Žiemos Australijos Avikailio, Vilnos Vairas Danga/Cahsmere rankenos nerijos dėl vairas su Anti-slydimo pagrindo audinys,

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.39

€10.27

-28 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Vairo Rato gaubto Medžiaga:Aukštos kokybės Australijos vilna/kašmyras,jūs galite jaustis patogiai ir šiltai su juo. Dydis:Vienas Dydis Tinka Daugumos automobilių(Vairas Skersmuo: 36-42cm/14.17 -16.53 colių ),Universalus Auto Automobilio Vairo Dangtelis !! Pliušinis vairo dangtelis tinka 99% rūšių automobilių. Rinkinį Sudaro: 1pc Australijos Avikailio Vairas Padengti.Šių avikailio vairo dangteliai yra lengva įdiegti,o taip pat su didelio elastingumo. Ryškių spalvų pasirinkimas papuošti savo automobilį.Ranka Susiuvimas profesionalus meistras. Kad savo asmeninį automobilį. Gera dovana sau, šeimos nariams ir draugams.Jus apsaugoti nuo Užšalimo žiemą. Anti-Slydimo Dizainas: Šiltas Vairas padengti aplinkai Didelio tankio anti-slip dalelių, geras kietumas, dvigubo anti-slydimo linijas, siekiant užkirsti kelią vairo rinkiniai mobile.

APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis mokėjimo, kad AE palaiko.

2. Pateikite specialūs reikalavimai (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) pateikdamas užsakymą, arba palikti mums žinutę.

VEŽIMĄ:

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas. Palikite mums savo telefono numerį. Tai reikalauja Post Office Kinijos pildydami laivybos forma!!

2. Paprastai, mes NEMOKAMAI LAIVO paketas per pardavėjo pristatymas metodai. Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad laivas kitų laivybos modelių, tokių kaip DHL, UPS, FedEx, AVS ir tt. pateikdamas užsakymą.

PRISTATYMO TERMINAS:

Visi daiktai bus pristatyti per 3-5 darbo dienas.

Oro paštu: 15-20 dienų AZIJOJE, Europoje, Šiaurės Amerikoje

DHL, UPS, FedEx: 3-5 darbo dienas dauguma šalių

SKELBIMAS:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

GRĮŽTA & GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis. Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Jūsų supratimas yra labai dėkingi.

Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 12cm x 3cm (9.84in x 4.72in x 1.18in)
Įrenginio Tipas gabalas
Vilnos tankis Aukštas
funkcija 1 Šiltas ir patvarus
Elemento Aukštis 0.76cm
Prekės Svoris 0.18kg
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Vilna ilgis 0.68
Modelio Pavadinimas WOOL023
Elemento Tipas Vairavimo Ratai Ir Vairas, Šakotuvai
Poveikis Šiltas vairuotojo automobilį
Medžiagos Tipas Australijos Vilna
Prekės Pavadinimas O SHI AUTOMOBILĮ
2 funkcija Saugaus vairavimo transporto priemonės
Tinka automobilio Universalus
Elemento Plotis 7.38cm
Stilius Klasikinis
Elemento Ilgio 103.8cm
Prekės Skersmuo 38cm
Medžiagos pagrindo medžiaga Anti slip dalelių
Specialios Funkcijos Labai geras anti-slydimo efektas

Parašyti atsiliepimą

Žiemos Australijos Avikailio, Vilnos Vairas Danga/Cahsmere rankenos nerijos dėl vairas su Anti-slydimo pagrindo audinys,

Žiemos Australijos Avikailio, Vilnos Vairas Danga/Cahsmere rankenos nerijos dėl vairas su Anti-slydimo pagrindo audinys,

Vairo Rato gaubto Medžiaga:Aukštos kokybės Australijos vilna/kašmyras,jūs galite jaustis patogiai ir šiltai su juo. Dydis:Vienas Dydis Tinka Daugumos automobilių(Vairas Skersmuo: 36-42cm/14.17 -16.53 colių ),Universalus Auto Automobilio Vairo Dangtelis !! Pliušinis vairo dangtelis tinka 99% rūšių automobilių. Rinkinį Sudaro: 1pc Australijos Avikailio Vairas Padengti.Šių avikailio vairo dangteliai yra lengva įdiegti,o

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai