30CM hebrajų Durų Ženklas Lipdukas Pasirinktiniai Akrilo Veidrodis, Sienų Lipdukai Su Paukščių Namo Numeris, lipnios Klijai Izraelio Doorplate

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€16.33

€13.63

--20 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Medžiaga : akrilas veidrodžio paviršiaus aplinkosaugos ¾enklelis,su lipnia pagrindo klijai Spalva : Aukso ,Sidabro,juoda Storis: 1mm. NEPAMIRŠKITE PASAKYTI SAVO GRAVIRUOTI ŽODIS IR SAKINYS po to, kai jūs įdėti savo užsakymą . Pasakykite man, kas raidės, kurį norite pakeisti ,siųsti mums žinutę, kai jūs įdėti savo užsakymą Pranešimas : 1.jei norite Tinkinti ,turėtumėte atsiųsti mums nuotrauką, ką norite mums, kad tai ,kad mes galime žinoti daugiau apie tai, ką norite. 2.Taip pat ,jums turėtų pasakyti mums produkto dydį ,ir kiek vienetų norite ,ir tada mes galime pasakyti kaina . 3.Jei norite mums gaminti kai Boutique yra laiškas ,jūs taip pat turėtų pasakyti mums ,Microsoft word, pavadinimas tai raštu ia ką .

Šiltas Greitai

Visi mūsų produktai gali būti didmeninė, jei reikia, prašome susisiekti su mumis citata!

Jei perkate daugiau nei už produktus, prašome įdėti produktus į pirkinių krepšelį ,ir tada padaryti mokėjimo kartu.

Vežimas

Atkreipkite dėmesį ! Mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies. Būkite kantrūs! Mes paprastai siūlome standartinio tarptautinio oro paštu. Tai gali užtrukti maždaug nuo 10 iki 30 darbo dienas iki pristatymo. Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų, ačiū už jūsų supratimą.

PASTABA: Pirkėjas bus atsakingas už mokesčius, muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas! Visi elementai turėtų būti vežamos į Salve.lt patikrinti adresą.

Jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus. Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

Atminkite, kad palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

Atsiliepimai

Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą ir mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ji bus tik jums vieną minutę. Ačiū! Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ir neutralūs atsiliepimai. Mes stengiamės patenkinti jus. Ačiū!

Apie Mus

Mūsų Gamykla yra įsikūrusi Kinijoje. Šiuo metu, laikantis verslo filosofija "klientas pirmą, Aukštos kokybės ir nebrangiai" , savo klientams galime pasiūlyti kokybiškas paslaugas.

Mes galime teikti aukštos kokybės ir priimtinos kainos. Kviečiame užsisakyti.

Pakuotės Dydis 35cm x 15cm x 8cm (13.78in x 5.91in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Modelio Numeris C296
Stilius Akrilo Veidrodis Lipdukas
Funkcija Turi lipnios pagrindo
Medžiaga Akrilo
Temos stalas top ornamentu
Klasifikacija Baldai, Lipdukai,Už Šaldytuvo,Sienos,Langų Lipdukai
Scenarijus Sienos
Specifikacija Multi-piece Package
Storas 1mm
Dydis 25cm, 30cm
Prekės Pavadinimas HYGGEHOME
Modelis Veidrodžio Paviršiaus Sienos Lipdukas
spalva Juoda, Aukso, Sidabro

Parašyti atsiliepimą

30CM hebrajų Durų Ženklas Lipdukas Pasirinktiniai Akrilo Veidrodis, Sienų Lipdukai Su Paukščių Namo Numeris, lipnios Klijai Izraelio Doorplate

30CM hebrajų Durų Ženklas Lipdukas Pasirinktiniai Akrilo Veidrodis, Sienų Lipdukai Su Paukščių Namo Numeris, lipnios Klijai Izraelio Doorplate

Medžiaga : akrilas veidrodžio paviršiaus aplinkosaugos ¾enklelis,su lipnia pagrindo klijai Spalva : Aukso ,Sidabro,juoda Storis: 1mm. NEPAMIRŠKITE PASAKYTI SAVO GRAVIRUOTI ŽODIS IR SAKINYS po to, kai jūs įdėti savo užsakymą . Pasakykite man, kas raidės, kurį norite pakeisti ,siųsti mums žinutę, kai jūs įdėti savo užsakymą Pranešimas : 1.jei norite Tinkinti ,turėtumėte atsiųsti mums nuotrauką, ką norite

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai