Anime Filmo Gydytojas, Kuris Ilgai Piniginė PU Odos Rankinės Vyrams, Moterims, Sankabos Dolerio Kainą, Kortelės Turėtojas Dovanų Maišeliai su Užtrauktuku Piniginės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.46

€6.56

-16 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

SVEIKI!

Pirkėjo Pranešimą:

1. Nemokamas Pristatymas produktai bus atsiųsta Salve.lt Standartinis Pristatymas ar Kinija Paštu Registre, Oro Paštu (abu su registruota sekimo numerį).

- Prašome pasirinkti tinkamiausią pristatymo būdą pateikdami užsakymą.

( * , Kas ?)

2. Nuotraukos yra faktinis produktus. Tačiau dėl skirtingų šviesos ir ekrano nustatymas, nedideli spalvų skirtumas gal egzistavo. Prašome suprasti, ir labai jums dėkoju.

2. Jei norite sumaišykite kad arba pirkti didelį kiekį, arba, jei jums rasti express mokestis nėra nemokamas pristatymas , pls nedvejodami kreipkitės į mus ir mes bus patvirtinti, tiksliai išreikšti mokesčiai už jus. Ir daugiau nuolaida bus suteikta!

Anime Filmo Gydytojas, Kuris Ilgai Piniginė PU Odos Rankinės Vyrams, Moterims, Sankabos Dolerio Kainą, Kortelės Turėtojas Dovanų Maišeliai su Užtrauktuku Piniginės

Mokėjimo

Priimame mokėjimo būdai, teikiamos Salve.lt, sąlyginio Deponavimo, T/T) arba Western union.

Mokėjimas turi būti atliktas per 5 dienas.

Pirkti Didmenines

Galite pirkti didelį kiekį padaryti nuolaidą; pirkti didmeninė, prašome susisiekti su mumis pirmą, mėgautis daugiau palankios kainos, ačiū!

Pirkėjas pranešimas

Mūsų dalis produkto yra ląstelių, saugojimo baterijos, reikia pagal skirtingų šalių pasirinkti įvairius tiekimo kanalus. Kai kurie produktai gali reikalauti atskiro pristatymo; mes informuosime jus prieš vežimą. Pavyzdžiui, vaikų elektra varomi automobiliai, kurių automobilio akumuliatorius gali tekti atskiras siuntas. Kai kuriose šalyse išsirinkite nėra nemokamas pristatymas, tačiau pažymėti krovinių kainos yra per didelis, mes galime pakeisti pašto yra daug pigiau, jei jūs turite konsultuotis su valdytojas pirmas. Jeigu kyla bet kokių klausimų apie produktus, galite palikti pranešimą konsultavimas, mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų.

Vežimas

Prekės bus vežamos be 3-7 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis , kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Po sėkmingai mokėjimo, jei pasirinksite nemokamas pristatymas tvarka, mes atsiųsime Kinija paštu. Keletą produktų gali?t būti siunčiami Kinija paštu, mes, kaip vienam kitą šalį pasirinkti tinkamą vieną.

S hi pping paprastai trunka nuo 7 iki 21 darbo dienų. Jei esate skubėjo gauti produktų, galite pasirinkti pristatymo būdą DHL, "FEDEX", UPS... Paprastai imtis šių 3-7days.

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčiai už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntą. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grįžta

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime . Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius , ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka .Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. Ačiū jums!

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)
Apdaila Animacinių Filmų Spausdinti
Lytis Unisex
Pagrindinė Medžiaga PU
Prekės Svoris 70g
Piniginės Ilgis Trumpas
Elemento Tipas Piniginės
Piniginės Standartinis Piniginės
Stilius Japonija Stilius
anime veikėjas Animacinių filmų
Medžiagos Sudėtis PU Odos PVC
Elemento Ilgio 4.5inch
Elemento Plotis 11.5*9cm
Interjeras Kortelės Turėtojas,Nuotraukos Laikiklį,Pastaba Skyrelio
Pamušalas Sintetinės Odos
Modelio Numeris DC Comics, Marvel
Uždaryti Tipas Ne Užtrauktukas
Modelio Tipas Animacinių filmų
Prekės Pavadinimas MIWIND
Elemento Aukštis 3.5inch

Parašyti atsiliepimą

Anime Filmo Gydytojas, Kuris Ilgai Piniginė PU Odos Rankinės Vyrams, Moterims, Sankabos Dolerio Kainą, Kortelės Turėtojas Dovanų Maišeliai su Užtrauktuku Piniginės

Anime Filmo Gydytojas, Kuris Ilgai Piniginė PU Odos Rankinės Vyrams, Moterims, Sankabos Dolerio Kainą, Kortelės Turėtojas Dovanų Maišeliai su Užtrauktuku Piniginės

SVEIKI! Pirkėjo Pranešimą: 1. Nemokamas Pristatymas produktai bus atsiųsta Salve.lt Standartinis Pristatymas ar Kinija Paštu Registre, Oro Paštu (abu su registruota sekimo numerį). - Prašome pasirinkti tinkamiausią pristatymo būdą pateikdami užsakymą. ( * , Kas ?) 2. Nuotraukos yra faktinis produktus. Tačiau dėl skirtingų šviesos ir ekrano nustatymas, nedideli spalvų skirtumas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai