYDIS:1.6 mm*10mm*5mm*8mm Spalva: (kaip nuotraukoje) Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + Kalnų Krištolas (Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.) Jūsų Pasitenkinimas yra mūsų Prioritetas. Mūsų tikslas padaryti taip, kad visi mūsų klientai tokie

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai