Originalus naujas Japonija 100V DC 3300PF 332 žėručio kondensatorius (Induktyvumo)

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.80

€2.95

-5 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Mūsų parduotuvėje valdymo produktų, įskaitant: potenciometras, jungiklis, daviklis, saugiklis, jungtis, lizdas, relės, rezistorius(varža), kondensatorius (talpą) , kontaktoriaus, pertraukiklis, integriniai grandynai (CINKAVIMAS, SMD, QFP, BGA, Moduliai). Atlikti gamyklos užsakymus! Įvairovė yra labai daug, negaliu įkelti, jei jūs negalite rasti produktą parduotuvėje, taip pat galite konsultuotis su manimi internete, siųsti e-mail man, užtikrinti greitą atsakymą, kaina, nuolaidos!

Reikia pirkti didesnį kiekį, prašome kreiptis į mane!

Daugiau palankios kainos! Originalus Japonijos 100V DC 3300PF 332 žėručio kondensatorius Tūrio, ilgio, 15MM pločio 10MM storio 4MM Pėdų atstumas 9mm. [tikslas] žėručio kondensatorius yra geriausias visų kondensatorių. Aukštos temperatūros pasipriešinimo, stabilumo, vidutinio nuostolio visų medžiagų mažiausia, dažnumas tiesiogiai susipažinti su 1GHz, mažos dielektrinės absorbcijos negali būti matuojama. Sidabro su geriausiais elektrai laidaus metalo medžiagos. Vienintelis trūkumas yra, kad jūs. Ir pajėgumas yra labai sunku plėsti, tai yra sunku pasiekti didelio tikslumo.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 22cm x 18cm x 12cm (8.66in x 7.09in x 4.72in)
Pakuotės Svoris 0.01kg (0.02lb.)
Modelio Numeris 100V DC 3300PF

Parašyti atsiliepimą

Originalus naujas Japonija 100V DC 3300PF 332 žėručio kondensatorius (Induktyvumo)

Originalus naujas Japonija 100V DC 3300PF 332 žėručio kondensatorius (Induktyvumo)

Mūsų parduotuvėje valdymo produktų, įskaitant: potenciometras, jungiklis, daviklis, saugiklis, jungtis, lizdas, relės, rezistorius(varža), kondensatorius (talpą) , kontaktoriaus, pertraukiklis, integriniai grandynai (CINKAVIMAS, SMD, QFP, BGA, Moduliai). Atlikti gamyklos užsakymus! Įvairovė yra labai daug, negaliu įkelti, jei jūs negalite rasti produktą parduotuvėje, taip pat galite konsultuotis su manimi internete,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai