180 Liumenų LED Kempingo Žibintas Magnetinio Žibintuvėlis 4 Lygio Tamsos Palapinė LED Lempos Nešiojamų Kempingas Šviesos 2600mAh Baterija

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€15.86

€22.02

-27 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

YOUKOYI Nešiojamų Magnetinio LED Žibintuvėlis - Tinka vidaus ir lauko apšvietimo!

Funkcijos 1.Daugiafunkcinis Avarinės Šviesos--Jis gali būti naudojamas tiek potvynis šviesa, tipo avarinis šviesos ir žibintuvėlis.Puikus Mechanikas, Kempingas, Žygiai, Dviračiais, Bėgimo, Įspėjimas,Žvejybos,Avarinis , Automobilių Remontas ir Vaikščioti. 2.Stiprus Built-in Magnetai Energizer Darbą Šviesos--yra du stiprūs magnetai viduje, galinė lempa.Jis gali būti pritvirtintas ant paviršiaus geležies arba gali būti pakabinti ant sienos ir medžiai per lanyards. 3.Aštuonių Modelį Pasirinkti-- Žibintuvėlis:Penki parametrai ryškumas, SOS ir mirksėjimo režimą avarinė; Prožektorius:trijų lygių ekrano ryškumas,mažo iki didelio. patenkinti savo skirtingų apšvietimo poreikius. 4.Lengva Įkrauti Lauko Šviesos--Built-in), 3,7 v 2600mAh Ličio baterija, usb jungtį su kompiuterio ar nešiojamojo kompiuterio, naudojant adapterį arba saulės baterijomis.Ilgas veikimo laikas iki 200 val(mažiausia gyvinti) 5.Patvarus, lengvas Nešiojamas Kempingas Šviesos--, Naudojant Aukštos Kokybės ABS medžiagos apsaugoti lempa yra lengvai skaldytų;Mažiau nei 50 laipsnių , jokių pavojų, gali būti tikri, kad imtis į rankas.

Produkto Išsamiai

Daugiafunkcinis,nešiojamų pagalbos lengvųjų automobilių.Šviesa gali būti naudojama potvynių apšvietimo, bet ir žibintuvėlio funkciją.Jūs galite naudoti ją kaip dirba šviesos ir kempingas šviesos. Jis tinka mechanikas, lauko kempingas, žvejyba, žygiai, darbo,ar elektros energijos tiekimas staiga namuose,jūs vis dar galite laikyti jį tiesiai į savo automobilį įvykus avarijai. Dėl stilingo dizaino, Tai taip pat labai gerai naudoti namuose, jis padarys jūsų gyvenimą daug patogiau. 2 in 1 Kempingas Šviesos Jungiklio mygtuką instrukcijos 1.Trumpas paspauskite žibintai,prisiminti paskutinį spalva atidaryti lygį,tada nukopijuokite jį į 2 lygius,tada į 3 lygius(arba torch light 4 ar 5 lygiai). 2.Jūs galite išjungti šviesos spaudos daugiau nei 2s bet kuriuo režimu.Atsižvelgiant į režimą,du kartus greitai Paspauskite prie žibintuvėlio šviesos.

Žibintuvėlis

ji turi penkis parametrus ekrano ryškumas, nuo mažo iki didelio. Jį pakeisti į prožektorių per nuolat spaudžiant jungiklį du kartus. asortimentą žibintuvėlis yra 93 metrai.

Prožektorius

3 lygių ryškumo, nuo mažo iki didelio. Didžiausias liumenų yra 200LM. Vaiskiai balta spalvos temperatūra.Yra įkrautas per usb kabelį (yra komplekte pakavimo sąrašas)

Magnetinio funkcija

Yra du stiprūs magnetai viduje, galinė lempa. Galima pritvirtinti prie paviršių, iš geležies arba gali būti pakabinti ant sienos ir medžiai per lanyards.

Pakavimo Sąrašas

1 * LED nešiojamų lempos

1 * Micro USB kabelis

2 * Lanyards

1 * Eksploatavimo instrukcija

Žibintuvėlis: yra penki parametrai ryškumas, nuo mažo iki didelio, balto SOS ir mirksintį režimą. Jį pakeisti į prožektorių per nuolat spaudžiant jungiklį du kartus. asortimentą žibintuvėlis yra 93 metrai.

Prožektorius: 3 lygių ryškumo, nuo mažo iki didelio. Didžiausias liumenų yra 200LM. Vaiskiai balta spalvos temperatūra.Yra įkrautas per usb kabelį (yra komplekte pakavimo sąrašas)

Magnetinio funkcija

Yra du stiprūs magnetai viduje, galinė lempa. Galima pritvirtinti prie paviršių, iš geležies arba gali būti pakabinti ant sienos ir medžiai per lanyards.

Ši prekė yra tinkamos pagalbos, kempingas, žygiai, žvejyba, dviračiai ir kt. Tai labai patogus ir lengvas. Jis gali įdėti į savo maišą, kai keliaujate.

Pakavimas Ir Pristatymas

Pakavimo Sąrašas: 1× LED lempos, 1× USB kabelis, 2 x virvelę, 1× vartotojo instrukcija

Pakuotė: Spalva lauke arba cilindro paketas (juodos arba aukso).

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 5cm x 5cm (9.84in x 1.97in x 1.97in)
Sertifikavimo RoHS,CE
Blykstės Tipas žvejybos /Žygiai/ Kempingas/ Automobilių Detektorius
Zoom No
Įkrovimo Laikas 5 valandos
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Funkcija Atsparios Smūgiams
Modelio Numeris q8t
tiekimo Įkraunamoji Baterija
Paramos Dimeris 5-8 failų
Modelio LED Karoliukai GREE XOE2
Atsparus vandeniui Taip
Sviestinis 2600MAh
Galia 1.8w
spalva juoda,balta
Apšvietimo Atstumas 50-100 m
Baterijos Tipas Ličio Jonų,USB Įkrovimas
Įkroviklis Įkrovimo
Kūno Spalva Balta
Prekės Pavadinimas YOUKOYI
Sniegas Du šimtai penkiasdešimt
Dydis L20cm*D3.6cm
Svoris 260g
Židinio Nuotolis Nesureguliuotų
CRI >80
Medžiaga ABS+PC
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Elemento Tipas Žibintai
Režimo Jungiklis Aukštas/Vidurinis/Žemos

Parašyti atsiliepimą

180 Liumenų LED Kempingo Žibintas Magnetinio Žibintuvėlis 4 Lygio Tamsos Palapinė LED Lempos Nešiojamų Kempingas Šviesos 2600mAh Baterija

180 Liumenų LED Kempingo Žibintas Magnetinio Žibintuvėlis 4 Lygio Tamsos Palapinė LED Lempos Nešiojamų Kempingas Šviesos 2600mAh Baterija

YOUKOYI Nešiojamų Magnetinio LED Žibintuvėlis - Tinka vidaus ir lauko apšvietimo! Funkcijos 1.Daugiafunkcinis Avarinės Šviesos--Jis gali būti naudojamas tiek potvynis šviesa, tipo avarinis šviesos ir žibintuvėlis.Puikus Mechanikas, Kempingas, Žygiai, Dviračiais, Bėgimo, Įspėjimas,Žvejybos,Avarinis , Automobilių Remontas ir Vaikščioti. 2.Stiprus Built-in Magnetai Energizer Darbą Šviesos--yra du stiprūs

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai