Naujausias Dizaino USB Įkroviklį Naudoti Milwaukee C18B 18V elektrinių Įrankių Baterijų Galia Banko įkrauti Telefono, "Ipad"

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€10.01

€11.12

-9 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Specifikacijos Įėjimas:18V/1A Išėjimas: 5V 2.1 max baterija Tinka naudoti C18B bateriją įkrauti Telefono ir kitų Usb elektroninių produktų Paketą Įeina 1*Kroviklis 1*naudotojo m

Profesija Baterijų Gamykla

Aukštos Kokybės Realias galimybes Sąžiningas pardavėjas DVISI

Sveiki atvykę į susisiekti su mumis ir didmeninės

MOKĖJIMAS 1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Mokėjimas turi būti atliktas 3days nuo užsakymo. 3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimas turi būti atliktas per 3days. SIUNTOS 1.Mes laivas visame pasaulyje(tikimės, kad kai kurių šalių ir APO/FPO). 2.Prekės bus išsiųstos per 2 dienas po apmokėjimo gavimo. 3.Paprastai pristatymo laikas yra 10-60 darbo dienų. Bet dėl skirtingų muitų kliringo metu įvairiose šalyse, tai bus poveikis sklypo įprastą pristatymo laiką, todėl prašome pagal pakęsti. 4.Mes priimame UPS, DHL, EMS ir kitų Išreikšti, jei jums reikia pakeisti pristatymo būdas, prašome susisiekti su manimi. 5.Jei jums nereikia gauti savo sklypą 45days, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes ją išspręsti per pirmąjį kartą. 6.Laivybos išlaidos nėra įtrauktos importo mokesčių muitų, priskirtus mokesčių, pirkėjas yra manoma, atsakinga už šiuos muitus.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Tipas USB
Baterijų Skaičius 1
Lizdas Standartas USB
Pakuotė No
Išvesties Sąsaja USB Išėjimas
Naudoti Mokestis už telefonai
Prekės Pavadinimas DVISI
spalva Juoda
Greitai įkrauti No
Protingas Mokestis No
Ekranas No
Modelio Numeris GD-Mil-1803

Parašyti atsiliepimą

Naujausias Dizaino USB Įkroviklį Naudoti Milwaukee C18B 18V elektrinių Įrankių Baterijų Galia Banko įkrauti Telefono,

Naujausias Dizaino USB Įkroviklį Naudoti Milwaukee C18B 18V elektrinių Įrankių Baterijų Galia Banko įkrauti Telefono, "Ipad"

Specifikacijos Įėjimas:18V/1A Išėjimas: 5V 2.1 max baterija Tinka naudoti C18B bateriją įkrauti Telefono ir kitų Usb elektroninių produktų Paketą Įeina 1*Kroviklis 1*naudotojo m Profesija Baterijų Gamykla Aukštos Kokybės Realias galimybes Sąžiningas pardavėjas DVISI Sveiki atvykę į susisiekti su mumis ir didmeninės MOKĖJIMAS 1.Mes priimame Alipay , Vakarų Sąjunga, TT. Visų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai