Crystal Castle 4A stiklo flatback kalnų krištolas raudonas Granatas ne hot-fix kristalas nė vienas klijai jokių pataisų masės cirkonio nagų Dailė

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.60

€5.01

-8 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

mažo dydžio klasė 4A stiklo flatback kalnų krištolas raudonas Granatas ne hot-fix kristalas nė vienas klijai jokių pataisų masės cirkonio nagų Dailės Šiame puslapyje yra tik vienas prekių, nes mes ženklo pavadinimas.

Jei norite, kad kitas prekes, galite eiti į mūsų parduotuvę, namus ar visos prekės puslapyje ieškoti, ko jums reikia. Labiausiai spalvos ir dydžio akcijų. Parduotuvė Namuose : Kitų Prekių Puslapyje : Nuoroda 3: Kiti Super kalnų krištolas Produktų Pardavimo

3. Mūsų Garanty:

Mielas drauge, mes esame sąžiningi gamyklos ir mokėti daugiau dėmesį į mūsų produktų, paslaugų ir peržiūra. Jūsų sastifaction yra labai brangus mums. Taigi, mes garantee, kad: mes prisiimti atsakomybę bet kuriuo metu, nesvarbu, jūsų, kad yra baigtas, ar ne. Jei turite klausimų, kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo mes matome jūsų žinutę išspręsti jūsų problemą.

Atkreipkite dėmesį, Kad Prieš gerą draugą, 1.mes tik siūlome vienas kokybė čia - Raluxy pataisų. Daug mūsų senų klientų grįžti iš naujo, kad againa ir vėl. Kad įrodyti, kad mūsų kokybės. Tai, ką mes post yra tai, ką mes parduodame. Mūsų prekių šviečia, nei mūsų nuotrauką. 2. Mūsų Parduotuvėje yra ne pigūs kokybės akmens. Donot palyginti mūsų akmens su kitais pigūs DMC.

3. Daug tiekėjų kopijuoti mūsų informacijos čia. Tačiau net ir jie kopiją informacija, jie negali nukopijuoti mūsų kokybės. Į kalnų krištolas profesionalūs klientai tai žino.

4. Esame sąžiningi, profesionalūs tiekėjo ir gamyklos. Mūsų pagrindinė veikla yra didmeniniams. Mes norėtume sukurti ilgai, verslo relastionship vietoj benifit žvilgsnio. Taigi, jei yra kokių klausimų, kviečiame susisiekti su mumis pirma.

5. Mes pareiga imtis bet kuriuo metu, tačiau nutarties baigti, ar ne. Taigi pls visuomet susisiekti su mumis. kas yra " programėlę galima greičiau atsakyti išskyrus miego laiką.

6. Nemokamai siunta China post, post nėra stabili. s ometime greitai apie 20-30days ir kartais ilgiau, apie 60-90days.

7. Jei esate skubiai, pls pasirinkti dhl, "fedex", ar avs ir mokėti.

8. Dėl dydžio ir spalvos, kiekvienas pavadinimas turi writnte dydį ir spalvą aiškiai. pls kruopščiai patikrinti ir donot padaryti klaidą dėl ko jūs norite. Nuotrauka negali įrodyti, kad dydis. pls dėmesį, kad.

9. Daugiau informacijos:

Gerbiamieji, prašome pateikti mums gera apžvalga visada ir donot mums 1 star grįžtamąjį ryšį, todėl lengvai . Jis yra toks svarbus mums. Bet klausimas, tiesiog susisiekite su mumis. Mes linkę išspręsti visų savo problemų, kad jums happe vietoj ginčo ar blogų atsiliepimų. Klientams, kurie mums duoti blogų atsiliepimų, be sąlyčio su mumis prieš, mes ne padaryti paslaugą nebėra.

Geras verslas, reikia undertand ir draugiškas betweence kiekvienas. Todėl kiekvieną kartą, kai mes daug nuostolių išspręsti mūsų klientų klausimų. Esame sąžiningi ir draugiški. Jei jums nėra draugiškas, pls donot užsakymą iš jav. 1. Tai yra Grynas AAAA(4A) Ne karštųjų Pataisų kalnų krištolas, Stiklo Nagų Dailės Kristalai. Kokybė yra geresnė nei kitų bendrųjų qualtiy. Mes turime Laipsnio AAAAA(5A) Crystal ir Crystal AB spalvos tik. 3. Mūsų kalnų krištolas Nagų Dailės Crystal yra populiarus ir naudojamas arba "PASIDARYK pats" apie telefono dangtelį | nagai | Plaukų Aksesuarai | Vestuvių Batai | šalis Batai | Vestuvių Aceessories ir bet kuri kita vieta, jūs norite papuošti. 4. Galite naudoti šį Nagų Kristalai su Klijais, Lipdukas.

----------------------------------------------------------------------------------------

Crystal Castle Info.1: Strazdų Rodo

Reitingas: Klasės AAAA (4A), geriau nei kitos įprastos kokybės.

Spalva: 323 Siam Dydis: Vienas dydis vienas maišas. Nr mix dydžio vieną maišą. (Kita dydis tik Klasės 4A Raluxy Pataisų atgal) Dydis informaciją, kaip šias: Dydis informaciją, kaip šias: DYDIS SKERSMUO (MM) PAKAVIMO SS3 1.3-1.4 MM 10 BENDRASIS = 1440 VNT SS4 1.5-1.6 MM 10 BENDRASIS = 1440 VNT SS5 1.7-1.8 MM, 10 BENDRASIS = 1440 VNT GR6 1.9-2.0 MM 10 BENDRASIS = 1440 VNT SS8 2.3-2.4 MM 10 BENDRASIS = 1440 VNT SS10 2.7-2.9 MM 10 BENDRASIS = 1440 VNT SS12 3.0-3.2 MM 10 BENDRASIS = 1440 VNT SS16 3.8-4.0 MM 10 BENDRASIS = 1440 VNT SS20 4.6-4.8 MM 10 BENDRASIS = 1440 VNT SS30 6.3-6.5 MM, 02 BRUTO = 288 VNT SS34 7.03-7.3 MM 02 BRUTO = 288 VNT SS40 8.2-8.6 MM 01 BRUTO = 144 VNT Dydis propertion taip:

Crystal Castle 2: PASIDARYK pats Procesas:

Už Flatback kalnų krištolas "PASIDARYK pats"

Crystal Castle 6: Nėra Pataisų Kalnų Krištolas Spalva Diagramos Informacija

Crystal Pilis 7: Kalnų Krištolas Darbą Rodo

Crystal Castle 8: Kitas Punktas, Kad Mes

Crystal Castle 9: Apie Mus

Crystal Castle Industrial Co., Ltd " yra įmonė, kuri specializuojasi kalnų krištolas produktų, įskaitant kalnų krištolas pataisų, išgalvotas akmens, siūti, kalnų krištolas akių, taurės grandinės, ir kiti visi kalnų krištolas produktų ir atitinkamus produktus. Mes turime mūsų pačių gamykloje ir pardavimai, kurie eksportuoja didelis akmenų visame pasaulyje. Mes galime jums pasiūlyti įvairių kokybės su geriausiais konkurencingą kainą pagal jūsų rinkoje. Jei jums yra birių kad, jūsų užklausa yra sveiki visada.

Įrenginio Tipas Krepšys
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 3cm (5.91in x 3.94in x 1.18in)
Dydis ss3 1440pcs, ss4 1440pcs, ss5 1440pcs, ss61440pcs, ss8 1440pcs, ss10 1440pcs, ss121440pcs, ss16 1440pcs, ss20 1440pcs, ss30 288pcs
Medžiaga Stiklas
Strazdų Tipas 3D Nagų Dailė Kristalų Blizgučiai | Ne karštųjų Pataisų kalnų krištolas| Flatback Masės
Nagų Kristalas, Naudojamas Kaip Blakstienų Kristalų| Nagų Dailė| Dovana "PASIDARYK pats" Cirkonio| Automobilių Apdailos
Prekės Pavadinimas Crystal Castle
Naudoti Drabužis,Batai,Rankinės
Stilius Flatback
Formos Jokių Pataisų Flatback Kalnų Krištolas Krištolo, Sidabro Atgal Nė Vienas Pataisų
Mateiral Super Stiklo Kristalų Medžiagos kalnų krištolas karštosios| ne DMC
Nagų Kristalų Mažos Pakuotės 1440pcs krepšys flatback kalnų krištolas
kokybė Reitingas AAAA Geriau nei kiti |Nr. Pataisų
spalva Nė Vienas Pataisų
Nagų Dailės Kristalų Dydis ss3 ss4 ss5 gr6 ss8 ss10 ss12 ss16 ss20 ss30
Technics Klijai-On
Nė Vienas Pataisų Spalva 339 Granatas Xilion Rose Ne Karštųjų Pataisų Kalnų Krištolas
Produkto Tipas Cirkonio
Modelio Numeris 4a ne karštųjų pataisų 339 Granatas kristalų, cirkonio
Naudojama Jaunavedžių Vestuvių Vinis| Šalis Vakaro Moterų Batai| Telefono Dėklas| Papuošalai

Parašyti atsiliepimą

Crystal Castle 4A stiklo flatback kalnų krištolas raudonas Granatas ne hot-fix kristalas nė vienas klijai jokių pataisų masės cirkonio nagų Dailė

Crystal Castle 4A stiklo flatback kalnų krištolas raudonas Granatas ne hot-fix kristalas nė vienas klijai jokių pataisų masės cirkonio nagų Dailė

mažo dydžio klasė 4A stiklo flatback kalnų krištolas raudonas Granatas ne hot-fix kristalas nė vienas klijai jokių pataisų masės cirkonio nagų Dailės Šiame puslapyje yra tik vienas prekių, nes mes ženklo pavadinimas. Jei norite, kad kitas prekes, galite eiti į mūsų parduotuvę, namus ar visos prekės puslapyje ieškoti, ko jums reikia. Labiausiai spalvos ir dydžio akcijų. Parduotuvė Namuose : Kitų Prekių

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai