4*6cm lipnios neaustinis audinys su uodegą viela, 2.0 mm, skylė elektrodų pagalvėlės DEŠIMTIS body massager 20pcs/daug

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€12.48

€13.14

-5 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

mes siūlome jums pasirinkti naują elektrodų pagalvėlės po pagalvėlės nėra gera.Nes ji gali padaryti jūsų sveiką geriau ir geriau.mūsų trinkelės gali skirti skaitmeninės terapijos aparatas ,slimming massager ar kitų terapijos aparatas .Kiekvienas padas yra 100%geros kokybės .

1)Šis produktas negali būti naudojamas atskirai, ir gali būti naudojamas tik su žemo dažnio masažas mašina,slimming massager ar kitų terapijos aparatas. 2) naudojant, siūlome u pradėti formą koncentracija 1 palaipsniui sudeginimo iki jūsų pasitenkinimas jėgą ir turi makesure, kad pagalvėlės yra geras prisijungti su savo oda. 3)naudojant, jei jūs turite dilgčiojimo pojūtis, prašome perkelti jį į tinkamą tašką ir pabandyti ir iš naujo. Prašome užtikrinti, kad oda yra švari. Priminimas: 1 dviejų elektrodų paviršiuje yra būtina vietą, kitaip jis negali dirbti. 2, jei jūsų oda yra pažeista, jūs cann ' t įdėti elektrodų pagalvėlės ant jo. 3, įsitikinkite, pagalvėlės prisijungti su mašina,ir tada atidaryti mašiną.

šis punktas,kas dvi pagalvėlės vienas nedidelis krepšys.

20pcs daug = 10pair pagalvėlės

PASTABA:ši nuoroda yra tiesiog pagalvėlės,neapima massager ar kabelių. šios trinkelės yra tinkamas 2.0 mm kabeliai,jei u reikia 2,5 mm skylės pagalvėlės,pls susisiekti su mumis.

pagalvėlės tinka mahine, kaip nurodyta toliau:

Pirkėjai Prekybos Vadovas

Skelbimas:

A. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

B. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

C. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas,jūsų, kad adresas Turi Sutapti su jūsų gavėjo adresas.

D. Pls parašyti savo vardą, pavardę laivybos adresas, siekiant išsiųsti prekes iš sėkmingai.

Apmokėjimas:

1: Mes accepte Alipay dėl Salve.lt.

2: Jūs galite atsiskaityti visa, "Mastercard", "Western Union", Qiwi ir Banko Pervedimas

3: Visos mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

4: Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to užsakymą.

Pristatymo Informacija:

1: Woldwide Pristatymas.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO adresas)

2: nurodymai, apdoroti laiku po mokėjimo tikrinimo.

3: Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, jūsų, kad adresas Turi Sutapti su jūsų gavėjo adresas.

4: Paslaugos, Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5: Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Nemokamas pristatymas prekių, mes pasirinkti tinkamą būdą, tai gali būti ne matach taip, kaip jums pasirinkti. Bet mes pasirinkti greičiau būdas jums. Pls nesijaudinkite.

7. Paprastai prekės bus išsiųstos iš 5 dienų, tačiau dėl Christamas ir naujųjų metų, muitinės kai kurių šalyje yra apie atostogų. Taigi, pristatymo laikas, bus šiek tiek ilgiau.

Grįžta & Grąžinamosios Išmokos:

1: 12 mėnesių Gamintojo Garantija. Pirkti su pasitikėjimu! Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2: Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 30 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

3: Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

4: Grįžti siuntimo išlaidas apmoka Pirkėjas.

Apie Mus :

1: nesame atsakomybės už bet kokias svarbias pareigas, mokesčius ir rinkliavas. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

2: Visus laiškus, bus atsakyta whith 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome piktintis savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

3: Rimtas pirkėjas tik! Prašome užsakymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Atsiliepimų : 1: paliksime TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ gavęs mokėjimą.

2: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

3: Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po gauname tai, Mes jums tinkamą sprendimą prieš atostogas, Neutralus ar Neigiamas Grįžtamasis ryšys.

Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas daug (20 vienetų/lot)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Prašymas Įstaiga
Prekės Pavadinimas mingyushangmao
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Medžiaga neaustinis
Modelio Numeris 4cm *6 cm

Parašyti atsiliepimą

4*6cm lipnios neaustinis audinys su uodegą viela, 2.0 mm, skylė elektrodų pagalvėlės DEŠIMTIS body massager 20pcs/daug

4*6cm lipnios neaustinis audinys su uodegą viela, 2.0 mm, skylė elektrodų pagalvėlės DEŠIMTIS body massager 20pcs/daug

mes siūlome jums pasirinkti naują elektrodų pagalvėlės po pagalvėlės nėra gera.Nes ji gali padaryti jūsų sveiką geriau ir geriau.mūsų trinkelės gali skirti skaitmeninės terapijos aparatas ,slimming massager ar kitų terapijos aparatas .Kiekvienas padas yra 100%geros kokybės . 1)Šis produktas negali būti naudojamas atskirai, ir gali būti naudojamas tik su žemo dažnio masažas mašina,slimming massager

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai