Kabo Hamakas Kėdė Nerūdijančio Plieno 304 Pasukamas Kablys juosta Akimirksniu 700Lb Talpos skirtos Patalpų ir Lauko

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.56

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Aprašymas

1 pastaba. Laivybos išlaidos rodomas įtraukia kuro mokestį. Tačiau Importo muitais, mokesčiais ir kitomis customsrelated rinkliavos neįskaičiuoti. Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

2 . Vaizdas yra tik nuoroda , kaina yra 1 Gabalas

Mūsų Kabo Hamakas Kėdė Pasukamas Kablys tinka visų pagrindinių rūšių kabinti kėdės, įskaitant hamakai, kabančios kėdės, Kokono, Kiaušinių, Kėdė, vytelių krepšelį Gard,lubų rotango ir dar daugiau! Pasukama už hamakai yra pagamintas iš nerūdijančio plieno 304 ir bus laikyti ne daugiau kaip 700£. stiprus ir tvirtas, sunkus, labai ramina.Kabančios kėdės užsegimas yra šiek tiek daugiau nei 4 cm ilgio ir turi pavasario-veiksmų uždarymo sklendę su MILŽINIŠKĄ atidarymo 16mm lengvai pritvirtinti dideli kabliai, grandinės ar lynai! Puikus patalpų kabinti kėdės ar lauko padangų sūpuoklės! Tiesiog kablys tai pasukama kėdė, kablys tarp kėdės ir medis/sienos tvirtinimo įtaiso, ir DABAR jūs galite twist/pasukti savo kabinti kėdė be virvės sukimo ar laužymas, nes tai pasukama kėdė pasisuka visais 360 laipsnių, lengvai! ATKREIPKITE DĖMESĮ: Šis produktas yra skirtas kabinti kėdės tik ir ne sūpuoklės ar sūpynės, suoliukai. Sūpynės sąsagos turi skirtingas baigti savo papildomą saugumą ir šis stilius yra specialiai pagamintas rotacijos.

Funkcija

Gaukite mūsų Kabo Hamakas Kėdė Pasukamas Kablys, kad tinka visų pagrindinių rūšių kabinti kėdės, įskaitant hamakai, kabančios kėdės, Kokono, Kiaušinių, Kėdė, vytelių krepšelį Gard,lubų rotango ir dar daugiau!

Niekada savo kabinti kėdė virvės, susuktos iš NAUJO! Tai kabo hamakas pasukamasis mechanizmas leidžia kėdė, kad visas sukimosi be virvės likvidavimas!

Konkuruojančių produktų yra pagamintas iš cinko lydinio, kuris lengvai sudužti; MŪSŲ YRA PAGAMINTI IŠ STIPRAUS NERŪDIJANČIO PLIENO ! Šis hamakas kabo rinkinys NIEKADA rūdžių!

Ar jei jūs turite viduje kabo kėdės ar lauko, šis hamakas pasukamas kablys telpa iki 700 svarų su lengvumu!

PIRKTI šią kabinti kėdė užsegimas šiandien ir pasukama kėdė gyvenimą!

Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Prekės Pavadinimas BSET MATEL
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Modelio Numeris 700LB

Parašyti atsiliepimą

Kabo Hamakas Kėdė Nerūdijančio Plieno 304 Pasukamas Kablys juosta Akimirksniu 700Lb Talpos skirtos Patalpų ir Lauko

Kabo Hamakas Kėdė Nerūdijančio Plieno 304 Pasukamas Kablys juosta Akimirksniu 700Lb Talpos skirtos Patalpų ir Lauko

Produkto Aprašymas 1 pastaba. Laivybos išlaidos rodomas įtraukia kuro mokestį. Tačiau Importo muitais, mokesčiais ir kitomis customsrelated rinkliavos neįskaičiuoti. Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra). 2 . Vaizdas yra tik nuoroda , kaina yra 1 Gabalas Mūsų Kabo Hamakas Kėdė Pasukamas Kablys tinka visų pagrindinių rūšių kabinti

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai