Bižuterijos Gothic Punk Reguliuojamas Vario Alyvuogių Lapų / Plunksna Žiedas, Aukštos Kokybės Gamykla Didmeninė Moterims/Vyrams Priedai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.34

€2.69

-13 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Stilius: Žiedas

Sąlygos: 100% Brand New

Žiedo Dydis (Apytiksliai) : Reguliuojamas

aukštos kokybės

Ne nikelis/ antiallergic Antigue Vario lapų Vario žiedas Dydis: Reguliuojamas Svoris: apytiksl. 9g

o nuotraukas rodyti tik keletas pavyzdžių, galite gauti įvairių stilių pagal užsakymą.

o Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra dėl pirkėjo sąskaitos, jei ten bus patirti.

o Mes labai atsargiai pakavimo kiekvieną detalę, kad būtų užtikrintas saugus siuntimo į jus . Visi elementai yra gerai supakuota su kartoninė dėžutė (paketas) ir burbuliukų paketai. Todėl patikrinkite, ar paketų prieš jums pasirašyti ją gauti, jei jis yra pažeistas arba sugadintas, galite padaryti įrašą su vežėju. Tuo pačiu metu, jūs galite nufotografuoti ir atsiųsti mums, mes išspręsti šią problemą už jus ne pirmą kartą.

o Mes išsiųsti prekes per 3 darbo dienas, gavus sistema patvirtina mokėjimą.

o Mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies. Mes paprastai siūlome standartinio tarptautinio oro paštu. Ji paprastai trunka nuo 10 iki 30 darbo dienų ir pristatymas. Prašome susisiekti su mumis, jei jūs galite gauti juos per 45 dienas, nes blogas oras, ar Kinijos tradicinės šventės.

o siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo, mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės. Bet jei jis vis dar turi importo muitai, mokesčiai ir kitos rinkliavos, pirkėjas bus atsakingas jis.

o Mes gali sujungti pašto. Jeigu jūsų bendra vertė virš $200, pažadame, kad mes išsiųsti prekes jums EMS arba DHL. Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų.

Mes priimame grįžti.

Jei esate nepatenkinti su prekės arba prekės, gautos neveikia,prašome susisiekti su mumis grąžinti ar išsiųsti į žemiau pateiktas sąlygas:

o grąžinti turi būti originalioje būklės;

o grąžinti mums per 7 dienas;

o Jei turite kokių nors klausia, ar kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu paštu arba internete,Mes būsime laimingi galėdami padėti ir stengiasi susisieksime su jumis per 24 valandas.

o Jūsų pageidavimus, mūsų siekimas. Mes palikti teigiamą atsiliepimą visiems pirkėjui, kai užsakymas baigtas. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balų įvertinimas, Jis tiesiog užtrukti 1 minutę.

o Jei esate nepatenkinti su juo, prašome elektroniniu paštu mums prieš palikdami neigiamą arba neutralų ar rezultatas 1 arba 2.Mes stengiamės ją išspręsti jūsų satisfactoy ir padaryti jūsų pirkinių patirties malonus čia.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 8cm (7.87in x 3.94in x 3.15in)
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Modelio Numeris dd
Medžiaga metalo
Elemento Tipas Žiedai
Paviršiaus Plotis 16MM
Formos\modelis Augalų
Metalų Tipas Vario
Funkcija Nėra
Proga Šalis
Suderinamumas Nėra
Nustatymo Tipas Nėra
Žiedo Dydis Keičiamo dydžio
Bauda ar Mados mados
Sąlygos Nauja
Lytis Unisex
Stilius Madinga

Parašyti atsiliepimą

Bižuterijos Gothic Punk Reguliuojamas Vario Alyvuogių Lapų / Plunksna Žiedas, Aukštos Kokybės Gamykla Didmeninė Moterims/Vyrams Priedai

Bižuterijos Gothic Punk Reguliuojamas Vario Alyvuogių Lapų / Plunksna Žiedas, Aukštos Kokybės Gamykla Didmeninė Moterims/Vyrams Priedai

Stilius: Žiedas Sąlygos: 100% Brand New Žiedo Dydis (Apytiksliai) : Reguliuojamas aukštos kokybės Ne nikelis/ antiallergic Antigue Vario lapų Vario žiedas Dydis: Reguliuojamas Svoris: apytiksl. 9g o nuotraukas rodyti tik keletas pavyzdžių, galite gauti įvairių stilių pagal užsakymą. o Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai