Bruce Lee Cosplay Kostiumų Zentai KungFu kovos Antroji Oda, Bodysuit Suaugusiems ir Vaikams Catsuit

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€30.39

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Tai zentai kostiumas su lycra spandex medžiaga, priėmė, tai patogu dėvėti. Tai galima plauti rankomis.Užtrauktukas dedama ant nugaros. Atskirų pirštų dizainas priėmė. Mes taip pat gali padaryti zentai kostiumas su vaikais dydžio. Ją turėsite nuokrypis apie 3-5cm, nes elastingumas yra skirtingas, su skirtingais audinio. Mes atliksime įrengtas zentai tiktų jums, pagal jūsų dydį, elastinga audinio. Apie Dydis

Prašome patikrinti dydžių lentelė pasirinkite savo dydį, arba taip pat galite pateikti mums jūsų dydis: aukštis, krūtinės, juosmens ir klubų , mes padaryti kostiumas pagal dydį. Skirtingos lytys , matavimas yra skirtingas. Kai jums pasirinkti savo dydį, prašome kreiptis į lyčių dydžio diagramos .

Custom Optioms: APDOROJIMO LAIKAS + SIUNTIMO METU Visi kostiumai mūsų svetainėje esate ne gatavų, kai gauname jūsų užsakymą, ir tada mes bus tik kad kostiumas pagal jūsų specifinius poreikius, todėl mums reikės apie 5 darbo dienų daryti siuvimo. Jei jums reikia kostiumai skubiai ir negali laukti, kad ilgai, prašome pranešti savo galutinį terminą. Mes jums žinoti, vėliau, ar galima skubėti tvarka. Po to, kai mes baigti savo kostiumą, mes laivas jį, ir laivybos laikas yra taip pat apie 5 darbo dienas. Jei yra daug kostiumai padaryti, todėl apdorojimo laikas yra ilgesnis, gal 7-10 darbo dienų.

ATSILIEPIMAI

Mes tikimės, kad mūsų pirkėjai, paliko teigiamą atsiliepimą, kai gaunate paketą ir bus malonu su jais,mes taip pat paliko teigiamą grįžtamąjį ryšį, kad visi mūsų vertinami pirkėjų.Jei esate unpleased su juo,Prašome susisiekti su mumis pirmiausia rasime sprendimą patenkinti savo reikalavimą ir padidinti pasitenkinimą.

Pakuotės Dydis 15cm x 14cm x 3cm (5.91in x 5.51in x 1.18in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Šaltinis Kita
Lytis Unisex
Proga taikoma Helovinas šalis, superhero šalis, veiklos kostiumas
Modelio Numeris SKbC04
Rankovės Ilgis Pilnas
Medžiaga Lycra, Spandex
Dydis XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
Sudedamosios dalys Jumpsuits & Rompers
Simbolių Seksualus Kostiumai
Stilius Cosplay Zentai Kostiumas
spalva geltona ir juoda
Šaltinio Tipas Istorinis
Specialios Paskirties Kostiumai Ir Priedai
Elemento Tipas Rinkiniai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Parašyti atsiliepimą

Bruce Lee Cosplay Kostiumų Zentai KungFu kovos Antroji Oda, Bodysuit Suaugusiems ir Vaikams Catsuit

Bruce Lee Cosplay Kostiumų Zentai KungFu kovos Antroji Oda, Bodysuit Suaugusiems ir Vaikams Catsuit

Tai zentai kostiumas su lycra spandex medžiaga, priėmė, tai patogu dėvėti. Tai galima plauti rankomis.Užtrauktukas dedama ant nugaros. Atskirų pirštų dizainas priėmė. Mes taip pat gali padaryti zentai kostiumas su vaikais dydžio. Ją turėsite nuokrypis apie 3-5cm, nes elastingumas yra skirtingas, su skirtingais audinio. Mes atliksime įrengtas zentai tiktų jums, pagal jūsų dydį, elastinga audinio. Apie Dydis Prašome

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai