QOONG RDA Kelionės Kortelės, Piniginės Vyrų, Moterų Verslo ID Kredito Kortelės Turėtojas Mados Prekės ženklo Metalo, Aliuminio Kortelės Atveju su Bill Įrašą

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.52

€13.15

-42 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Mielas drauge,ar esate pasirengusi suteikti dovanos savo šeima ir draugais?Jūs ketinate suteikti jiems individualų, unikalų dovanų? Mes galime padėti jums padaryti super nustebinti savo šeimos ir draugas!

Jei užsisakote daugiau nei $150,prašome susisiekti su mumis,mes galime siųsti jas jums DHL,UPS,TNT...Tu gali jį gauti per 3-10 dienų.

Pagaminti pagal užsakymą, Lazerinis Graviravimas Mielas drauge, mes galime sukurti unikalų kortelės laikiklį ir pinigų klipas, galite graviruoti jūsų nuotrauka,logotipas,vardas, pavardė,telefono numeris ir pan. jūsų kortelės laikiklį ir pinigų įrašą,jums reikia pridėti $0.6-2.4 graviravimas,prašome susisiekti su manimi dėl daugiau informacijos ačiū!

Karšto Pardavimo

Produkto Aprašymas Apsisaugoti Nuo Tapatybės Vagystės Su Aukštos Kokybės Aliuminio Lydinio, RFID Piniginė; Manote, kad esate saugus nuo tapatybės vagystės su savo piniginę, įsitaisiusi pagal jūsų rankos ar jūsų kišenėje? Geriau pagalvokite dar kartą. Tiesa, iš atstumo, kiekvienas, turintis tinkamą įrangą galite skaityti ir pavogti nepriklausomai nuo turinio, kurį jie nori iš savo piniginės. Šie nusikaltėliai galėtų gauti savo kredito kortelės informaciją, sužinoti jūsų vardą, adresą, pilietybę...you name it! Tai tiesa, blogas vaikinas gali vaikščioti su RFID skaitytuvas, nuskaito jūsų kredito kortelės, paso, nieko su brūkšninio kodo tipas RFID žymę, - ir tai padaryti be jūsų net nežinant. Dešimt minučių vėliau, jis galėjo sunaikinti jūsų banko sąskaitą arba maxed out jūsų kortelės. Apsaugoti save su RFID Piniginės.

Lazerinis Graviravimas

Mielas drauge, mes galime sukurti unikalų kortelės laikiklį, galite graviruoti jūsų logotipas,vardas, pavardė,telefono numeris ir t.t., tiesiog kaip paveikslėlyje žemiau. Mes galime suprojektuoti jums laisvai,prašome susisiekti su mumis,ačiū!

Madingas Kortelės Laikiklį su Pinigų Klipas

Lengvas ir Plonas,Patogu, Paprasta konstrukcija,Hale stiliaus Židinys, lengvas ir plonas,Kad jums lengva nešioti, paprasta naudoti!

Patogus Pinigų Klipas

Tai paprasta įdėti banknotų, taip lengva,apsaugoti savo turtą visą laiką!

Įvairių spalvų,Visos metalo Medžiagos

Visos metalinės medžiagos,Paprasta ir graži forma,patogi Rankena,Kad jūsų bus labai patinka!

Daugiau Produktų

(Jei norite, galite c laižyti nuotrauką tiesiogiai,ačiū!)

Pakuotės Svoris 0.12kg (0.26lb.)
Pakuotės Dydis 11cm x 8cm x 4cm (4.33in x 3.15in x 1.57in)
Įrenginio Tipas gabalas
Prekės Svoris 75g
occassion Kalėdos,Valentino's Diena,Helovinas, Padėkos,Gimtadienio
Pagrindinė Medžiaga Metallic
spalva Juoda,Balta,Sidabrinė,Raudona,Mėlyna,Aukso
Privalumas RDA Blokavimas,prieš RFID Nuskaitymo Baudžiamosios
Elemento Plotis 6.0cm
Stilius vertikalus skirsnis
Medžiagos Sudėtis Nerūdijančio Plieno,Aliuminio lydinio,Guminės juostos
Formos Dėžutė
Modelio Numeris KH1-020S
Elemento Tipas Kortelės & ID Turėtojams
Prekės Pavadinimas QOONG
Uždaryti Tipas Ne Užtrauktukas
Lytis Unisex
Naudoti Kredito kortele,vizitinės kortelės,Banko kortelės,ID kortelės,kt.
Modelio Tipas Kietas
Lazeriu Užrašas Gali graviravimas jūsų logotipas,pavadinimas,numeris ir pan. dėl pinigų klipas laisvai
Elemento Ilgio 8.9cm

Parašyti atsiliepimą

QOONG RDA Kelionės Kortelės, Piniginės Vyrų, Moterų Verslo ID Kredito Kortelės Turėtojas Mados Prekės ženklo Metalo, Aliuminio Kortelės Atveju su Bill Įrašą

QOONG RDA Kelionės Kortelės, Piniginės Vyrų, Moterų Verslo ID Kredito Kortelės Turėtojas Mados Prekės ženklo Metalo, Aliuminio Kortelės Atveju su Bill Įrašą

Mielas drauge,ar esate pasirengusi suteikti dovanos savo šeima ir draugais?Jūs ketinate suteikti jiems individualų, unikalų dovanų? Mes galime padėti jums padaryti super nustebinti savo šeimos ir draugas! Jei užsisakote daugiau nei $150,prašome susisiekti su mumis,mes galime siųsti jas jums DHL,UPS,TNT...Tu gali jį gauti per 3-10 dienų. Pagaminti pagal užsakymą, Lazerinis Graviravimas Mielas drauge,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai