Super sponge kamuolys (6cm) 7 spalvą pasirinkti (20pcs/lot) - apgauti, Nemokamas pristatymas, triukui klasikinis žaislai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.28

€12.23

-24 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Super sponge kamuolys 6cm, Raudona/Mėlyna/Geltona/Žalia/Oranžinė/Rožinė/Juoda, parduodame 20pcs/aikštelė, prašome patarti, spalva jums patinka, arba atsiųsime jums elektroniniu atsitiktinai

mes turime daug dydį sponge kamuolys: 10cm/8cm/6cm/4.5 cm/3,5 cm/2.5 cm, jei jums reikia šių dydžio kamuoliukus ir ne suprato, kad tai yra mano parduotuvėje, sveiki, galite palikti mums žinutę. ačiū.

Prašome perskaityti žemiau!!!

Pristatymas:

1. Visi nemokamas pristatymas elementai bus laivas, kurį Kinija paštu, oro paštu, tai kainuos apie 15-45days iš kinijos į jūsų šaliai (Jeigu sezono metu, pristatymo datos, bus nedelsiant 60days ar 90days). Visų JAV klientui bus laivas Epacket, tai tik kainuos apie 5-10 darbo dienų nuo kinijos U. S

2. Jei esate skubiai su jūsų prekes, prašome pasirinkti pristatymo būdus, kaip EMS/DHL/FedEx, laivybos mokestis jums turėtų prisiimti sau, bet tai greitai, paprastai, jūs galite gauti gerą maždaug 5-10 darbo dienų.

3. Kai tik gausime jūsų užsakymus, mes turime parengti prekės, skirtos jums, todėl paprastai bus išsiųsti per 2-3 darbo dienas, galite patikrinti pasiųsti informaciją internete po 2 ar 3 dienų. (jūs galite susisiekti su mumis, jei nematytum, pasiųsti informaciją viršija 5 darbo dienų).

Produktas:

1. Visi mūsų produktai yra Pagaminti Kinijoje, mes atstovas Kinijos magija, ir mes turime daugiau nei 2000 magija elementus, gali suteikti, todėl, jei jūs negalite rasti ką nors, mano parduotuvėje, galite susisiekti su mumis tiesiogiai, bus citata jums mano geriausia kaina.

2. Dauguma straipsnių bus išsiųsti pats, kaip ir nuotraukas, gal kartais paketas bus skirtumas, bet gudrybė yra ta pati. Taigi, prašome neatidaryti ginčų su šia problema. Jei esate proto su skirtingų paketų, jūs galite patikrinti su mumis prieš jūsų užsakymą.

3. Jei produktas jums gavo negalėjo veiktų tinkamai, prašome neatidaryti ginčo tiesiogiai, susisiekite su mumis pirmą kartą. bus stengiamės ją išspręsti. ir jei negalėjau nustatyti, prašome pateikti bet kokius įrodymus (vaizdo įrašą ar nuotrauką), prašome grįžti atgal, atsiųsime naują.

Apmokėjimas:

1. Mes priimame visus mokėjimus. Jei kai kurie nepalaiko Salve.lt, galite susisiekti su mumis.

2. Visi Brazilija klientai, pasirinkę "Boleto" ar jūsų mokėjimo, prašome leiskite man žinoti, pirma, tai geriau, kad mes galime paruošti prekes pirmiausia, kai tik gausime jūsų apmokėjimą, mes galime atsiųsti iš karto.

3. Pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, arba darbo pagal savo šalį. Mes rekomenduojame jums kreiptis į savo vietos muitinės apie importo politika arba pasitarkite su mumis prieš užsakymus.

Klientų Aptarnavimas:

Jei yra problema, reikia patikrinti su mumis, prašome palikti pranešimą arba atsiųskite mums elektroniniu paštu, pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Atsiliepimai:

Mes esame priklausomi nuo reputaciją ir klientų pasitenkinimą dėl reitingų alibaba, kuris yra priežastis, kodėl atsiliepimai yra labai svarbus mums. Todėl, prašome palikti teigiamą atsiliepimą į mus, jei jums yra patenkinti. Priešingu atveju, prašome susisiekti su mumis prieš grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes turime galimybę išspręsti problemų, jums kitas jūsų užsakymą.

Pakuotės Dydis 2cm x 2cm x 2cm (0.79in x 0.79in x 0.79in)
Įrenginio Tipas daug (20 vienetų/lot)
Pakuotės Svoris 0.102kg (0.22lb.)
Lytis Unisex
Medžiaga Plastikiniai
Savybės Sužinokite,Lengva Padaryti,Profesinės
Tipas Kamuolys
Amžius 8-11 Metų,Suaugusieji

Parašyti atsiliepimą

Super sponge kamuolys (6cm) 7 spalvą pasirinkti (20pcs/lot) - apgauti, Nemokamas pristatymas, triukui klasikinis žaislai

Super sponge kamuolys (6cm) 7 spalvą pasirinkti (20pcs/lot) - apgauti, Nemokamas pristatymas, triukui klasikinis žaislai

Super sponge kamuolys 6cm, Raudona/Mėlyna/Geltona/Žalia/Oranžinė/Rožinė/Juoda, parduodame 20pcs/aikštelė, prašome patarti, spalva jums patinka, arba atsiųsime jums elektroniniu atsitiktinai mes turime daug dydį sponge kamuolys: 10cm/8cm/6cm/4.5 cm/3,5 cm/2.5 cm, jei jums reikia šių dydžio kamuoliukus ir ne suprato, kad tai yra mano parduotuvėje, sveiki, galite palikti mums žinutę. ačiū. Prašome

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai