Individualų Širdies Formos LED Nakties Šviesos Gimtadienio Apdailos Mamos Dienos Dovana Vestuves Darbastalio Apdaila

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€24.64

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Individualų LED Nakties Šviesos Gimtadienio Dovana Gimtadienio Apdailos Mamos Dienos Dovana Širdies Formos Tortas Topper

Mes priimame Individualų , prašome palikti savo reikalavimą, apie elementą norite, tada mes bus parengti jums!

Išgraviruotas širdyje šviečia iki skaito, laiško žodis lazeriu išgraviruotas į akrilo veidrodis širdies LED spalvos su raudona rožė bazinės apdaila. Matmuo, dydis, statulėlės, yra apie 5.9Hx2.2Wx4.7L colių(12x5.5x15cm) ir prekės svoris apie 200g. Baterijų, kurios yra apie 72 valandų šviesos-laikas. Lazeriu išgraviruotas LED šviesos blizgesį žodis yra - vieni kitų rankas, mes nustatėme, pasitikėjimo ir komforto. Į vienas kito glėbį, mes nustatėme, kad LAIMĖ ir DŽIAUGSMAS. Į vieni kitų širdis, mes nustatėme, kad meilė truks amžinai. Tai Puiki Dovana / Atmintį šią Ypatingą Dieną, ir žavinga dovana, kai vienas myli, o ypač idėją ir asmeniškai dovana vestuvių ar sužadėtuvių stuff. Puiki dovana duoti išreikšti savo meilę už ypatingą asmenį, bet kokiai progai. Dizainas su širdies formos ir LED šviesa. Statulėlės/statula būtų geras punktas dėl torto viršų puošti ir taip pat gražus punktas kasdien namo apdailos lentelės viršuje. Nuostabiai meistriškai polyresin padidėjo bazinė apdaila. Rankų dažytos polyresin amatų dekoro rose reikės serijos gamybos procesai, įsitikinkite, subtilus raudona rožė, gėlių ir žaliųjų lapų aukštos kokybės. Pastaba:

Kadangi dydis ir svoris virš matuojamas ranka, dydis ir svoris faktinė elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio ir svorio virš. Tuo tarpu primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymai ir pan .

Apie mus

Dėkojame už jūsų išgalvotas mūsų produktus, mes esame profesionalus gamintojas, turintis daugelio metų patirtį .Mes turime mūsų pačių gamykloje, kuri, teikiantis daug produktų klientams daugelyje šalių. Jums bus rasti, kad mūsų produktai yra patikimi ir puikiai padarė. Linkiu jums bus laiminga pirkinių patirties mūsų bendrovei. Gražus širdies formos tortas topper su LED šviesos! Tuos, kurie naudojami rūšių šalis, pavyzdžiui, Vestuvių ar Gimtadienio ir t.t. Jums svečiai ir draugas amžinai atminkite, jūs šaliai. Mes vertiname visus mūsų klientas, mūsų produktas puikiai tinka vestuvėms, sukaktuvių, ar ypatingomis progomis. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, ir mes padarysime viską, kad paslauga jums.

Apie Laivybos pažadame sklypo bus išsiųstos per 2 darbo dienas (Išskyrus Švenčių ir poilsio dienas), po pirkėjų mokėjimo yra patvirtinta Salve.lt (Paprastai Salve.lt platforma turi apytiksl. 24 valandas audito jūsų mokėjimas). Bet muitų ir importo mokesčių, yra pirkėjo atsakomybė. Norėdami padėti jums gauti siuntinių su nemokamu mokesčių arba mažesnis mokesčio per muitinės, mes pripažins, kad tai "dovana", sąskaitoje faktūroje arba muitinės deklaraciją su mažesnės vertės. Bet mes negali garantuoti, kiekvienas mokesčių ir muito priežastis, tai priklauso nuo jūsų šalies politika. Dažniausiai mes pristatyti savo produktus per China Post Oro Pašto kuris vyks 7-40 darbo dienas pasiekti jūsų buvimo vietą. DHL, TNT, "Fedex", UPS, EMS yra. Jei nori, bet iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti sukelti ten bus papildomų išlaidų. Mes jums nėra atsakingas už prekių pristatymo vėlavimą po užsakymų išvežti. Bet mes stengiamės padėti stebėjimo ir atnaujinti jums naujausią informaciją.

Apie Mokėjimo Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir pagrindinės kredito kortelės per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO yra priimtinas. Atsiliepimų apie Jūsų komentaras mums svarbu. Prašome pasidalinti savo atsiliepimą su mumis, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Mes suteiksime produktai, konkurencingos kainos ir geresnių paslaugų galo. Prašome susisiekti su mumis prieš atostogas, bet neigiamų atsiliepimų arba atidaryti bet kokį ginčą dėl Salve.lt. Mes suprantame, kad nelaimė gali turėti, jei yra kažkas negerai su tvarka, tačiau mes stengiamės suteikti jums teigiamų rezultatų.

Kokių nors klausimų arba reikia daugiau informacijos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Pakuotės Dydis 17cm x 14cm x 7cm (6.69in x 5.51in x 2.76in)
Įrenginio Tipas gabalas
Funkcija 01 Dovanų
Dydis Flower -R1, Flower -R2, Flower -R3, Flower -R4, Flower -R5, Flower -R6
Punktas Širdies Formos LED Šviesos Darbalaukio Papuošalai
Funkcija 04 Vaikų Kambario dekoravimas
Funkcija 03 Motina's Diena Dovana
Temos Meilė
Funkcija 06 vestuves apdaila
Stilius Modernus
Medžiaga Derva
Funkcija 02 Gimtadienio Dovana
Prekės Pavadinimas Giftgarden
Funkcija 05 namų dekoro priedai

Parašyti atsiliepimą

Individualų Širdies Formos LED Nakties Šviesos Gimtadienio Apdailos Mamos Dienos Dovana Vestuves Darbastalio Apdaila

Individualų Širdies Formos LED Nakties Šviesos Gimtadienio Apdailos Mamos Dienos Dovana Vestuves Darbastalio Apdaila

Individualų LED Nakties Šviesos Gimtadienio Dovana Gimtadienio Apdailos Mamos Dienos Dovana Širdies Formos Tortas Topper Mes priimame Individualų , prašome palikti savo reikalavimą, apie elementą norite, tada mes bus parengti jums! Išgraviruotas širdyje šviečia iki skaito, laiško žodis lazeriu išgraviruotas į akrilo veidrodis širdies LED spalvos su raudona rožė bazinės apdaila. Matmuo,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai