2017 Naujas Mados Juoda Vaškas Virvę Moterų Choker Karoliai Balta Tobula Imitacija, Perlų choker karoliai, Perlų Papuošalai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.98

€1.30

-24 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

2017 Naujas Mados Juoda Vaškas Virvę Moterų Choker Karoliai Balta Tobula Imitacija, Perlų choker karoliai, Perlų Papuošalai Mes turime daugiau funkcijų, galite gauti geresnės kokybės @ Ilgis gali būti pritaikyti, tiesiog palikti žinutę užsakymo formoje.

Pakavimas

Standartinis OPP maišelį arba su stipriais carton ne

Didmeninė ir Birių užsakymo

Didmeninė ir birių užsakymas priimtas, taip pat mes galime pritaikyti savo projektavimas jums. kviečiame susisiekti su mumis internetu.

Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.

Susisiekite su mumis

Jeigu esate patenkinti mūsų juvelyrikos, prašome nedvejodami palikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų. Prašome Paremti mus, mums reikia judėti į priekį.

Prašome susisiekti su mumis dėl sprendimo pirma, o ne kurti ginčo ar duoti neigiamą atsiliepimą, kai Gaunate Juvelyrikos rasti skaldyti ar ne, geros būklės, neteisingas kiekis ar klaidingų pristatytų prekių net už Vežimą nedelsdama, mes stengiamės jums padėti. Prašome suprasti, daug yra iš Kontrolės, bet mes bandysime viską, kad Padaryti tai geriau.

Dėl bet kokių priežasčių esate nepatenkinti mūsų juvelyrikos, prašome atsižvelgti į aiškias nuotraukas mums ir mes susisieksime su jumis Per 24 valandos atitinkamai.

18 valandų galima rasti internete. Mes grįš netrukus, kai dėl muito ir per 6 valandas per naktį dėl laiko Skirtumo.

ROYALBEIER Dizainas

Prabangus, tradicinių amatų ir modernios aukštųjų technologijų puikus derinys sukurti labiausiai klasikinis Juvelyrikos darbai.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakabukas Dydis Dia 12mm
Perlo Formos Nearround
Karoliai, Perlų Papuošalai Choker Sumaišyti stilius
Elemento Tipas Karoliai
Prekės Pavadinimas ROYALBEIER
Pearl Tipas Imituojamas-pearl
Medžiaga Natūralios Odos & perlų Imitacija
Metalų Tipas Nėra
Suderinamumas Pearl Choker
Karoliai Choker karoliai
Lytis Moteris
Pearl DIA 12mm
Karoliai Tipas Chokers Karoliai
ilgis 42cm
Modelio Numeris NAUJAS MODELIS
Funkcija Pearl Choker
Stilius Madinga
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Formos\modelis Round
Bauda ar Mados mados
Imitacija Perlas Oda
turkis Rankų darbo odinis Choker

Parašyti atsiliepimą

2017 Naujas Mados Juoda Vaškas Virvę Moterų Choker Karoliai Balta Tobula Imitacija, Perlų choker karoliai, Perlų Papuošalai

2017 Naujas Mados Juoda Vaškas Virvę Moterų Choker Karoliai Balta Tobula Imitacija, Perlų choker karoliai, Perlų Papuošalai

2017 Naujas Mados Juoda Vaškas Virvę Moterų Choker Karoliai Balta Tobula Imitacija, Perlų choker karoliai, Perlų Papuošalai Mes turime daugiau funkcijų, galite gauti geresnės kokybės @ Ilgis gali būti pritaikyti, tiesiog palikti žinutę užsakymo formoje. Pakavimas Standartinis OPP maišelį arba su stipriais carton ne Didmeninė ir Birių užsakymo Didmeninė ir birių užsakymas priimtas,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai