Didmeninė/mažmeninė prekyba ,nemokamas pristatymas,Rankų stiliaus mėnulis pyragas pelėsių +motyvas set / Kvadratinis ir Apvalus

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.87

€7.72

-23 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

prekės informacija 1 PATEIKTI :4 rūšių stilių, kiekvieno stiliaus su 4pcs gėlių skiltelės, iš viso 16pcs gėlių skiltelės, gėlių gabalas atsitiktiniai pristatymo Pavadinimas: mėnulis pyragas pelėsių 4 rinkiniai

Medžiaga: ABS plastikas

Talpa:; ištisus 50G, aikštėje 50G, apvalios 100G, 100G Kvadratą

Modelis: 50G/100G

Forma: kvadratiniai ir apvalus

Produkto Aprašymas: Šis produktas gali padaryti ne tik mėnulio pyragas, bet ir slapukai

Produkto Svoris: 480G

NO2 :4 rūšių stilių,apvalios 25g/100g,square50g/125 g iš viso 22 fragmentais,motyvas atsitiktiniai delievery

NO3 :4 rūšių stilių,apvalios 50g/100g,square50g/125 g iš viso 22 fragmentais,motyvas atsitiktiniai delievery

NO4 :4 rūšių stilių,apvalios 50g/100g,square50g/100g iš viso 22 fragmentais,motyvas atsitiktiniai delievery

NO5 :4 rūšių stilių,apvalios 50g/25g/62g/100g iš viso 32 fragmentais,motyvas atsitiktiniai delievery

NO6:4 rūšių stilių,apvalios 50g/50g,square50g/100g iš viso 22 fragmentais,motyvas atsitiktiniai delievery

NO7 :4 rūšių stilių,apvalios 50g/25g/125 g/100g iš viso 24 fragmentais,motyvas atsitiktiniai delievery

Patarimai:visi Mūsų produktai yra pagaminti iš JAV FDA maisto kokybės žaliavų, tačiau tai kvapas tiesiog, nes pelėsis buvo neseniai,prašome pabandykite tuščias skardas į orkaitę tam tikrą laiką, ir tada kvapas bus pašalintas.

*Apie nuolaida: jeigu užsisakote daugiau nei 10vnt, pls susisiekti su mumis prieš mokėti, mes suteikiame jums nuolaidos!!!

Mes teikiame nemokamas pristatymas tik kinija paštu, o ne EMS, arba DHL, ačiū !

Salve.lt sistemos, yra tik 26 šalyse galima Kinija paštu, oro paštu, tačiau, iš tikrųjų, ji gali siekti daugiau nei 100 šalių, todėl mes pridėti EMS laivybos nuorodą pirkėjų, kurių šalys yra ne Kinija paštu oro pašto Salve.lt sistema. Prašome suprasti, kad laivybos mokestis Kinijos po oro paštas, EMS yra ne tas pats, mes išsiųsti iš elementų Kinija Paštu air mail, o ne EMS, kai jūs pasirenkate EMS nemokamas pristatymas.

Pristatymas

* Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) Kinija paštu, paprastai Pagal 2KG siųsti kinija po daugiau nei 2 KG UPS/DHL/.Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai.

* Elementai yra gerai supakuota su burbuliukų paketai,mes paramos pristatymas per China post/ UPS/DHL/FEDEX/EMS,prašome leisti 5-20days pasiekti.

* Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo,mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės,jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

Mokėjimo

* Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

*Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą,mes taip pat patinų pt įvairius mokėjimus T/T", " Western union,Money gram ir kt., kaip nurodyta toliau.

Grįžti&Keistis politika

* Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei kurios nors reson jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condiion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

Atsiliepimų politikos

* Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką Ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

Pastabos

* Sumaišykite kad sveiki.

*Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes pasistengsime atsakyti per 24 val.

Pakuotės Svoris 0.55kg (1.21lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 8cm (7.87in x 5.91in x 3.15in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Mėnulis Pyragas Pelėsių
Sertifikavimo CIQ
Modelio Numeris Devyni tūkstančiai aštuoni šimtai septyniasdešimt penki
Medžiaga Plastikiniai
Rinkinio Numeris 4
Prekės Pavadinimas FANYI
Funkcija Eco-Friendly
Tipas Kepimo & Konditerijos Įrankiai

Parašyti atsiliepimą

Didmeninė/mažmeninė prekyba ,nemokamas pristatymas,Rankų stiliaus mėnulis pyragas pelėsių +motyvas set / Kvadratinis ir Apvalus

Didmeninė/mažmeninė prekyba ,nemokamas pristatymas,Rankų stiliaus mėnulis pyragas pelėsių +motyvas set / Kvadratinis ir Apvalus

prekės informacija 1 PATEIKTI :4 rūšių stilių, kiekvieno stiliaus su 4pcs gėlių skiltelės, iš viso 16pcs gėlių skiltelės, gėlių gabalas atsitiktiniai pristatymo Pavadinimas: mėnulis pyragas pelėsių 4 rinkiniai Medžiaga: ABS plastikas Talpa:; ištisus 50G, aikštėje 50G, apvalios 100G, 100G Kvadratą Modelis: 50G/100G Forma: kvadratiniai ir apvalus Produkto Aprašymas: Šis

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai