LEFTLY Mens Mediniai Žiūrėti Kvarcinis Analoginis Judėjimas Lengvas Zebra Medienos Derliaus Kalendorius Riešo Žiūrėti

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€36.50

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

LEFTLY, propaguojama gamtos, originalus, ir ekologiškus projektavimo filosofija, rodo savo originalią funkciją. Ji sujungia šiuolaikinės mados išvaizdą ir dvasinę patirtį, pridedant idealizmo elementai, ji taptų patraukli mums. Šis medinis kvarco riešo žiūrėti priima natūralaus medžio masyvo medžiagos, suteikia jums visiškai naują patirtį. Šviesaus medžio, nedidelis kvepalų, visa tai priklauso jūsų dėmesio. Juostos Ilgis: 25 cm / 9.85 colių Juostos Medžiagos Tipas: Medienos Juostos Plotis: 24 mm medžiagos: Medis Atveju Forma: Apvalus Užsegimas tipas: Klasikinis Drugelis Užsegimas Ciferblato Skersmuo: 4,2 cm / 1.66 colių Dial Rodymas: Analoginis Dial Lange Medžiagos Tipas: Stiklo Lytis: Vyrai Judėjimas: Kvarcas Stilius: Laisvalaikio, Mados, Paprastas Produkto Svoris: 60.9 g Produkto Savybės: Superlight Metalo ir Zebra Medienos Grupė, Kalendorius Dsiplay, Ananasų Grūdų Juodmedžio Medienos Bezel, Sveikas ir patogus(netoksiškas ir nesukelia alergijos) Pakuotės Dydis(L x W x H): 10 x 10 x 7.5 cm / 3.93 x 3.93 x 2.95 cm Pakuotės Turinys: 1 x LEFTLY Medienos Žiūrėti 1 x Žiūrėti Box 1 x English instrukcija 1 x Profesinių pašalinti nuorodą, įrankių rinkiniai

Garantija ir Garantijos

1.100% pasitenkinimas garantuotas!!!Mes tikimės, kad jums patinka mūsų produktus ir laimingas su tuo susidoroti!

2.Jei esate nepatenkintas prekės, kai jį gauti. Susisiekite su mumis ir grąžinti ją per 7 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Jei jums grąžinti prekes, turite mokėti grįžti krovinių.

3.Jei jums gauti netinkamų prekių, mes suteiksime jums naują pakaitinis kitam užsakymui.

4. Jei yra kokių nors problemų, kad jums netinka, susisiekite su mumis (žinutė/ prekybos vadybininkas/ - paštu), prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes tikrai stengiamės, kad esate patenkintas dar kartą.

Custom, Mokesčių ir Pareigas:

1 - Visos šalys turi skirtingas taisykles, prašome įsitikinkite, kad gaminys neturi jokių apribojimų savo šalyje, prieš jį pirkti. Pirkėjai yra atsakingas, jei produktas yra grąžinamas arba paspaudę pirkėjų užsakymą apribojimų priežastys.

2 - Jei vaisto reikia specialaus dokumento, jūsų šalyje arba turi būti aprašyti pagal tam tikrą vertę, prašome reikalauti, kad jis iš anksto. Dokumentai, pavyzdžiui, sąskaitos faktūros ir pan., nebus siųsti su paketu, išskyrus atvejus, kai to reikalauja pirkėjas.

3 - Produkto kaina neturi būti taikomi importo mokesčiai ar bet kokią papildomą mokestį. Pirkėjas yra atsakingas už aiškų užsakymą ir sumokėti mokestį, jei ji yra už pirkėjo šalyje.

Bet mes galime padėti pirkėjams teikti produkto sąskaitą faktūrą ar kitą dokumentą, ir informacija pirkėjams reikia išvalyti užsakymą, todėl prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Tercel yra pirmaujanti didmeninės mažmeninės prekybos bendrovė, veikianti tarptautinė didmeninės prekybos rinkoje, kuri specializuojasi elektronikos ir šiuolaikinės mados. Mes siūlome daug labai naujausia aukščiausios kokybės produktus už jus,pavyzdžiui, naujausias pigūs mados žiūrėti, moterų suknelė žiūrėti, moterų kalnų krištolas žiūrėti, atsitiktinis žiūrėti, apyrankės žiūrėti, riešo laikrodis, kvarcinis laikrodis, Automatinis savaiminis Vėjo žiūrėti,skaitmeninis laikrodis, automatinė vertus vėjo žiūrėti, visų rūšių cool Laikrodžiai. Mūsų tikslas yra paprastas: visada suteikti mūsų klientams visame pasaulyje, su labai aukštos kokybės produktus už mažiausią gamyklos tiesioginės didmeninės kainos. Mūsų Šūkis: aukščiausia Kokybė,Greitas Pristatymas,galime padaryti Tercel yra ketinimų teikti: - Puikus klientų aptarnavimas - Aukštos kokybės ir rinktiniais prekes Greitas pristatymas kartų ir konkurencingos kainos - Saugi ir patogi svetainė Draugiškas bendravimas gali išspręsti visų problemų, jei jums patiko straipsnis, nereikia pamiršti, kad mums 5 atsiliepimus! Jūsų paramą! mūsų didžiausia motyvacija!

Pakuotės Svoris 0.201kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Užsegimas Tipas Lankstymo Sagtimi su Saugos
Modelio Numeris LY36401
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Judėjimas Kvarcas
Juostos Ilgis 25cm
Funkcija Atsparus Vandeniui,Visiškai Kalendorius,Auto Data
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Prekės Pavadinimas LEFTLY
Juostos Plotis 24mm
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Stilius Mada & Atsitiktinis
Byla Storis 12mm
Ciferblato Skersmuo 42mm
Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Grupė Medžiagos Tipas medinės
Byloje Formos Round
Bylos Medžiaga medinės
Lytis Vyrai

Parašyti atsiliepimą

LEFTLY Mens Mediniai Žiūrėti Kvarcinis Analoginis Judėjimas Lengvas Zebra Medienos Derliaus Kalendorius Riešo Žiūrėti

LEFTLY Mens Mediniai Žiūrėti Kvarcinis Analoginis Judėjimas Lengvas Zebra Medienos Derliaus Kalendorius Riešo Žiūrėti

LEFTLY, propaguojama gamtos, originalus, ir ekologiškus projektavimo filosofija, rodo savo originalią funkciją. Ji sujungia šiuolaikinės mados išvaizdą ir dvasinę patirtį, pridedant idealizmo elementai, ji taptų patraukli mums. Šis medinis kvarco riešo žiūrėti priima natūralaus medžio masyvo medžiagos, suteikia jums visiškai naują patirtį. Šviesaus medžio, nedidelis kvepalų, visa tai priklauso jūsų dėmesio.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai