MoFangGe Magic Cube Profesinės Lvy Greitis Kubo Pirma Ne Wca Greitis Kubo Galvosūkį Žaislai, Edukaciniai Žaislai Vaikams Cubo Magico.

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.10

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

MoFangGe Magic Cube Profesinės Lvy Greitis Kubo Pirma Ne Wca Aikštėje Kubo Galvosūkį Žaislai, Edukaciniai Žaislai Vaikams Cubo Magico.

JUOKINGI ŽAISLAI,KAIP DOVANĄ SAU AR VAIKAMS.

1.Saugus žaisti,ryškių spalvų,f unny švietimo žaislai žaidimas ;

2.Naudojamas ne toksiškos medžiagos,geros aplinkos apsauga;

3.Karšto pardavimo punktus;

4.Aukšta kokybė,konkurencinga kaina,geriausias aptarnavimas;

5.Super kainos didmeninė prekyba,OEM & OMD yra sveikintinas;

6.Mūsų įmonės ir gamyklos yra visi Chenghai(miestas žaislų),bet žaislai tyrimą,Pls nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu. Pastaba:Prašome maloniai susisiekite su mumis, jei yra bet kokia užklausa.

PRANEŠIMAS: .Pristatymas

Mes siekiame siųsti savo užsakymą tarp 3 darbo dienų, ir mes siūlome šias pristatymo variantų, kai jūs turite pateikti užsakymą su mumis.

Po Oro Paštas (PAM): manoma, kad produktai bus pristatyti paskirties vietą tarp 15-90 dienų, atsižvelgiant į skirtingas sąlygas.

Tačiau kartais per pardavimo laikotarpiai arba kitos užimtas laikotarpius, pristatymas gali užtrukti ilgiau.

EMS: manoma, kad produktai bus pristatyti į jų paskirties vietą tarp 7-20 dienų, atsižvelgiant į skirtingose situacijose.

(jei prekės yra virš 2kg ,prašome pasirinkti EMS!)

DHL/UPS/FEDEX : manoma, kad produktai bus pristatyti į jų paskirties vietą tarp 7-15 dienų, atsižvelgiant į skirtingas sąlygas. .Didmeninės Paslaugos

Mes taip pat daryti didmeninė, jeigu norite patalpinti urmu užsakymo, prašome siųsti savo tyrimo , ir mes pasiūlysime jums geriausią kainos ir paslaugų. .Kiti Politikos

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.

Jūs esate daugiau nei kviečiame susisiekti su mumis, jei turite kokių nors abejonių apie mūsų produktus. Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą, prieš susisiekdami

su po-aptarnavimo centras. .Atkreipti Dėmesį

Po Oro Paštas(PAM) yra tik tarptautinių paštu, nėra taip, labai greitas pristatymas. Jei jūsų produktai nėra gauta 90 dienų PAM,

susisiekite su mumis ir jums bus gauti visą kompensaciją. Tačiau, jei jūs negalite jį priimti, prašome nedėkite užsakymo. Ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

Pakuotės Svoris 0.12kg (0.26lb.)
Pakuotės Dydis 6cm x 6cm x 6cm (2.36in x 2.36in x 2.36in)
Įrenginio Tipas gabalas
Medžiaga Plastikiniai
Švinas Laikas per 3 dienas
Savybės Mini
Kategorijos Švietimo Žaislai,Surinkimas Žaislai
Sertifikatas ASTM,EN71,62115
"Skype" coradu-gxtoys
Modelio Numeris 143 Magic cube
Užsakymo Numeris Keista-formos Magic Cube
Įmonės Tipą Mažmeninė & Didmeniniams
Gamintojas Kinija Gamykla
Amžius > 6 metų
Mokėjimo terminas VIZOS,T/T,Western Union,Paypal ir t.t
Modelio Pavadinimas MoFangGe Magic Cube Lvy Kubas
Tipas Kubo Galvosūkis
Įspėjimas Maža dalis,neskirta vaikams iki 3 metų.

Parašyti atsiliepimą

MoFangGe Magic Cube Profesinės Lvy Greitis Kubo Pirma Ne Wca Greitis Kubo Galvosūkį Žaislai, Edukaciniai Žaislai Vaikams Cubo Magico.

MoFangGe Magic Cube Profesinės Lvy Greitis Kubo Pirma Ne Wca Greitis Kubo Galvosūkį Žaislai, Edukaciniai Žaislai Vaikams Cubo Magico.

MoFangGe Magic Cube Profesinės Lvy Greitis Kubo Pirma Ne Wca Aikštėje Kubo Galvosūkį Žaislai, Edukaciniai Žaislai Vaikams Cubo Magico. JUOKINGI ŽAISLAI,KAIP DOVANĄ SAU AR VAIKAMS. 1.Saugus žaisti,ryškių spalvų,f unny švietimo žaislai žaidimas ; 2.Naudojamas ne toksiškos medžiagos,geros aplinkos apsauga; 3.Karšto pardavimo punktus; 4.Aukšta kokybė,konkurencinga kaina,geriausias

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai