Papuošalai Karoliukai Aplinkos Stiklo Imitacija, Perlų Ašaros Karoliukai Sruogos LightGrey,13x9mm,Skylė:1mm;apie 30pcs/kryptis, 15.7"

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.00

€1.88

-46 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aplinkos Stiklo Imitacija, Perlų Ašaros Karoliukai Sruogos LightGrey

Dydis: apie 9 mm pločio, 13mm ilgio, skylė: 1mm; apie 30pcs/kryptis, 15.7".

Laivybos Laikas

100% produktus Nbeads yra sandėlyje tikslią kiekis. Su mūsų protingas ir efektyvus darbas komandoje, Nbeads garantuoja jums gauti savo sklypo kuo greičiau.

Pastabos:

1. Jūsų paketas paprastai išsiunčiamas per 5 darbo dienas po apmokėjimo išvalytas. jei viskas gerai, mes galime išsiųsti per 3 dienas.

2. We will ship paketą į savo Salve.lt adresą. Todėl prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas prieš atlikti mokėjimą.

4. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir pristatymo būdai, operatyvus pristatymas kainuos 3~7days atvykti ir pašto rašyti reikia apie 1 mėnesį.

Mokėjimo būdai

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per Salve.lt sąlyginio Deponavimo per visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", ir Banko Pervedimai. Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Po Pardavimo

Jis bus dėkingi, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, ne pirmas kartas, kai susitikti su bet kokia problema, mes turi patirties siekiant išspręsti bet kokią problemą už jus. Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, ar pradėti ginčo. Ir pls įsitikinkite, kad palikti accruate informaciją, kai jums padaryti užsakymą, nes mes atsiųsime elementus į savo vietą, jums paliko mums. Pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta.

Įrenginio Tipas Pakuotė
Pakuotės Svoris 0.048kg (0.11lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
spalva LightGrey
Prekės Svoris 48 g
Dažyti Undyed
Bauda ar Mados mados
Formos kritimas
Prekės Forma Ovalo Formos
Prekės Pavadinimas Pandahall
Naudojimas Karoliukai
Elemento Tipas Karoliukai
Modelio Numeris X-HY-O001-A-02
Medžiaga Stiklas
Išorinis Skersmuo 9mm
Vienetas 1strand

Parašyti atsiliepimą

Papuošalai Karoliukai Aplinkos Stiklo Imitacija, Perlų Ašaros Karoliukai Sruogos LightGrey,13x9mm,Skylė:1mm;apie 30pcs/kryptis, 15.7

Papuošalai Karoliukai Aplinkos Stiklo Imitacija, Perlų Ašaros Karoliukai Sruogos LightGrey,13x9mm,Skylė:1mm;apie 30pcs/kryptis, 15.7"

Aplinkos Stiklo Imitacija, Perlų Ašaros Karoliukai Sruogos LightGrey Dydis: apie 9 mm pločio, 13mm ilgio, skylė: 1mm; apie 30pcs/kryptis, 15.7 . Laivybos Laikas 100% produktus Nbeads yra sandėlyje tikslią kiekis. Su mūsų protingas ir efektyvus darbas komandoje, Nbeads garantuoja jums gauti savo sklypo kuo greičiau. Pastabos: 1. Jūsų paketas paprastai išsiunčiamas per 5 darbo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai