1Pcs Nerūdijančio Plieno Makiažo Paletė Tuščias Eyeshadow Palett Keptuvės Nagų lako Maišyti Miltelių Visos Spalvų Paletės Dukart pabaigos Mentele

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.18

€3.79

-16 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1Pcs Nerūdijančio Plieno Tuščias Makiažo Paletės Eyeshadow Keptuvės Nagų lako Maišyti Miltelių Visos Spalvų Paletės su Mentele Savybės:

1.Sklandžiai liesti sidabro balta, nerūdijančio plieno, gali daug atskleisti, rafinuotas ir elegantiškas modernus menas temperamentas,.

2. Aukštos kokybės nerūdijančio plieno lygus, šviesus, švarus ir lengvai valomi, tinka įvairių kosmetikos naudojimas.

3. Nerūdijančio plieno spalvų maišymo mentelė yra kietas, ir sklandžiai su turtinga tekstūra, leidžianti jums sukurti savo dizainą be jokių apribojimų.

4. Tinka visų rūšių makiažo produktai. Turintis spalvos mentelė, jūs esate kapitonas str.

5. Unikalus, mažas išvaizda, galite naudoti ir atlikti lengvai.

Parametras:

1. Pavadinimas: Makiažas Paletę Rinkinys

2. Medžiaga: nerūdijantis plienas

3. Spalva: sidabro, balta

4. Taikoma žmonių: tinka makiažo naujokas, makiažo specialistas, ir makiažas talentą.

Naudojimas:

Naudoti spalvų juosta imtis atitinkamų suma foundation arba akių šešėliai, arba kitų grožio produktai. Įdėti juos ant paletės ir sumaišykite savo asmens spalva sukurti savo makiažo daugiau patogiai ir laisvai.

Pakavimo sąrašas:

Paletė * 1

Mentele įrankis*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Pakuotės Svoris 0.16kg (0.35lb.)
spalva kaip rodo nuotrauką
Feature3 Makiažo Paletė
Feature1 Naked Paletė
Drop laivyba Taip
raktiniai žodžiai makiažo paletė
Feature4 Paletės Eyeshadow
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Dydis Palette * 1 ,Spatula tool*1
Prekės Pavadinimas raudona dieny
Funkcija Sudaro Įrankiai
Prekės pavadinimas Tuščias Makiažo Paletė
Kiekis Tuščias Paletės Eyeshadow
Feature2 Makiažo Paletė Keptuvės
Modelio Numeris Tuščias Makiažo Paletė
Elemento Tipas Spalvų Paletė

Parašyti atsiliepimą

1Pcs Nerūdijančio Plieno Makiažo Paletė Tuščias Eyeshadow Palett Keptuvės Nagų lako Maišyti Miltelių Visos Spalvų Paletės Dukart pabaigos Mentele

1Pcs Nerūdijančio Plieno Makiažo Paletė Tuščias Eyeshadow Palett Keptuvės Nagų lako Maišyti Miltelių Visos Spalvų Paletės Dukart pabaigos Mentele

1Pcs Nerūdijančio Plieno Tuščias Makiažo Paletės Eyeshadow Keptuvės Nagų lako Maišyti Miltelių Visos Spalvų Paletės su Mentele Savybės: 1.Sklandžiai liesti sidabro balta, nerūdijančio plieno, gali daug atskleisti, rafinuotas ir elegantiškas modernus menas temperamentas,. 2. Aukštos kokybės nerūdijančio plieno lygus, šviesus, švarus ir lengvai valomi, tinka įvairių kosmetikos naudojimas. 3.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai