[SCHMETZ Vokietija Blue Lion " adata ] DPX5 19# dviguba adata mašina sujungdamas mašina shuttle akių adatų mašina, adata 135X5

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.38

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Pavadinimas: dviejų adatų mašina, adata DP*5..19#

Modelis : DPX5 DPX5SUK DPX5SES

Bendros Specifikacijos: 16,18,19,21,22,23,24

Siuvimo mašina, adata, yra vienas iš labiausiai pasaulyje žinomų prekės siuvimo adatos , siuvimo mašinų pramonė jau seniai naudojamas kaip standartinės adatos buvo pripažinta pasauline pramonės šaka . Buvo daug pasaulinės klasės siuvimo mašinų gamyklą rekomenduojama. Dėl valiutos kurso įtaką įvairūs veiksniai , skatinimo pastangas , kaina ir kt. Blue Lion " adata vidaus rinkoje buvo sunku užimti didelę rinkos dalį , tačiau, kaip geriausias siuvimo mašina, adata ir adata visiškai ypatingų veislių , kokybiškos apdailos , vidaus ir tarptautinėse rinkose vis dar turi daug rinkos gerbėjai.

Paulius autentiški GermanNeedle , pagrindiniai modeliai yra akcijų , bet ne daug inventoriaus , po pirkimo , prašome susisiekti su pro skubiai , jis gali sukelti negali būti išsiunčiami tą pačią dieną . Kai atsargos yra mažesnis nei kiekis , ko jums reikia, užsakymas gali tekti arba bendrojo vidaus laivybos laikas yra nuo trijų iki penkių dienų , bet taip pat prašome tėvus atkreipti dėmesį, kad išvengti uždelsimų, savo naudojimui .

Mes galime tiekti dauguma siuvimo mašinų atsarginės dalys ir vitrina yra tik maža dalis.Jei jums reikia daugiau,prašome mums pranešti kodavimo patvirtinti kainą. Ar yra kas nors, kad jums reikia padaryti, Kinijoje, taip pat galite palikti pranešimus mums, ir mes dės visas pastangas, kad padėtų jums. G. Chen Fuchao sukurtas pirmasis šlifavimo diržas fobric mašina Kinijoje, 1983. Per 12 metų kaupti ir plėtros, prekės ženklas atsirado 1995. Per nuolatinių naujovių ir augimo metų, daug įvairaus serijos produktai ėmėsi formuoti,sudarant sąlygas plėtoti siuvimo dalys sektoriuje. Mūsų bendrovė nukreipė visiškai nauja vaizdo sistema, puikus kokybės ir paslaugų 2011 m., padidinti prekės ženklo pastangų ir verslo kultūra.

pradėti

pabaiga

Pakuotės Dydis 4cm x 3cm x 1cm (1.57in x 1.18in x 0.39in)
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Tipas Pramoninės Siuvimo Mašinos
Dygsnio Formavimas Užrakto Dygsnio
Modelio Numeris siuvimo dalys
Automatinė Sąranka Butas-Lova
Sąlyga NAUJAS
Prekės Pavadinimas fu chao
Pašarų Mechanizmas Ėjimo Koja

Parašyti atsiliepimą

[SCHMETZ Vokietija Blue Lion

[SCHMETZ Vokietija Blue Lion " adata ] DPX5 19# dviguba adata mašina sujungdamas mašina shuttle akių adatų mašina, adata 135X5

Pavadinimas: dviejų adatų mašina, adata DP*5..19# Modelis : DPX5 DPX5SUK DPX5SES Bendros Specifikacijos: 16,18,19,21,22,23,24 Siuvimo mašina, adata, yra vienas iš labiausiai pasaulyje žinomų prekės siuvimo adatos , siuvimo mašinų pramonė jau seniai naudojamas kaip standartinės adatos buvo pripažinta pasauline pramonės šaka . Buvo daug pasaulinės klasės siuvimo mašinų gamyklą rekomenduojama.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai