HDP36 Elektros vynuogynų geriausios sodo žirklės, sodo įrankiai (CE sertifikatas)

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€384.56

€379.61

--2 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Iki balandžio 5-ąją, pirkimo užsakymo užbaigti pruner komplekto nemokamai atsargines dalis dovana. Skirtingi modeliai turės suderinta dovana.

Jei klientas užsakymo automatiškai, reikės papildomų nemokamai dovana! HDP36 Elektros vynuogynų geriausios sodo žirklės, sodo įrankiai (CE sertifikatas) Prašome pažymėti naujos 2018 HDP36 išeina į naujausias versija gali pakeisti angos dydis.

Prekės pavadinimas: elektros pruner

Modelis: HDP36

Kilmės Šalis: Kinija

Specifikacija: 1set

Svoris: pruner kūno 900g, viso paketo 5kg

Medžiaga: aliuminio lydinys

Ašmenys: importuojamų SK5

Pjovimo dydis: live filialo 0-25mm, sausos šakos 0-20mm

Darbo laikas: 6-8 valandos Naudojimas: visų rūšių midum aukštis plantacijos, vynuogynai 1. DUK: KLAUSIMAS: Kas yra viena komplektų HDP36? A: Pruner įstaiga, kabeliai, baterijos, diržai, įrankių dėžė, kroviklis, garantija, kortele ir instrukcija 2. DUK: klausimas: Kaip pradėti HDP36 pruner? A: dėvėti diržą ir baterija. nuoroda į laidą prie akumuliatoriaus ir pruner. Paspauskite "1" ir atidarykite baterijos. Sukelti du kartus continuosly į pruner bus pradėti sėkmingai 3. DUK: klausimas: Kaip gauti baterijos caharged? A: išjungti bateriją. nuorodą baterijos įkroviklio. Apie 3-4 valandas įkrautas akumuliatorius 4. Laimingas naudoti gyvenimas HDP pruner, kviečiame prisijungti prie mūsų dabar! Gerbiamas kliente, nes yra daug panašių ir padirbtų produktų rinkoje. Prašome tik, kad parduotuvė su pažymėjimą, Leidimą gauti originali eksporto standartinės produkto ir nekilnojamojo paslaugas po pardavimo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. laivybos greitai kurjerių gali būti 5-7 dienas po stebėjimo informaciją išeina. Jei pristatymas paštu tarnyba gali imtis 30-45 dienų 6. Jei negavote kad po įprasto laivybos laikas prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Apie garantija 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. Prašome atkreipti DĖMESĮ, kad pirkėjai yra atsakinga už muitų, mokesčių, importo muitai, kurie gali būti taikomi. Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės, importo muitus, mokesčius ar kitas muitinės mokesčius. Klientas gali kreiptis į mus dėl assitance muitinės klirensas.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 5.0kg (11.02lb.)
Pakuotės Dydis 48cm x 40cm x 15cm (18.90in x 15.75in x 5.91in)
Medžiaga metalo
Pruner Tipas Apeiti
Funkcija Ilgose,Lyginimo,Teleskopinis,Anti-Slip Danga
Apdailos Nedengti
Modelio Numeris HDP36
Prekės Pavadinimas KEJIN
Genėjimo Įrankis Tipas Genėjimo įrankiai

Parašyti atsiliepimą

HDP36 Elektros vynuogynų geriausios sodo žirklės, sodo įrankiai (CE sertifikatas)

HDP36 Elektros vynuogynų geriausios sodo žirklės, sodo įrankiai (CE sertifikatas)

Iki balandžio 5-ąją, pirkimo užsakymo užbaigti pruner komplekto nemokamai atsargines dalis dovana. Skirtingi modeliai turės suderinta dovana. Jei klientas užsakymo automatiškai, reikės papildomų nemokamai dovana! HDP36 Elektros vynuogynų geriausios sodo žirklės, sodo įrankiai (CE sertifikatas) Prašome pažymėti naujos 2018 HDP36 išeina į naujausias versija gali pakeisti angos dydis. Prekės pavadinimas:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai