1Set Namų 6in1 Makiažas Grožio "PASIDARYK pats" Veido Veido Kaukė Dubenį Teptuku Šaukštas Stick Įrankių Rinkinys Dropshipping 2018

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.53

€2.87

-81 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1Set Naujų Namų 6in1 Makiažas Grožio "PASIDARYK pats" Veido Veido Kaukė Dubenį Teptuku Šaukštas Stick Įrankis SetFeature:

100% brand new ir aukštos kokybės

Veido dubenėlis yra pagamintas iš aukštos kokybės minkšto plastiko, su labai plona dydis

Veido stick puikiai tinka maišant

Veido nailono teptukas yra minkšta ir patogi, nekenksminga odai Su trijų skirtingų gabaritų apie šaukštai pridedamas kartu su grandine, yra patogus

Techniniai duomenys:

Ilgis šepetys : 5.63 colių/14.5 cm

Šeriai dydis: 0,79 x 0.71 coliai/2 x 1.8 cm(L x W)

Ilgis ofstick : 6.06 colių/15.4 cm

Dydis minkštas dubuo : 3.3 x 2.1 coliai/8,5 x 5,5 cm (Dia x H)

Šaukštai rankenos ilgis: 1.46 colių/3.7 cm,yra 1,65 cm/4,2 cm,1.81 colių/4.6 cm

Šaukštai skersmuo: 0.83 cm/2.5 cm,1.06 cm/2.7 cm,1.46 colių/3.7 cm

Šaukštai talpa: 2,5 ml,5 ml,15ml

Medžiaga: Plastikas

Spalvos: Kaip nuotraukoje

Pakuotė:

1 x Minkštas Kaukė Dubenyje

1 x Kaukė Prilimpa

1 x Kaukė Šepetys

3 x Skirtingi matuokliai iš šaukštai Apmokėjimas ir Pristatymas

1. Mes priimame Alipay, "Western Union", TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Visos prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas, JAV ,Kanada, Australija, Rusija ir Jungtinės Karalystės reikia apie 2-4 savaites ,ir kitos šalys, gali tekti nuo 4 iki 5 savaičių , Italija, Brazilija, Graikija ir kiti smulkūs apskrityse, jis gali prireikti nuo 5 iki 6 savaičių.

3. Jei jums reikia greitai laivybos būdas, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.

4. Taip pat ,vėlavimo ar nesėkmės pristatymo kartais sukelia politikos skirtingų muitinės, pavyzdžiui ,lazerinė rodyklė yra nepriimtina kai kuriose šalyse. Taigi, prašome patikrinkite savo vietos muitinės politikos atidžiai prieš mokėjimą. Arba, mes negali būti atsakinga už bet kokį gedimą pristatymo susijusių paskirties muitinės klausimas.

Grįžta

1. Visi produktai, mes parduoda įtraukti gamyklos garantija ,neapima kartus, kad buvo piktnaudžiaujama, sudegė ir sugadinta bet kokia forma.

2. Prašome palikite pranešimą, jei negavote prekės per 30 dienų,mes ją patikrinti su post office, ir tada išsiųsti arba grąžinti už bet kokį trūkstamą elementą.

3. Jei turite sugedusį elementą,prašome susisiekti su mumis per 2 dienas nuo jums priimti siuntą .Visos grąžinimo daiktas turi būti grąžinamas su tai originali pakuotė ir priedai.Mes grąžinsime pinigus jums, kai mes gauti grąžos punktų,Arba pakeisti elementą jums.

Atsiliepimų & Dovanų

Pakuotės Dydis 16cm x 10cm x 7cm (6.30in x 3.94in x 2.76in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.056kg (0.12lb.)
Kiekis 6 in 1
Medžiaga Plastikiniai
Rankenos Medžiaga Plastikiniai
Dropshipping parama
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Prekės Pavadinimas HUAMIANLI
Dydis Spoons capacity
Modelio Numeris Grožio "PASIDARYK pats" Veido Veido Kaukė Dubenį Šepetys

Parašyti atsiliepimą

1Set Namų 6in1 Makiažas Grožio

1Set Namų 6in1 Makiažas Grožio "PASIDARYK pats" Veido Veido Kaukė Dubenį Teptuku Šaukštas Stick Įrankių Rinkinys Dropshipping 2018

1Set Naujų Namų 6in1 Makiažas Grožio PASIDARYK pats Veido Veido Kaukė Dubenį Teptuku Šaukštas Stick Įrankis SetFeature: 100% brand new ir aukštos kokybės Veido dubenėlis yra pagamintas iš aukštos kokybės minkšto plastiko, su labai plona dydis Veido stick puikiai tinka maišant Veido nailono teptukas yra minkšta ir patogi, nekenksminga odai Su trijų skirtingų gabaritų apie šaukštai

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai