D75--D150mm PDX tipas Resind obligacijų šlifavimo deimantų šlifavimo rato galandimo volframo karbido patarimai ir lentpjūvių.

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.37

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

D75--D150mm PDX tipas Resind obligacijų šlifavimo deimantų šlifavimo rato galandimo volframo karbido patarimai ir lentpjūvių.

Produkto Pristatymas

Deimantų šlifavimo ratas dervos obligacijų

Diamond dervos šlifavimo ratas turi gerą blizginimo poveikis, šlifavimo ratas sharp, paprasta prijungti, ypatumai yra šie: Derva, Dervos, deimantų šlifavimo ratas deimantų šlifavimo ratas.

1 aukštą šlifavimo našumą, tuo pačiu suvartoja santykinai lėtas, šlifavimo ratas;

2 savarankiškai galandimo, šlifavimo, šilumos maža, paprasta prijungti, sumažinti šlifavimo nudegimas pasireiškia tada, kai reiškinys darbą;

3 ratas turi tam tikrą lankstumą padės pagerinti paviršiaus šiurkštumo, daugiausia naudojami šlifavimui, pusiau bauda, šlifavimo, peilis, šlifavimo, poliravimo ir kitus veiksmus;

4 diamond dervos šlifavimo yra žema temperatūra sūdymo, trumpas gamybos ciklas, įranga ir tiekimo procesas yra gana paprastas; dėl dervos skysta, lengva formuoti sudėtingas lėktuvas rato.

Naudojama Sritis:

Derva obligacijų diamond ratas: Jis daugiausia naudojamas karbido šlifavimo, keramikos, magnetiniai, silic, savarankiškai fluxing lydinio medžiagos.

Turime užtikrinti, kad mūsų produktų aukštą kokybę ir puikų našumą su šiomis savybėmis:

Savybės:

1.Lengva greitai ir sklandžiai šlifavimo;

2.Ilgas tarnavimo laikas ir stabilių rezultatų;

3.Tinka karbido šlifavimo, kieto plieno, mirti plieno ir kt.

4.Lengva ir patogu naudoti, ilgas tarnavimo laikas. UŽ 75MM outerdiameter: D75*H6*d20*W5*X1mm

UŽ 100MM outerdiameter: D100*H6*d20*W5*X1mm

UŽ 125MM outerdiameter: D125*H8*d32*W8*X1.2mm

UŽ 150MM outerdiameter: D150*H10*d32*W8*X1.2mm

Galite patikrinti brėžinį žemiau.

Specifikacija Nuotraukas

Diamond dervos obligacijų šlifavimo ratas

Kaip mes gurantee prekių kokybės kontrole?

(1).Mes tekstas kietumas pjauti užtikrinti geros kokybės.

(2).Mes tikriname lygumo laipsnį, norėdami pamatyti, jei ji yra iki standartas.

(3).Mes taip pat daryti, kai pjovimo eksperimentai patikrinti, ar jos naudodami funkciją.

(4).profesinės gamybos surinkimo liniją

(5).labai stricked kokybės kontrolės

Pakavimas Ir Pristatymas

Pakuotės Išsamiai: Mūsų įprasta pakavimo deimantinių pjūklų yra standartiniai eksportuojančių paketai.Kaip dėžutėse.

Pristatymo Detalė: Mes pristatyti per 5 dienas.

Apie Mus

Įkurta 2008 metais, mūsų kompanija tapo didelio masto profesionalus gamintojas ir eksportuotojas iš įvairių Deimantiniai Įrankiai Kinijoje. Mūsų produktų asortimentą iš įvairių galvanizavimo deimantinius Įrankius ir Sukepintas Deimantinių Segmentų Marmuro Gauja Pjūklai, Diskiniai Pjūklai, Core Grąžtai ir Poliravimo Diskai su Aukšto dažnio suvirinimo pjūklų, Lazeriu litavimo Pjūklų, Poliravimo Diskai ir Core Grąžtai ir kt. Mūsų gaminiai yra daugiausia eksportuojami į JAV, Europoje, Pietryčių Azijoje, Okeanijoje, Vidurio rytų, Rytų azijos, Pietų Azijos.

Mūsų gamykloje buvo nustatyta, kad nuo 2008 m., Bet mūsų technikas buvo, dirbo, Danyang didžiausių deimantinį įrankį, bendrovė daugiau nei 15 metų.Taigi, jis yra pilnas patirtis ir geras talentas.Mūsų produktai yra geros kokybės ir prieinamą kainą. Susisiekite su manimi

Pridėti:98# Qinling Kelių Ekonominės zoon,Danyang City,Jiangsu Province, Kinija (Žemyninė) Zip: 212300

Tel: (+86)511 - 85163725

Faksas: (+86)511 - 85163726

Mobilusis:(+86)186 0524 0403

Skype:yuanzi306

Attn: Echo Zheng

Pakavimas:

Mes pack prekių atidžiai!

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus per 4 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes ne uarantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo, mokesčių, muitų ir mokesčių už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo. Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto . Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra. Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti. Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)
Pakuotės Dydis 18cm x 18cm x 9cm (7.09in x 7.09in x 3.54in)
Įrenginio Tipas gabalas
Prekės Pavadinimas EDITA
Įstaiga
Išorinis Skersmuo 75mm, 100mm, 125mm, 150mm
Naudojimas
Kokybė
Abrazyviniai Deimantas
Klampa 40
Kietumas 80
Modelio Numeris derva šlifavimo ratas
Formos Hypotenuse
Dydis D75--D150
Klijavimui Agentas Derva

Parašyti atsiliepimą

D75--D150mm PDX tipas Resind obligacijų šlifavimo deimantų šlifavimo rato galandimo volframo karbido patarimai ir lentpjūvių.

D75--D150mm PDX tipas Resind obligacijų šlifavimo deimantų šlifavimo rato galandimo volframo karbido patarimai ir lentpjūvių.

D75--D150mm PDX tipas Resind obligacijų šlifavimo deimantų šlifavimo rato galandimo volframo karbido patarimai ir lentpjūvių. Produkto Pristatymas Deimantų šlifavimo ratas dervos obligacijų Diamond dervos šlifavimo ratas turi gerą blizginimo poveikis, šlifavimo ratas sharp, paprasta prijungti, ypatumai yra šie: Derva, Dervos, deimantų šlifavimo ratas deimantų šlifavimo ratas. 1 aukštą

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai