Trumpas C7 ES Europos 2-Pin Kištukas AC Maitinimo Laidas Veda Laidas 1,5 M 5Ft 8 Pav M08 dropship

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.44

€1.40

--3 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Šis 2-pin ES maitinimo laido, puikiai veikia, su kamera, baterija, kroviklis, jūsų nešiojamasis kompiuteris. Šis maitinimo Laidas veikia tik su Europa tipo maitinimo lizdo. Europa tipo vyras ne poliarizuota moterų ryšį. Moterų pabaigos bus prijungti tiesiogiai su jūsų prietaiso, ir vyrų pabaigos bus jungiami į Europą tipo lizdą. Skirtas vežti iki 2,5 amperų, 110/250 volt". Sukurta kamera, baterija, kroviklis, knyginiai kompiuteriai su ne įvesite (ne poliarizuota) moterų pabaigos. Šis ilgalaikis, aukštos kokybės laidas bus išlaikyti jūsų prietaisas įjungtas ir veikia puikiai. Tegul PI Gamybos aukštos kokybės maitinimo laidai maitinimo įrenginiu.

Dėmesio:

Šis 2-pin, maitinimo kabelis yra prieinama tik ES kištuko tipas.

Yra tik maitinimo laido/kabelinė, be AC adapterio/įkroviklio.

Specifikacijos: Elemento tipas: C7 ES AC Maitinimo Laidas Veda Laidą Meterial: PVC Spalva: Juoda(Kaip Nuotraukose) Kabelis bendras ilgis: Apytiksl. 1.5 m/4.92 ft Kištukas: ES Kištukinis: IEC 320 C7 moterų ryšio Kiekis:1PC (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas) Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!! Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-4CM skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū!

Rinkinį sudaro 1PC X C7 ES AC Maitinimo Laidas Veda Laidą (Ne pardavimo pakuotės)

Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Prašymas Namų Apyvokos
Modelio Numeris adapteris
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Moterų Pabaigoje Tipas IEC
Vyrų Pabaigoje Tipas DC Kištukas
Tipas KINTAMOSIOS srovės Maitinimo Laidas

Parašyti atsiliepimą

Trumpas C7 ES Europos 2-Pin Kištukas AC Maitinimo Laidas Veda Laidas 1,5 M 5Ft 8 Pav M08 dropship

Trumpas C7 ES Europos 2-Pin Kištukas AC Maitinimo Laidas Veda Laidas 1,5 M 5Ft 8 Pav M08 dropship

Šis 2-pin ES maitinimo laido, puikiai veikia, su kamera, baterija, kroviklis, jūsų nešiojamasis kompiuteris. Šis maitinimo Laidas veikia tik su Europa tipo maitinimo lizdo. Europa tipo vyras ne poliarizuota moterų ryšį. Moterų pabaigos bus prijungti tiesiogiai su jūsų prietaiso, ir vyrų pabaigos bus jungiami į Europą tipo lizdą. Skirtas vežti iki 2,5 amperų, 110/250 volt . Sukurta kamera, baterija, kroviklis,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai