ESI-112A 40W 220V Suvirinimo Elektra lituoklio lituoklio 220v lituoklio stovas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.17

€1.23

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Ši produkcija turi dovana konversijos kištuką.Numatytasis yra ES perskaičiavimo kištuko,Jei norite, kad kiti standartai,prašome palikti pranešimą.

ELECALL ESI-112A 40W JAV Kištukas 220V Homoiothermic Patvarus Elektros Geležies Ginklą, Suvirinimo, Litavimo Geležies ir Įrankio ilgaamžiškumą

Savybės 100% kokybės ir visiškai naujas Greitas šildymas ir aukštos kokybės 40W homoiothermic lituoklio su AC Laido Išvaizda, naujos konstrukcijos, lengva naudoti ir valyti Desoldering Puikus elektronika, kompiuterių įranga, laikrodžių taisymo ir daug kitų hobis ir amatų projektais, Jis gali lengvai keisti komponentus apygardos valdybos priimtas be žalos komponentų ir plokščių Aprašymas: 220 Voltų φ4.5 mm patarimas tipo, idealiai tinka jūsų litavimo reikia lituoklio Ilgis: 200 mm Vielos Ilgis: 1.1 m Galia:40 W Paketą Sudarė: 1* 40W lituoklio su JAV Kištuko Laidą.

Paslaugų teikimo sąlygos Siunta, Kai jūs pateikiate užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus per 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai svarbu į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas. Laivybos kaina neįeina importo mokesčiai, ir pirkėjas yra atsakingas už muitus.

Mokėjimo priimame Alipay, T/T, Western Union, Paypal ir visa mokųjimo. Išskyrus Alipay, transformuoti mokestis yra klientų\\ \ 's pusėje. Prašome atkreipti tvarka per 3 dienas, ir mes pasirūpinsime, kad siunta 1-2 dienas.

Po paslaugos Kai gaunate prekes, jei yra problemų, apie jį, jums reikia susisiekti su mumis pirmą kartą, ir suteikia mums pakankamai įrodymų. Jei bus įrodyta, kad būti sugedusi arba netinkamo veikimo, mes išsiųsti naujausias daiktų, kad jums kuo greičiau. Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Pakuotės Dydis 31cm x 10cm x 6cm (12.20in x 3.94in x 2.36in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Matmenys 75*33*292mm
Dydis 75*33*292mm
Išėjimo Galia 40W
Modelio Numeris MKESI-112A-40W
Temperatūros Stabilumas pastovios temperatūros
Įvesties Voltagle 220V
Pavadinimas Lituoklio
Išėjimo Temperatūros 530℃
Svoris 107g

Parašyti atsiliepimą

ESI-112A 40W 220V Suvirinimo Elektra lituoklio lituoklio 220v lituoklio stovas

ESI-112A 40W 220V Suvirinimo Elektra lituoklio lituoklio 220v lituoklio stovas

Ši produkcija turi dovana konversijos kištuką.Numatytasis yra ES perskaičiavimo kištuko,Jei norite, kad kiti standartai,prašome palikti pranešimą. ELECALL ESI-112A 40W JAV Kištukas 220V Homoiothermic Patvarus Elektros Geležies Ginklą, Suvirinimo, Litavimo Geležies ir Įrankio ilgaamžiškumą Savybės 100% kokybės ir visiškai naujas Greitas šildymas ir aukštos kokybės 40W homoiothermic lituoklio

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai