Luthier Smuikas Įrankiai Briaunos Lenkimo Geležies įtampos Keitimas #1

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€12.32

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

mes esame profesionali smuiko gamintojas.Mes specializuojamės į muzikos instrumentai 10 metų. Mūsų gaminiai yra žinomų dizaino, aukščiausios kokybės ir geriausios kainos. Pardavimo smuikui, altui, violončelei, bosui ir t.t. Mes taip pat gali priimti OEM užsakymus, gaminant juos, pagal jūsų išsamius reikalavimus. Mes nuoširdžiai tikimės, kad galime sukurti ilgalaikius bei draugiškus santykius su jumis, ir būtų labai malonu tohelp jums padidinti savo rinkos.

1) Funkcijos:

*Luthier Smuikas Įrankiai Briaunos Lenkimo Geležies įtampos Keitimas #1 Aukštos Kokybės 220 v Briaunos Lenkimo geležies yra Smuikui .

Taip pat Ji yra Naudojama Lenkimo šonkaulių(pusių). Aukštis yra apie 70mm.

Pristatymo svoris apie 2kg. Su dideliu Technologijų ir Kokybės metalo

. Jei turite klausimų dėl muito Mokesčius, Prašome susisiekti su manimi laiku. Ačiū.

Jei jums reikia , susisiekite su manimi. Aš pateikti savo geriausius elementus ir paslaugų, kad mano klientas. Aš garantuoti jums patinka mano elementą.

2)Grąžinimo politika, Ir Laivybos Info

Ši prekė bus shiped iš Kinijos EMS durų iki durų airdelivery Pirkėjas gaus nustatyti kelio numerį, kai mes išsiųsti prekes.Laivybos išlaidų nebus įskaitant muitus. Pirkėjas neprivalo mokėti muitų, jei įmanoma,Mes tik Paypal, Jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų. Prašome atkreipti dėmesį, man!

Aš ketinu eksponuoti daugiau naujų mados populiarus kokybės muzikos instrumentų, ebay ir aš galėtų suteikti jums geriausia kokybė,geriausios kainos ir geriausias aptarnavimas. jei jums įdomu daugiau apie mano muzikos instrumentai, prašome leiskite man žinoti, aš noriu suteikti jums daugiau informacijos. Prabangus apdailos ir prieinamą kainą, kviečiame įsigyti. Ačiū jums labai!.

Visi daiktai parduodami mus yra aprašyta geriausias mūsų sugebėjimus, taip tiksliai, kaip įmanoma, ir su kuo conscientiousness mūsų dalis.

Tačiau, siekiant išvengti galimo oversights, pagarbiai aš prašyti jūsų pagalbos padėti mums tai abiem pusėms priimtinas sandoris KRUOPŠČIAI peržiūrėti prekės aprašymas ir nuotraukos, ir paprašė visus klausimus PRIEŠ SIŪLYMĄ.

**Prašome atkreipti Dėmesį, kad dydis ir spalvos atstovavimo taikomos gamybos dispersija ir negali būti tiksli. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad monitoriaus gali skirtis nuo kompiuterio į kompiuterį ir gali iškreipti tikrosios spalvos. Prašome perskaityti šias taisykles, kruopščiai, prieš pateikiant savo pasiūlymą.

Sąlygos ir Būklė, kai prekė yra parduodami "kaip yra" pagrindu, prašome užduoti visus klausimus prieš siūlymą, kad būtų išvengta gauti elementą esate nepatenkinti.

Nepanaudotų/neatidaryta prekes bus visiškai įvykdė.

Nurodykite savo vardą, adresą, punktas, dienos, telefono, kaip jums sumokėjo, ir jei prašote grąžinamosios išmokos arba mainus.

Gavęs grąžinamas daiktas, mes grąžinsime pinigus už kliento prekės kaina ( be siuntimo išlaidas ir atgal ).

15 Dieną Pasitenkinimo Keitimo Garantija: Jei kokybės, jūsų pirkimo neatitinka jūsų lūkesčių ar jūsų pasitenkinimą, produktas (- ai ) gali būti Keičiamasi tik.

Klientų Patenkinamas Pastaba: nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo, mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.

Mes atgal mūsų įsipareigojimų su puikų aptarnavimą, 100% klientų pasitenkinimo garantija.

Aš esu čia ir pasiruošę padėti jums su kokių nors klausimų ar problemų, jūs galite turėti prieš arba po įsigijimo.

Mano tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis.

Kai jūs apsipirkti su mumis, jūsų pasitenkinimas yra mūsų #1 prioritetas.

Pasiūlymas

Jei jums reikia , susisiekite su manimi. Aš pateikti savo geriausius elementus ir paslaugų, kad mano klientas. Aš garantuoti jums patinka mano elementą.

Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Naudoti Smuikas Naudoti
Modelio Numeris 001
Prekės Pavadinimas yinfente

Parašyti atsiliepimą

Luthier Smuikas Įrankiai Briaunos Lenkimo Geležies įtampos Keitimas #1

Luthier Smuikas Įrankiai Briaunos Lenkimo Geležies įtampos Keitimas #1

mes esame profesionali smuiko gamintojas.Mes specializuojamės į muzikos instrumentai 10 metų. Mūsų gaminiai yra žinomų dizaino, aukščiausios kokybės ir geriausios kainos. Pardavimo smuikui, altui, violončelei, bosui ir t.t. Mes taip pat gali priimti OEM užsakymus, gaminant juos, pagal jūsų išsamius reikalavimus. Mes nuoširdžiai tikimės, kad galime sukurti ilgalaikius bei draugiškus santykius su jumis, ir būtų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai