2018 m. 3d-sided Printing Ilgai Skyriuje Mados Asmenybės Kojinės Gyvūnų Animacinių filmų Pora

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.46

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

didmeninės:parama būklė:100% naujas Medžiaga: Medvilnė + Poliesteris pristatymas:parama kinija paštu ir epacket ir skubų pristatymą Dydis: Nemokamai dydis (EUR36-44), tinka ir vyrams, ir moterims brangūs. Atkreipkite dėmesį, kad 2 VNT. = 1 porą kojinių Pls perskaityti prieš perkant:

1. Nemokamas pristatymas pardavėjo pristatymas metodas NĖRA su Stebėjimo informaciją !! Jūsų sklypo atvyks apie 60-90 dienų ,paprastai, ir Brazilija reikia 60-90 dienų .

Aš nekenčiu ginčų, nes nėra kelio, ar ne, gauna su 60 dienų.Mes nuoširdžiai daryti verslą ,pls ne patinka, kad .Jokių problemų ,pls susisiekti Žuvis ne vieną kartą .

2. jeigu tu negali laukti 60 dienų ,Turi pasirinkti Kinija Paštu, Oro Paštu, arba Epacket arba Express arba DHL, ar AVS ar Fedex .

3. Jei užsakysite

4. Jei užsakysite >$8, mes nemokamas pristatymas per China Post Oro Paštu arba Epacket.

5.Jei užsakysite >$100 , mes nemokamai laivas per Express arba EMS arba E-EMS JAV/UK.Prancūzija.Rusijos/Ispanija/Australija.Kanada.

6.Jei užsakysite >$150 , mes nemokamai laivas per Express arba EMS arba E-EMS Kitų šalių.išskyrus aukščiau paminėtų šalių.

Atsiliepimai:

Prašome Palikti Mums, 5-Star Atsiliepimus!

Jei Ketinate Duoti Mums 4 Žvaigždučių Arba Žemiau, Mes Raginame Jus Rašyti Mums El. Paštu Pirma Dėl Problemų. Mes Visada Pasiruošę Išspręsti Visus Klausimus, Įvykusiu Per Operaciją.

Teigiamas Grįžtamasis Ryšys Yra Automatiškai Kairės Į Jums Po To, Kai Mus Paliko Teigiamą Tie

Klientų Aptarnavimas: Mes Siūlome 100 % Pasitenkinimą Dėl Jūsų Pirkti. Pinigų Grąžinimo Buvo Užtikrintas Visų Mūsų Daiktų, Jei Esate Ne Laimingas Su Ja, Tiesiog Parašykite Mums Pranešimą Arba Rašykite Mums!100% Klientų Pasitenkinimo & Sparčiausiai Laivybos Ir Puikios Kokybės Yra Mūsų Pažadas!

Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas Pora
Lytis Vyrai
Modelio Numeris SS32
Prekės Pavadinimas MAYELINGHUS
Elemento Tipas Kojinių
Storis Standartas
Kojinių Tipas Atsitiktinis
Medžiaga Medvilnės

Parašyti atsiliepimą

2018 m. 3d-sided Printing Ilgai Skyriuje Mados Asmenybės Kojinės Gyvūnų Animacinių filmų Pora

2018 m. 3d-sided Printing Ilgai Skyriuje Mados Asmenybės Kojinės Gyvūnų Animacinių filmų Pora

didmeninės:parama būklė:100% naujas Medžiaga: Medvilnė + Poliesteris pristatymas:parama kinija paštu ir epacket ir skubų pristatymą Dydis: Nemokamai dydis (EUR36-44), tinka ir vyrams, ir moterims brangūs. Atkreipkite dėmesį, kad 2 VNT. = 1 porą kojinių Pls perskaityti prieš perkant: 1. Nemokamas pristatymas pardavėjo pristatymas metodas NĖRA su Stebėjimo informaciją !! Jūsų sklypo atvyks apie 60-90 dienų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai