QITAI 16 Vienetų/aikštelė, Šeimos Retro Apdailos Mediena Birdcage Vintage Photo Kampe Embellishment "PASIDARYK pats" Amatų Gaminys, Namų Dekoro WF069A

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.50

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

specifikacijos VINTAGE PHOTO KAMPE Medienos Lukštu Formų Scrapbooking Kortelės Amatų Puošmenų, pagamintas iš 2mm sluoksnis, medienos DIDELIS DYDIS:8.3cmx5.1cm 16pcs/daug

Mes turime daugiau nei 400 skirtingų stilių, daug naujų stilių, yra netrukus.Jūs galite maišyti skirtingus stilius pasiekti MOQ, tiesiog pasakykite mums, ko jums reikia.

Galime sudaryti naujus dizaino jūs arba pateikti produktus pagal savo dizainą.

Pristatymas

1. Prekės bus išsiųstos per 1-7 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.

2. Pakuotės paprastai bus pristatytas į daugelyje šalių per 45-60 dienų.Kai kurios šalys gal ir ilgiau(Rusija 90 dienų,Brazilija 120days)

3. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas. Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko. Jei jums nereikia gauti elementą per šešiasdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį.

Grąžinimo Politika

Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.

Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos galite pateikti užsakymą.

Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

Atsiliepimai

1. Prašome patvirtinti, kad gavo iš produktų, po to, kai jūs turite juos.

2. Jei turite bet kokių klausimų produktų gavote, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

3. Prašome pateikti mums teigiamus atsiliepimus.

Ačiū už jūsų laiką! Kviečiame apsilankyti ir vėl!

Klientų Aptarnavimas

Mes jums atsakyti jūsų el. laišką ar pranešimą (ne daugiau kaip 24 valandos.Kaip mes turime skirtingų laiko su kai kuriomis šalimis,prašome pateikti mums kelias valandas gauti atgal jums.

Įrenginio Tipas daug (16 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.086kg (0.19lb.)
Modelio Numeris WF069A
Stilius Europa
Temos Meilė
Dydis 8.3cmx5.1cm
Prekės Pavadinimas QITAI
AMATAI Mediena
namų dekoro priedai scrapbooking
Karšto Pardavimo pasaulio prekybos festivalis 2017
Medžiaga Mediena
knutselen Medienos Technologija

Parašyti atsiliepimą

QITAI 16 Vienetų/aikštelė, Šeimos Retro Apdailos Mediena Birdcage Vintage Photo Kampe Embellishment

QITAI 16 Vienetų/aikštelė, Šeimos Retro Apdailos Mediena Birdcage Vintage Photo Kampe Embellishment "PASIDARYK pats" Amatų Gaminys, Namų Dekoro WF069A

specifikacijos VINTAGE PHOTO KAMPE Medienos Lukštu Formų Scrapbooking Kortelės Amatų Puošmenų, pagamintas iš 2mm sluoksnis, medienos DIDELIS DYDIS:8.3cmx5.1cm 16pcs/daug Mes turime daugiau nei 400 skirtingų stilių, daug naujų stilių, yra netrukus.Jūs galite maišyti skirtingus stilius pasiekti MOQ, tiesiog pasakykite mums, ko jums reikia. Galime sudaryti naujus dizaino jūs arba pateikti produktus pagal

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai