ŠILKO HABOTAI 114cm, plotis 8momme/ Grynas Mulberry Šilko Pamušalas Lėlės Medžiaga Batikos Tapybos "PASIDARYK pats" Margo Audinio Šviesiai Rožinė NR. 20

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€14.78

€8.21

--81 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Gerbiami Klientai: Kviečiame apsilankyti SISULI MADOS internetinėje parduotuvėje! Mes esame gamintojas specializuojasi natūralaus šilko audinio,šilko skara,šilko drabužėliai,mes įsikūrę šilko mieste hangzhou,sutelkti dėmesį į aukštos kokybės šilko gaminius ir siūlome profesionalias paslaugas visiems klientams,tikimės, kad ilgą laiką bendradarbiavimo su jumis! Jei esate pardavėjas, ar didmenininkas,prašome atkreipti dėmesį į žemiau informacija: OEM kad arba Didmeninės ir lašas laivybos visi laukiami! 1/ Individualų užsakymą : Mes galime gaminti pagal savo dizaino,skaitmeninio spausdinimo,MOQ 50M,už šilkografija,MOQ 200M. 2/ Didmeninės : Mes turime visus rodomas šilko audiniai sandėlyje,vežimas per 24 valandas. Daugiau jūsų užsakymą, tuo didesnė nuolaida jums bus gauti. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite vietoje, birių užsakymo. 3/ Drop laivyba : Mes paramos lašas laivybos,prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.

Spustelėkite žemiau nuotrauką norėdami pamatyti daugiau spalvų:

Produkto Pavadinimas: ŠILKO HABOTAI Siūlų Skaičius: 22D/22 Medžiaga: 100% ŠILKAS, Tankis: 220 Mommes: 8 momme Neto Svoris: 35g/m2, Plotis-114cm(45") Susitraukimo Greitis: 3-6% Spalva Nr.: # 20 Sertifikavimas : SGS Raštas: Plain Dažytos Tiekimo Tipas: sandėlyje Pristatymas: Šilko Habotai yra lengvas, ne ruožas, austi, minkštas, šilkinis audinys, kuris yra lengvai manipuliuojama į tekančios siluetai ir blousy formų. Bendro naudojimo Šilko Habotai būti pamušalas, palaidinės, suknelės, šalikai, plaukti cover-ups, ir resortwear. Nes jis yra lengvas, jis dažniausiai vertinamas pavasario ir vasaros kolekcijos. Prabangių drabužių, šilko habotai gali būti naudojamas kaip minkštas pamušalas, pakeičiant dažniausiai naudojamas audiniams, pvz., acetato ir poliesterį, kurios yra naudojamos pamušalas mažiau brangių drabužių. Kitos bendro naudojimo šilko habotai yra šilko tapyba. Tai puikus lengvas šilko dėl šalikai. Audinys turi būti ištemptos išilgai medinis rėmas, tada keletą priešinasi ir dažai gali būti naudojami dažų medžiaga. Po to, audinys turi būti virtos nustatyti, dažai.

- Rankų plovimo ,vandens temperatūra žemiau 30 laipsnių .

- Naudojant neutralų skalbiklį vietoj paprasto muilo,geriau šampūnas, kaip šilkas yra panašios kaip ir plaukus, ne energingai patrinti, arba naudokite plaukų šepetėliu,nuplaukite švariu išvengti dėmės arba randai.

- Vengti kontakto nelygaus paviršiaus. Sulankstyto saugojimui, o ne kabinti.

- Vengti purkšti kvepalų tiesiai į šilko audinys

1-Mulberry Sodinti 2-Šilkaverpius, Šerti 3-Šilkaverpius, Verpimo 4-Šilko Kokonų 5-Nulupkite Kokonus, 6-Šilko Verpimo 7-Šilko Audimo 8-Šilko Audinys Sukurtas

- Grynas šilkmedžio šilkas yra pagamintas iš 100% baltymų, kaip ir žmogaus plaukai,kurie yra labai geros sveikatos ir geriausias pasirinkimas jautriai odai .

- Šilko yra ultrasoft,patogiai,kaip antroji oda ,labai švelni su mūsų oda.

- Vasarą,šviesos šilkas yra labai kvėpuojantis išlaikyti kūną iš šilumos smūgį,jums bus meilė jį ne antra gali pakeisti.

Kaip atskirti, nekilnojamojo šilko ir netikras?

Paimkite mažą gabalėlį audinio(ar siūlus),įrašyti jį,nekilnojamojo šilko bus kvepia plaukai,ir nip tai,šilko, bus nedelsiant eiti į miltelius;O padirbtų bus kvapas kaip ir plastikas,ir suformuoja kietą vienkartinės.

LINGLONG yra profesionalių gamintojas ant šilko daugiau nei 20 metų.Mes išlieka gaminti 100% aukštos kokybės šilko,kaip šilkas yra brangiausia dovana iš gamtos,kuri yra gera heath,patogus,kvėpuojantis,ultra-minkštas, kaip antra oda,specialus kietas vasarą ir šiltas žiemą.Remiantis aukštos kokybės ir puikios reputacijos šioje srityje,mes sukurti ilgą laiką, ir malonus coopeation su klientais iš viso pasaulio.

Kas mūsų pranašumas?

1) Yra gamyklos tiesioginio pardavimo,mes turime dideles atsargas availabe užtikrinti siunta per 24 valandas po užsakymo.

2) Mes turime profesionalių pardavimo komandos pasiūlyti geriausios kokybės paslaugas 24 valandas internete.

3) Mes turime dizaineriai iš didžiosios britanijos,Prancūzijos,Vokietijos pasiūlyti išskirtinio dizaino,ir priimti įvairius sprendimus, kad atitiktų klientų strategiją.

4) Mes mažmeninės / Didmeninės / OEM verslo,akcijų elementą su PREK.KOD 1,ir net OEM prekės,bus su mažai MOQ, kaip mes galime.

5) Mes turime griežtą kokybės kontrolės sistemą, siekiant užtikrinti geros kokybės šilko gaminius klientams.

Mes turime daugiau galimybių nei galite tikėtis,kad mes turime comfidence kurti šviesią ateitį su mūsų "win-win" bendradarbiavimo!!!

Pakuotės Dydis 35cm x 25cm x 2cm (13.78in x 9.84in x 0.79in)
Įrenginio Tipas Skaitiklis
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Produkto Tipas Kitas Audinys
Storas 8momme
Plotis(cm) 114cm
PLOTIS(in) 45"
Tipas Popelinowy Audinys
Medžiaga 100% Šilkas
plotis 114cm
Modelis Paprastas Dažyti
spalva Šviesiai Rožinė
Funkcija Eco-Friendly
Technics Audiniai
Prekės Nr. HA114W8-20
Stilius Paprastas

Parašyti atsiliepimą

ŠILKO HABOTAI 114cm, plotis 8momme/ Grynas Mulberry Šilko Pamušalas Lėlės Medžiaga Batikos Tapybos

ŠILKO HABOTAI 114cm, plotis 8momme/ Grynas Mulberry Šilko Pamušalas Lėlės Medžiaga Batikos Tapybos "PASIDARYK pats" Margo Audinio Šviesiai Rožinė NR. 20

Gerbiami Klientai: Kviečiame apsilankyti SISULI MADOS internetinėje parduotuvėje! Mes esame gamintojas specializuojasi natūralaus šilko audinio,šilko skara,šilko drabužėliai,mes įsikūrę šilko mieste hangzhou,sutelkti dėmesį į aukštos kokybės šilko gaminius ir siūlome profesionalias paslaugas visiems klientams,tikimės, kad ilgą laiką bendradarbiavimo su jumis! Jei esate pardavėjas, ar didmenininkas,prašome

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai