Dvipusis Polių Speakon Jungtis Supa Namų Garso Sienos Plokštė, Faceplate

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.21

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Funkcijos: 1. Dual Uostų Speakon Lizdas 2. Baltos spalvos, elegantiškas ir futuristinis dizainas 3. Skydo medžiaga: ABS 4. Bazė: elektroninių komponentų 5. Dydis: 86 x 86 mm 6. Varžtai Įtraukti 7.Lengva įdiegti,ne litavimo reikalaujama 8.Kiekis: 1 vnt/10pieces/20pieces /30pieces P ackage įtrauktas: 1 x Dual Uostų Speakon Lizdas tvirtinimo prie Sienos Plokštės

Siuntos&Mokėjimo:

1. Mes vežamos sklypą 1-3 dienas po to, kai jūs padarė mokėjimo.

Ir šiuos mokėjimo formas yra priimtini, Salve.lt: Kredito kortelę, TT, "Western Union" ir Qiwi piniginės.

2. Vežimas yra nemokamas pristatymas per China post oro paštu, jei pakuotės svoris yra daugiau nei 2 kg arba visos kainos yra daugiau nei 120 dolerių, mes naudosime EMS,DHL,UPS, ir tt, arba laivas su dviejų sklypų ar daugiau sklypų, oro paštu.

3. Instrukcija:svoris ir dydis, ir mes pažymėtas pakuotės duomenys nėra faktinio svorio ir dydžio prekės, jei jums reikia žinoti faktinį svorį ir dydį, jums tereikia susisiekti su mumis.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. Produktų pakuotės turi būti taikomi bet kokius pakeitimus, be papildomo įspėjimo.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Instrukcija:laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu arba Force Majeure. Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

7. Pristatymo būdai:

Apie Muitinės:

1. Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą arba be sumažėjusios importo muito norma, mes pripažins, kad tai yra "Dovana", su mažesnės vertės, kurios neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles.

2. Arba galite palikti pranešimą pasakykite mums, kiek mes turėtume pateikti muitinės deklaraciją. Mes esame laimingi, kad jūsų nurodymus.

3. Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

4. Tiekėjų nėra atsakingas už vėlavimą sukėlė muitinės departamento jūsų šalyje.

5. Papildomų išlaidų ar vėlavimų gali kilti per tarptautinę prekybą. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums nereikia naudoti papildomų importo išlaidas arba muitinio įforminimo vėlavimo priežastis prašyti grąžinamosios išmokos arba paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Grįžti:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti. Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime jums visą laimėti kainos pasiūlymą amout, gavusi elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,.

5.Mes priimame tik daiktai turi būti grąžinti, jeigu prekės kaina didesnė kaip 50 dolerių ( Prašome atidžiai perskaityti prieš pateikiant užsakymą)

6. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Salve.lt!

Atsiliepimai :

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums. Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau.

3. Susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.

Mes dirbame 6 Dienas per savaitę, nuo 9:00 - 18:30 nuo pirmadienio - šeštadienio Pekino Laiku.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 3cm x 3cm x 3cm (1.18in x 1.18in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.002kg (0.00lb.)
Tipas Sienos Plokštė
Pakuotė Taip
Kabelio ilgis Sienos Plokštė
Prekės Pavadinimas dower mane
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Produktų Statusas Sandėlyje
Dydis 86 x 86 mm
prijungimo tipas speakon jungtis
spalva 1PC, 10VNT, 20PCS, 30PCS

Parašyti atsiliepimą

Dvipusis Polių Speakon Jungtis Supa Namų Garso Sienos Plokštė, Faceplate

Dvipusis Polių Speakon Jungtis Supa Namų Garso Sienos Plokštė, Faceplate

Funkcijos: 1. Dual Uostų Speakon Lizdas 2. Baltos spalvos, elegantiškas ir futuristinis dizainas 3. Skydo medžiaga: ABS 4. Bazė: elektroninių komponentų 5. Dydis: 86 x 86 mm 6. Varžtai Įtraukti 7.Lengva įdiegti,ne litavimo reikalaujama 8.Kiekis: 1 vnt/10pieces/20pieces /30pieces P ackage įtrauktas: 1 x Dual Uostų Speakon Lizdas tvirtinimo prie Sienos Plokštės Siuntos&Mokėjimo: 1. Mes vežamos sklypą

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai