20PCS Profesionalus plaukų segtukai Black Metalo Žiburių Plonas U Formos Makiažas, Plaukų Bun Maker " Plaukų Aksesuarų, Juodi Plaukai Įrašą Smeigtukai Įrankiai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.65

€1.32

-50 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

20PCS Profesionalus plaukų segtukai Black Metalo Žiburių Plonas U Formos Makiažas, Plaukų Bun Maker " Plaukų Aksesuarų, Juodi Plaukai Įrašą Smeigtukai Įrankiai Savybės: Už visus savo stiliaus poreikius. Stabdo skristi visada, kirpčiukai, ir mažus gabalus plaukų. Taip pat puikiai tinka užtikrinti iki-dos ir sudėtingas šukuosenas. Šis stilius labai svarbu yra suprojektuoti su rutuliniais patarimai stiprus palaikykite. Butas stilius lieka paslėptas ir suteikia jums visą dieną palaikykite. Techniniai duomenys: Medžiaga: Metalas Spalva: Juoda Kiekis: 20Pcs Ilgis: 6cm / 2.36 Paketų Sąrašą:

2 0 * U Formos Plaukų Segtukai

Pristatymo Laikas Pastaba: Jei negavote prekės per pristatymo datos, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo data.Prašome netaikomos ginčo per 60 dienų, ačiū už jūsų geranorišką supratimą. Kai jūs gavau į parcle ,Jei jums netinka arba turi kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis ir nepalieka mums 1, 2, arba 3-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus pirma, nes tai reiškia, kad neigiamų atsiliepimų, mes bus suprasti, problema, ačiū.

Vežimą:

1) Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus per 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

2) Mes ne uarantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

3) laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

1) Mes padarysime viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

2) Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

3) pirkėjui bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Atsiliepimai:

1) Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Įrenginio Tipas daug (20 vienetų/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Medžiaga metalo
Stilius mados
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Modelio Numeris Plonas U Formos Plaukų Segtukai
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas efero
Tipas Plaukų segtukai
Lytis Moteris
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Parašyti atsiliepimą

20PCS Profesionalus plaukų segtukai Black Metalo Žiburių Plonas U Formos Makiažas, Plaukų Bun Maker

20PCS Profesionalus plaukų segtukai Black Metalo Žiburių Plonas U Formos Makiažas, Plaukų Bun Maker " Plaukų Aksesuarų, Juodi Plaukai Įrašą Smeigtukai Įrankiai

20PCS Profesionalus plaukų segtukai Black Metalo Žiburių Plonas U Formos Makiažas, Plaukų Bun Maker Plaukų Aksesuarų, Juodi Plaukai Įrašą Smeigtukai Įrankiai Savybės: Už visus savo stiliaus poreikius. Stabdo skristi visada, kirpčiukai, ir mažus gabalus plaukų. Taip pat puikiai tinka užtikrinti iki-dos ir sudėtingas šukuosenas. Šis stilius labai svarbu yra suprojektuoti su rutuliniais patarimai stiprus palaikykite.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai