FRSKY TARANIS X9E PAKEITIMO JUNGIKLIAI

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.92

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

FRSKY TARANIS X9E PAKEITIMO JUNGIKLIAI

Aukštos kokybės pakaitinis persijungia iš FrSky.

Busted jungiklis? Jokių rūpesčių, mes jums padėsime.

Litavimo gali būti reikalaujama, kad apsikeitimo šis jungiklis.

Suderinamumas: FRSKY siųstuvas X9E

Dėmesio :

Šis jungiklis yra originalus tiekiama iš FrSky.

1 gabalas parinktis

Įskaitant Riešutų.

Dėmesio prieš tai, Kad:

Numatytasis nemokamas pristatymas Kinijos Registre Oro Pašto , kurie užtikrina greitis yra ne stabili, kartais kelių dienų pasieks jūsų pusės, kartais reikia daugiau nei du mėnesius, prašome pripažinti jį!

Jei reikia, greitesnis ir patikimesnis pristatymas metodas ar skubos tvarka už tai, prašome pasirinkti EXPRESS !! Šis sutarimas yra minimali pagarba mūsų rimtą darbą, nes ne kūnas gali kontroliuoti paštu, oro paštu, siuntimo greitis!

****

Mes ne sveiki ir atsispirti kenkėjišką pirkėjų, kurie perka ir žino, kad po oro pašto laivybos trūkumas ir atidarykite pristatymo atidėti ginčų tikslais, kompensacija, ir nemokamai gauti produktai. Tokių pirkėjų, kai rasti traukti į juodąją vardų sąrašas, niekada bendradarbiauti dar kartą!

***** Dauguma daiktų bus išsiųsti per 1~4 darbo dienas .Įsitikinkite, kad palikti telefono numerį, kai jūsų užpildyti pirkėjo informaciją. Siekiant užtikrinti, kad gausite nuo minimalaus mokesčio, siuntinių siunčiama DOVANA, ir kad mažos Muitinės vertės(pvz. $5), pirkėjai yra atsakinga dėl jokių muitų mokesčiai ar PVM. ( Pls palikti mesaage jei turite specialių reikalavimų. ) Informuojame, tarptautinės pristatymo hightly priklauso nuo savo vietos muitinės ir pašto paslaugų. Chinapost Oro paštu trunka 18 - 35 darbo dienomis daugelyje Europos šalių,30 -40+ darbo dienų rusijos Federacijos, Brazilija, Pietų Amerikoje .Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitus faktorius, Mes negali būti atsakingi už vėlavimą sukėlė Paštu, vietos pašto paslaugų ar Tarptautinės Muitinės Patikrinimus.

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ji bus tik jums 1 minutę. Mūsų sistema automatiškai grįžta tos pačios atsiliepimų jums gavę jūsų Teigiamus Atsiliepimus. Jei pastebėsite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, pirma, prieš jums paliko bet neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad užtikrinti, kad jūsų pasitenkinimą.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 4cm x 5cm x 6cm (1.57in x 1.97in x 2.36in)
Techniniai parametrai Vertė-2
Atnaujinti Dalys/Priedai Kita
Plastiko Tipas PE
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Kita
Įrankis Prekes Kita
Medžiaga Plastikiniai
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai
spalva 1 būdas springback, 2 taip ilgai jungiklis, 3 kelias trumpas jungiklis, 3 taip ilgai jungiklis
Prekės Pavadinimas SKYAREA
Modelio Numeris X9E
RC Dalys ir Acc Siųstuvų
Keturi varomi Ratai Atributai Kita
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai

Parašyti atsiliepimą

FRSKY TARANIS X9E PAKEITIMO JUNGIKLIAI

FRSKY TARANIS X9E PAKEITIMO JUNGIKLIAI

FRSKY TARANIS X9E PAKEITIMO JUNGIKLIAI Aukštos kokybės pakaitinis persijungia iš FrSky. Busted jungiklis? Jokių rūpesčių, mes jums padėsime. Litavimo gali būti reikalaujama, kad apsikeitimo šis jungiklis. Suderinamumas: FRSKY siųstuvas X9E Dėmesio : Šis jungiklis yra originalus tiekiama iš FrSky. 1 gabalas parinktis Įskaitant Riešutų. Dėmesio

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai