Naują Šiaurės paprastas pledas medvilnės staltiesės valgomasis kambarys dekoro staltiesių vestuvių dekoro prabangių stalo staltiesė

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.46

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

USD 11.63 /metras

Už pritaikyti : Prašome įvertinti jūsų valgomasis stalas ar arbatos stalo, kaip paveikslėlyje tada leiskite mums žinoti dydį.Tai yra gerai.

Geros prekybos ir dekoro mūsų namus su visos širdies.

Maloniai Pastaba: Jei ne ženklas, pagalvėlės, kaina yra pagalvių užvalkalus tik !

1 Visi pagalvių užvalkalai/stalo runner mūsų parduotuvėje galėtų būti pritaikyti, galite pridėti ar pakeisti nuotrauką, citata, spalva, apie tai, jei norite. 2. Modelis:2,Modelis: Printed su specialios konstrukcijos, atveju, įsitikinkite, kad pridėti skonio, tekstūros ir gylio jūsų gyvenimo erdvę. Jūsų pagalvėlė šiuo atveju bus taip pat puikiai atrodo ant odininkas ar net automobilyje.Spausdinimas tik vienoje pusėje, jei norite dviejų pusių, prašome nedvejodami rašykite mums, prašome nedvejodami palikti mums žinutę.Tik teikti aukščiausios kokybės paslaugas jums. 3.Tikrasis spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi dėl spalvų skirtumas monitorių. 4.Visi pagalvėlės yra rankų darbo, gali būti ir 1-2cm nuokrypis yra.

Siuntimo, Apmokėjimo, Pirkėjas Garantija ir Grąžinimo Politikos

Pristatymas numatytasis pristatymas metodas yra oro paštu (nuolatinių būdu), kuri užtruks apie 2-3 savaites perduoti. Prašome susisiekti su mumis, jei norėtumėte išreikšti būdu, kuris užtruks apie 1 savaites perduoti, mes pasakyti, kiek papildomą mokestį reikia mokėti.

Mokėjimo Paprastai, mes priimame tik T/T", "Western Union" ir sąlyginio Deponavimo. Prašome susisiekti su mumis, jei jūs neturite T/T", "Western Union" ir sąlyginio Deponavimo, mes jums žinoti, kaip mokėti naudojant kitus mokėjimo būdus, pavyzdžiui: Kredito kortelę.

Pirkėjas Garantija Mes jus patikinti, kad mes esame sąžiningi ir super patikimas pardavėjas, jokių problemų gali būti išspręsta per satisfing būdas jums ir jokių nuostolių nebus davė jums, kaip ilgai, kaip jūs galite, prašome susisiekti su mumis. Prašome susisiekti su mumis pirma, jei jūsų pirkimo yra problemų, prieš išvykstant jokių blogų atsiliepimų, įskaitant neutralus ir neigiamas grįžtamasis ryšys ir paliekant 3 arba mažiau žvaigždučių žvaigždės man 4 kriterijus.

Grąžinimo Politika Prašome grąžinti prekę per 14 dienų po gavimo, jei esate ne laimingas su jūsų pirkimo. Visas pelnas turėtų būti originalioje sąlygų, prašome susisiekti su mumis pirmą grįžimo adresą ir instrukcijos.

Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Modelio Tipas Pledas
Medžiaga Medvilnės
Modelio Numeris TC-071
Modelis Spausdinti
spalva kaip nuotraukoje
Stilius Pastoracinės
Technics Megzti
Dydis Multi Optional
Formos Stačiakampis
Prekės Pavadinimas Veemi
Pritaikyti Taip
Naudoti Vestuvių,Lauko,Viešbutis,Pobūvių,Namų
Specifikacija Multi specification
Funkcija Atsparus vandeniui

Parašyti atsiliepimą

Naują Šiaurės paprastas pledas medvilnės staltiesės valgomasis kambarys dekoro staltiesių vestuvių dekoro prabangių stalo staltiesė

Naują Šiaurės paprastas pledas medvilnės staltiesės valgomasis kambarys dekoro staltiesių vestuvių dekoro prabangių stalo staltiesė

USD 11.63 /metras Už pritaikyti : Prašome įvertinti jūsų valgomasis stalas ar arbatos stalo, kaip paveikslėlyje tada leiskite mums žinoti dydį.Tai yra gerai. Geros prekybos ir dekoro mūsų namus su visos širdies. Maloniai Pastaba: Jei ne ženklas, pagalvėlės, kaina yra pagalvių užvalkalus tik ! 1 Visi pagalvių užvalkalai/stalo runner mūsų parduotuvėje galėtų būti pritaikyti,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai