Rankų Garsiakalbis Mic MH-36B6J 6 Pin Mikrofonas Yaesu FT-2600M/FT3000M/FT8000R/FT90R B029 Du Būdu Radijo

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.32

€14.05

-19 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Dear klientas:

Tai draugiškas priminimas, kad, jei jūs pateikiate užsakymą, naudojant Salve.lt Programas,

jūs pastebėsite, kad kaina yra daug pigiau nei PC, o tai sutaupo daug laiko, kad mokėjimo,

prašome nuskaityti QR kodą ir gauti daugiau staigmena forma Programų, Mėgautis pirkinių ačiū jums!

Walkie Talkie Garsiakalbis Mic MH-36B6J Mikrofonas Yaesu FT-2600M/FT3000M/FT8000R/FT90R B029 Du Būdu Radijo

Aprašymas: Jungtis: RJ-11 6pin Laido Ilgis: apie 4'

Suderinami Modeliai:

Už Yaesu MH-36B6J

FT-2600M/FT3000M/FT8000R/FT90R

Komplektą Sudaro:

1X MH-36B6J Mikrofonas

Apie Mokėjimą

1.Apmokėjimo Būdas:Salve.lt priimti sąlyginio Deponavimo/Kreditas

2. Mokėjimo Laikas: Po jums padaryti užsakymą, pls baigti mokėjimo

3. Patikrinti, ar Laikas: Salve.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandos

Apie siuntos

1. Pristatymas Adresas: Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

2. Turkija Klientų Pranešimas: Dėl Turkija yra griežtai radijo importo, jei jūs perkate walkie talkie ir be radijo importo sertifikatą, pls kad 1-2vnt pagal užsakymą, ir mes išsiūsime iš prekių be mažmeninės prekybos dėžutėje, tai lengva atliekant muitinės formalumus.

3. Apie Pareigas: mes neturime turėti jokių papildomų importo muitų, mokesčių, žemės sklypo paskirties šalis; ir laivybos kompanija rinkti iš pirkėjo pristačius. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakinga už savo vietos papročius mokesčius

4. Paskelbti Vertė: skelbiame USD7-USD20 kiekvienai radijo. Paprastai, ir iš viso paskelbti, vertė ne didesnė kaip USD40. Jei turite specialių pageidavimų, prašome palikti pranešimą užsakymą arba susisiekti su mumis tiesiogiai.

5. Pristatymo Svoris: Visi siuntiniai siunčiami per įprastu paštu yra tik svorio per 2KG, todėl, jei jūsų sklypas antsvorio, mes pasirūpinsime, kad jūsų sklypas per 2 sklypus. Už sklypo svoris virš 2KG gali pasirinkti DHL, TNT ar kitų express " todėl, patirtos papildomos išlaidos pirkėjo. Jei perkate daugiau kaip 4-10vnt radijo imtuvai, mes galime naudoti DHL ar kitų Express, kaip nemokamas pristatymas, pls susisiekti su mumis.

6. Siuntos Metodas :Mes pristatymo, prekės Kinijos paštu, PostNL paštas, Singapore Post ir pan kitų paštu, kai jūs pasirenkate nemokamas pristatymas, kartais mes pakeisti ir pasirinkti tinkamą laivybos būdas, grindžiamas faktinės situacijos, apdrausti, kad jūs galite gauti savo prekes, greitai ir saugiai. Ji paprastai takes15~35 darbo dienomis pasieks jus ten, bet mes negalime garantuoti tikslaus pristatymo laiko jūsų siuntas, dėl skirtingų užsakymą kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų sklype bus tikrinami ir praėjo.

7, Paslaugos, Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Jei savo užsakymą elementai, baterijos, paprastai mes naudojame Nyderlandai paštu, (rusijos, JAV, Kanada bus naudotis e-Pakelio). Už prekes be akumuliatoriaus: mes naudosime Kinija paštu registruotu oro paštu. Baterija siunta bus naudoti Švedija paštu arba ePacket. Visos siuntos su registruotu oro paštu.

Apie Grąžinimą

1, Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, mes mielai atlikti mainus arba grąžinti už 7 dienas.

2, bet keitimo ar grąžinimo, mums reikia, kad produktas turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir visi priedai. Pirkėjai yra atsakingas už grįžta laivybos kaina .

3, Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą, mes siūlome jums teisę grįžti adresą.

4, Straipsniai grįžo po 7days pristačius yra tik remontas.

Apie Atsiliepimą

Prašome palikite mums penkių žvaigždučių Atsiliepimus

1, Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis.

2, Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę. Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingą 5 žvaigždučių.

3, Jei esate nepatenkinti su šio pirkimo, prašome susisiekti su mumis per 24 valandos, mes su jumis tol, kol problema bus išspręsta ir siūlome geriausią aptarnavimą, kaip mes galime.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.16kg (0.35lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 4cm (5.91in x 5.91in x 1.57in)
Prekės Pavadinimas FREZEN
Modelio Numeris MH-36B6J
Maksimalus Diapazonas 5km-10 km
Is_Display No
Matmenys 6 pin
Naudoti Du Būdu Radijo
Tipas Priedai
Walkie Talkie Tipo Automobilis

Parašyti atsiliepimą

Rankų Garsiakalbis Mic MH-36B6J 6 Pin Mikrofonas Yaesu FT-2600M/FT3000M/FT8000R/FT90R B029 Du Būdu Radijo

Rankų Garsiakalbis Mic MH-36B6J 6 Pin Mikrofonas Yaesu FT-2600M/FT3000M/FT8000R/FT90R B029 Du Būdu Radijo

Dear klientas: Tai draugiškas priminimas, kad, jei jūs pateikiate užsakymą, naudojant Salve.lt Programas, jūs pastebėsite, kad kaina yra daug pigiau nei PC, o tai sutaupo daug laiko, kad mokėjimo, prašome nuskaityti QR kodą ir gauti daugiau staigmena forma Programų, Mėgautis pirkinių ačiū jums! Walkie Talkie Garsiakalbis Mic MH-36B6J Mikrofonas Yaesu FT-2600M/FT3000M/FT8000R/FT90R

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai