HIFI žemės linijos izoliatorius už Šeimyna

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€10.69

€11.49

-6 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

HIFI žemės linijos izoliatorius už Šeimyna

Elimin valgė Automobilių Elekş tros Triukšmo

ATTETION:Tai yra garso Izoliatorius (triukšmo filtras),be "bluetooth" funkcija. Tai nėra "bluetooth" automobilinio rinkinio.Bet ji naudojama "Bluetooth" Automobilinio Rinkinio ar kitų Garso prietaisų, automobilių ar namų.

Pls matote paveikslėlyje. Mūsų HIFI versija naudoti didesnį permalloy pagrindinių transformatorių. Žemo dažnio gali pasiekti 20HZ. Jūs visiškai negalėjo išgirsti iškraipymas žemo dažnio. Šis izoliatorius net gali vairuoti ausinių.

SAVYBĖS Pašalina dūzgiantis ir verda dėl žemės linijos klausimus Filtruoja DC srovės signalo kelias Jungtys: 3.5 mm Male, 3.5 mm Female Pasyvus in-line prietaiso beveik tobulas atsakas +/- 0.03 dB nuo 2-20,000 Hz Naudoja patentuotą garso transformatoriai, skirti 1,3 dB įgyti Garso signalai gali būti perduodami palei mūsų izoliatorius, be iškraipymų.

APRAŠYMAS

Pašalinti elektros triukšmo ir hum sukelia žemės kilpos su šio žemės linijos izoliatorius. Šios problemos paprastai atsiranda, kai daugelio sudedamųjų dalių gauti elektros iš įvairių vietų. Šis izoliatorius išsprendžia šią problemą, numatant žemės kelias izoliacija tarp komponentų, išlaikant visą dažnio atsakas. Šis prietaisas skirtas dirbti su bet kurio muzikos grotuvas, stereo audio išėjimai per 3,5 mm lizdas. Tai numatyta moterų-to-male 3.5 mm setup.

*Jei girdite triukšmą, jei baterija jūsų prietaisą, bet ne tada, kai veikiantys, baterija, tada šis gaminys turėtų išspręsti problemą .

Pakuotės Dydis 13cm x 6cm x 4cm (5.12in x 2.36in x 1.57in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.06kg (0.13lb.)
Prekės Svoris 25g
Elemento Dydis 8.5 cm
Prekės Pavadinimas KRIPT
spalva Juoda
Modelio Pavadinimas QY222(be Bluetooth)
Elemento Tipas "Bluetooth" Automobilinis Rinkinys
Medžiagos Tipas ABS
Specialios Funkcijos Nosie Filtras, be iškraipymų
Pakuotė Baltas langas

Parašyti atsiliepimą

HIFI žemės linijos izoliatorius už Šeimyna

HIFI žemės linijos izoliatorius už Šeimyna

HIFI žemės linijos izoliatorius už Šeimyna Elimin valgė Automobilių Elekş tros Triukšmo ATTETION:Tai yra garso Izoliatorius (triukšmo filtras),be bluetooth funkcija. Tai nėra bluetooth automobilinio rinkinio.Bet ji naudojama Bluetooth Automobilinio Rinkinio ar kitų Garso prietaisų, automobilių ar namų. Pls matote paveikslėlyje. Mūsų HIFI versija naudoti didesnį permalloy pagrindinių

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai