Aukštos Kokybės Siurbtukas Vonios, Dušo Laikiklis Pakaba Namų Virtuvėje Saugojimo Mop Šluota Organizatorius Stovo

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.89

€1.41

-36 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1PCS Virtuvės Mop Šepečio Laikiklis Pakaba Namų Virtuvėje Saugojimo Šluota Organizatorius Sienos Montuojamas Kabyklos Stovo 6 Spalvų " Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės Galima pakabinti plaušinės šluotos, šepečiai, sutaupyti vietos ir padaryti jūsų kambarį maža ir gera. Nemokamai nagų ir gręžimo, nėra pažeisti sienos, Gražus, sutaupyti vietos,Lengva įdiegti, daugkartinio naudojimo. Super guolių gebėjimas, gali guolių 3KG Medžiaga: plastikas Matmenys: 13*4.5 cm, Siurbimo vamzdžio Skersmuo*7cm Spalva: Balta ,Oranžinė, Mėlyna, Žalia, Rožinė, Rožių Pakuotė: 1 x Stovas Kabykla Turėtojas Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. 2.Spalva gali būti kitokia tiesa punktas dėl ekrano, pls suprasti.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Apie Laivybos

Dėmesio! Mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies. Būkite kantrūs! Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis. Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų, ačiū už jūsų supratimą.

Apie Atsiliepimą

Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ji bus tik jums vieną minutę. Ačiū! Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ir neutralūs atsiliepimai. Mes stengiamės patenkinti jus. Labai ačiū!

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Taikomas Vietos Vonios kambarys
Nėra. Pakopų Vieną
Funkcija Įžuvinti
Plastiko Tipas Kita
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Prekės Pavadinimas ČIURKŠLĖS
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Modelio Numeris Stovas Kabykla Turėtojas
spalva Žalia, Mėlyna, Rožinė, Oranžinė, Balta, rose
Naudoti Kita
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Vonios Lentynos

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės Siurbtukas Vonios, Dušo Laikiklis Pakaba Namų Virtuvėje Saugojimo Mop Šluota Organizatorius Stovo

Aukštos Kokybės Siurbtukas Vonios, Dušo Laikiklis Pakaba Namų Virtuvėje Saugojimo Mop Šluota Organizatorius Stovo

1PCS Virtuvės Mop Šepečio Laikiklis Pakaba Namų Virtuvėje Saugojimo Šluota Organizatorius Sienos Montuojamas Kabyklos Stovo 6 Spalvų Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės Galima pakabinti plaušinės šluotos, šepečiai, sutaupyti vietos ir padaryti jūsų kambarį maža ir gera. Nemokamai nagų ir gręžimo, nėra pažeisti sienos, Gražus, sutaupyti vietos,Lengva įdiegti, daugkartinio naudojimo. Super guolių

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai