N321 bižuterijos Biologijos Papuošalai Thymine DNR bazių porų Molekulės Karoliai T

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.90

€0.97

-7 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Pastaba: 1. Gamyklos Kainos Garantija Mūsų produktai yra pagaminti mūsų gamykloje, tada tiesiai iš laivo į jus, kad mes galime sau leisti konkuruoti kaina už jus. 2. Sumaišyti užsakymai Paramos vieną sumaišyti užsakymai(Vienas gabalas kiekvieno tipo yra avaailable); jei būtų daugiau nei 150$ mes siunčiame per DHL, "Fedex" ar AVS. Taip pat mes galime priimti nuleisti laivybos 3. Puikus Klientų Aptarnavimas, Jeigu turite bet kokių klausimų dėl savo pirkiniu, prašome bendrauti su mumis internete, arba palikite mums žinutę Susisiekti Dabar , mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. Sveiki rasti daugiau jums patinka! Prekės Informacija: Dydis Nuorodos: s ize atsitiktiniai. Prašome patarti savo dydžio, kai mes se Išlaikyti ir apsaugoti: Pakuotė: Lengva Apsipirkti: Pristatymas: Grįžti & Grąžinimo Politika: Mes garantuojame jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia.

Mes siūlome Nemokamą Pakeisti ar Grąžinti visą jums,jei produktas turi kokybės problemų. Susisiekite su mumis: Apie mus:

Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Prekės Pavadinimas Ufine
Modelio Numeris N321
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Medžiaga metalo
Metalo Spalvos Auksas
Elemento Tipas Karoliai
Lytis Moteris
Formos\modelis Geometrinio
Stilius Madinga
Metalų Tipas Cinko Lydinys,Sidabro Padengtą
Bauda ar Mados mados
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
ilgis 42+5cm

Parašyti atsiliepimą

N321 bižuterijos Biologijos Papuošalai Thymine DNR bazių porų Molekulės Karoliai T

N321 bižuterijos Biologijos Papuošalai Thymine DNR bazių porų Molekulės Karoliai T

Pastaba: 1. Gamyklos Kainos Garantija Mūsų produktai yra pagaminti mūsų gamykloje, tada tiesiai iš laivo į jus, kad mes galime sau leisti konkuruoti kaina už jus. 2. Sumaišyti užsakymai Paramos vieną sumaišyti užsakymai(Vienas gabalas kiekvieno tipo yra avaailable); jei būtų daugiau nei 150$ mes siunčiame per DHL, Fedex ar AVS. Taip pat mes galime priimti nuleisti laivybos 3. Puikus Klientų Aptarnavimas, Jeigu

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai