10vnt Clear Screen Protector Apsauginės Plėvelės Lenovo Skirtuką 4 10 Plius TB-X704F TB-X704N TB-X704 10.1 colių Tablet Nr. Mažmeninės Langelyje

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.80

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Dėmesio:

Mūsų gamykla yra prefessional už ekrano apsaugų, mobiliųjų telefonų ir tablet pc, taip pat yra universalus screen protector. Jei jums reikia jokių specialių dydžio, mes galime pritaikyti jums. Sveiki atvykę į atsiųsti mums užklausą. Labai ačiū.

1. Anti-dulkių

2. UV apsauga

3. Ultra-skaidrus

4. Didelio stiprumo PET Medžiaga

5. Dydis: 240x165 mm, nereikia iškirpti.

6. Tinka Lenovo Skirtuką 4 10 Plius TB-X704F TB-X704N TB-X704 10.1 colių Tablet

Paketas apima:

10vnt x Išvalyti ekraną protetors be mažmeninės prekybos paketas

Paprasti Žingsniai:

1 žingsnis: Gera ekrano (ekranas be dulkių)

2 žingsnis: darna ekrane, etiketės suplėšyti šiek tiek suderinti ekrano kraštelis ir ašarų.

3 žingsnis: lipdukai, pasirengę būti atsargūs, ašara šis sluoksnis 2 etiketė. Ant jo.

Filmas metodai:

1. Pirmas išvalyti švarios rankos dulkių ir riebalų, pirmą sykį su ranka sanitizer".

2. Akiniai audiniu arba be pūkelių artimųjų nedidelį kiekį ploviklio arba vandens, nuvalykite ekrano paviršiaus, švarus paviršius

3. Ašarojimas atidarykite pusės apsauginės plėvelės ir tada suderinti ekranas, įstatykite viršutinę pusę ir aplink pasta filmas.

4. Į folijos, kiek įmanoma, išlaikyti vienodą, burbulai ir pan., mažiau traukti atgal, siekiant užtikrinti, kad filmo paviršiaus be burbuliukų. Tada naudokite avys veltinio grandiklis, arba su izoliuotu oro grandiklis klasės, siekiant išvengti braižymo. Bus filmas šiek tiek lėtai, paspaudus paviršiaus ekrane, tokiu atveju nedelsiant burbulo bus labai nedaug.

5. Paskelbtas po to, dalis regiono oro burbuliukų remontas. Sunku kortelių, kredito kortelių, gyventi kredito kortelę, naudokite minkštą šluostę tiesiog nušluostykite ekraną, tada lėtai prisidėti, burbuliukai buvo nugrandyti krašto.

6. Jei paviršius, pavyzdžiui, mažų dulkių dalelių, atskleisti, kai blokai su plastiko lakštai ir kitų dalelių klijais, ir tada filmas pasta.

Pristatymas 1. Užsakymai bus išsiųsti per 3 darbo dienas, po mokėjimo patikrinti. Siekiant apsaugoti tiek pirkėjų ir pardavėjų, tai gali užtrukti iki 24 valandų Salve.lt patikrinti mokėjimo. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas. Rusijos klientų prašome nurodyti adresato vardas ir pavardė, jei ne, rusijos muitinės surengs siuntinių ir siųsti atgal į Kiniją. 3. Mieli Draugai, jei jūs norite nusipirkti įkroviklį, prašome pasirinkti siunta metodas per epacket (išskyrus JAV klientams), prašome pasirinkti, Kinija paštu, oro paštu, arba kiti. Nes epacket nepriimkite elektroninių produkto šių dienų. Ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

Muitinės

1. Kaina, kurią mokate už punktas neapima jokių muitų mokesčių. Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

2. Mes paprastai deklaruoti prekes, kaip DOVANĄ, apie commericial. Jei tai nėra gerai jums, prašome palikti mums pranešimą.

Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų. Jei turite bet kokių klausimų dėl jūsų operacijos, prašome susisiekti su mumis.

Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Naudoti PDA
Modelio Numeris Lenovo Skirtuką 4 10 Plius TB-X704F TB-X704N TB-X704 10.1 colių
Kiekis 5 Paketus
Pakuotė NO
Medžiaga PET
Savybės Ultra Clear
Suderinamos Prekės Kita

Parašyti atsiliepimą

10vnt Clear Screen Protector Apsauginės Plėvelės Lenovo Skirtuką 4 10 Plius TB-X704F TB-X704N TB-X704 10.1 colių Tablet Nr. Mažmeninės Langelyje

10vnt Clear Screen Protector Apsauginės Plėvelės Lenovo Skirtuką 4 10 Plius TB-X704F TB-X704N TB-X704 10.1 colių Tablet Nr. Mažmeninės Langelyje

Dėmesio: Mūsų gamykla yra prefessional už ekrano apsaugų, mobiliųjų telefonų ir tablet pc, taip pat yra universalus screen protector. Jei jums reikia jokių specialių dydžio, mes galime pritaikyti jums. Sveiki atvykę į atsiųsti mums užklausą. Labai ačiū. 1. Anti-dulkių 2. UV apsauga 3. Ultra-skaidrus 4. Didelio stiprumo PET Medžiaga 5. Dydis: 240x165 mm, nereikia

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai