Dinky Žaislas DIECAST Atlas 830 ROULEAU COMPRESSEUR RICHIER 90A 1:43 LYDINIO AUTOMOBILIO MODELIO Surinkimo

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€35.93

€18.08

--99 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

DINKY TOYS 518 RENAULT 4L SU KRYPTIMI,PAKABOS ,INTERJERO DETALĖS IR WINDOWS.MIT LENKUNG,EINZELRADFEDERUNG,INNENEINRICHTUNG UNDM FENSTERN.CON DIREZIONE,SOSPENSIONE,FINI-RURE INTERNE E FINESTRINI.STUURBAAR,LT SUSITIKO VERING,INTE-RIEUR BEKLEDING,LT RAAMPLES.

Pristatymo Informacija: ePacket, Kinija Paštu Oro Pašto Mažiau 2 KG. DHL, EMS ir T.t. Daugiau nei 2 KG Daiktų, Išskyrus Nuotolinio Rajonas/Apskritis (E. g.: Turkija, Pietų Afrika ir kt.)

Prašome Patikrinti, Ar Jūsų Pagrindinė Pristatymo Adresą . Mes Nesame Atsakingi Už Jokį Klaidingą Ar Nepristatyti Adresai. Greičiau Express (E. g. DHL) Neturi Sekimo# & Pristatymo Infromation, kai Laivybos, Yra Normalu. Jei Jums Reikia Bet kokios Informacijos Pls Susisiekti Su Mumis Pastaba: rusijos Pirkėjai Turi Palikti Gavimo PILNAS PAVADINIMAS Pagal Post Politikos. Kitaip po nereiškia, pristatymo sklypas jums.

Kaip Išvengti Užsakymą Išlaidų Ar Mokesčių Kliento Šalis: Pirkėjas atsako Už Bet kokius Importo Muitus Ir pvm. Mes Stengiamės Išvengti Išlaidų, Jei Klientas Mums Praneša, Importuotų Politiką Savo Šalyje, Pavyzdžiui: Maksimalus Svoris Sklypas, Muitinės Vertės Prieš Vežimą.

Paramos Didmeninės Paslaugos: Jei Esate Pirkėjas Ar, Kad Per 10 vnt modeliai/užsakymo, Prašome Susisiekti Su Mumis Konkurencingas Didmenines Vieneto Kaina.

Kreipkitės į mus: Jei nesate Patenkintas Dėl Bet kokios Priežasties, Prašome nedvejodami Kreipkitės Į Mus. Tiesiog Atsiųskite Mums Laišką. Jūs Galite Visada Gauti Mūsų Sprendimas Gana Greitai Mūsų Darbo Laiką.

Susiję Serijos Modelius, Kad Jūs Taip Pat Gali Patikti:

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 9cm x 9cm (5.91in x 3.54in x 3.54in)
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Savybės Diecast
Tipas Automobilis
Medžiaga metalo
Masto 1
Laivo/Karinio Jūrų Laivyno Laivas Kita
Amžius > 14 metų
Įspėjimas Šis produktas nėra tinkamas vaikams iki 3 metų amžiaus
Prekės Pavadinimas HRN-MODELIS
Modelio Numeris DINKY TOYS 830

Parašyti atsiliepimą

Dinky Žaislas DIECAST Atlas 830 ROULEAU COMPRESSEUR RICHIER 90A 1:43 LYDINIO AUTOMOBILIO MODELIO Surinkimo

Dinky Žaislas DIECAST Atlas 830 ROULEAU COMPRESSEUR RICHIER 90A 1:43 LYDINIO AUTOMOBILIO MODELIO Surinkimo

DINKY TOYS 518 RENAULT 4L SU KRYPTIMI,PAKABOS ,INTERJERO DETALĖS IR WINDOWS.MIT LENKUNG,EINZELRADFEDERUNG,INNENEINRICHTUNG UNDM FENSTERN.CON DIREZIONE,SOSPENSIONE,FINI-RURE INTERNE E FINESTRINI.STUURBAAR,LT SUSITIKO VERING,INTE-RIEUR BEKLEDING,LT RAAMPLES. Pristatymo Informacija: ePacket, Kinija Paštu Oro Pašto Mažiau 2 KG. DHL, EMS ir T.t. Daugiau nei 2 KG Daiktų, Išskyrus Nuotolinio Rajonas/Apskritis (E. g.: Turkija,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai