Organinis Kakavos Sviestas, Natūralus Šviežių Unrefinded Kokoso Sviestas Rankų Darbo Muilas Lipgross Ingrediants

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.09

€5.36

-5 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

100% Grynas Raw Organinis Kakavos Sviestas

Aukščiausios Kokybės

Ingredientai: Grynas Raw Organinis Kakavos Sviestas. Nieko daugiau. Kvapas: Natūralus turtingas šokolado aromatas Išgavimo Būdas: Šalto Laikymo trukmė: Šis sviestas turi būti laikomi vėsioje tamsioje vietoje ir laikymo trukmė maždaug 2-5 metus, kai tinkamai saugomi. Tirpsta: (maždaug 90 laipsnių pagal celsijų (35 laipsnių Celsijaus) Atkreipkite Dėmesį: kakavos sviestas gali natūraliai jaustis kietas ir sausas kambario temperatūroje. Supakuota: Plastikiniai Uždaroma Maisto Klasės Krepšys Atkreipkite Dėmesį,: Jūs galite gauti gabaliukus ir kietosios medžiagos. Tai gali būti baras, kakavos sviesto. Spalva: Off-Balto Aukso

Nuostabus Šokolado Kvapas.

JŪSŲ KAKAVOS SVIESTAS BUS VEŽAMOS HERMETIŠKI MAIŠAI, KAD TILPTŲ DYDŽIO IR ŠVIEŽUMO GARANTIJA. Kakavos sviestas ateina iš kakavos pupelių, kurios yra rasti viduje kakavos pod, kad auga iš kakavos medis. (tariama ca-karvė) kakavos pod (pavaizduota čia) yra didelis moliūgas-formos vaisių viduje, nuo 30 iki 40 kakavos sėklos yra rasti. Šios sėklos turi būti fermentuojama bananų lapai, džiovinti, skrudinti ir presuoti, atleidžiantis augalinių riebalų, iš pupelių, kurias mes žinome kaip kakavos sviestas.

Kakavos sviesto, dar vadinami kakavos sviesto, yra kreminės spalvos riebalai, išgaunami iš kakavos sėklų (kakavos pupelės) ir naudojama pridėti skonis, kvapas ir lygumo į šokolado, kosmetika, įdegio aliejus, muilas, ir daugybę aktualių losjonai ir grietinėlė. Kakavos sviestas buvo pavadintas pagrindinis drėkintuvai, ir buvo naudojami išlaikyti odą minkšta ir elastinga šimtmečius. Jis yra vienas iš labiausiai stabili, labai koncentruota natūralių riebalų, žinoma, ir tirpsta prie kūno temperatūros, todėl, kad ji yra lengvai absorbuojamas į odą. Kakavos sviestas yra dažnai rekomenduojama gydyti odos sąlygas, pavyzdžiui, egzema ir dermatitas. Kai taikoma lokaliai, jis sukuria barjerą tarp jautriai odai ir aplinkai, taip pat padeda išlaikyti drėgmę. Be to, kakavos sviesto sudėtyje yra kakavos masė polifenolio (CMP), medžiaga, kuri slopina gamybos imuninių globulino IgE. IgE yra žinoma, kad pasunkinti simptomus, tiek dermatitas ir astma.

Nėščių moterų, ilgai naudojamas kakavos sviestas formulės siekiant užkirsti kelią ir gydyti strijų, bet šio malonaus kvapo medžiaga yra įtraukta į daugybę kitų aktualių preparatai taip pat. Losjonai ir aliejai, kakavos sviestas yra dažnai naudojama aromaterapija masažas skatinti jausmus poilsiui ir gerai savijautai. Naujausi tyrimai rodo, kad masažuojant odą su kakavos sviestu, gali padėti sumažinti stresą, sustiprinti imuninę sistemą ir net užkirsti kelią vėžiui. Taip yra todėl, kakavos sviestas, pavyzdžiui, šokolado, yra daug CMP. Mokslininkai Japonijoje pranešė, kad CMP slopina augimo vėžinių ląstelių ir navikų mažinant aktyvaus deguonies kiekis organizme, ir padarė išvadą, kad CMP slopina oksidacijos MTL (gera) cholesterolio ir gamybos uždegiminių ląstelių; yra įrodymų, kad CMP kakavos sviestas taip pat gali padėti išvengti širdies ligų ir palengvinti artrito simptomai.

Preliminarūs tyrimai rodo, kad CMP iš tikrųjų padeda slopinti pernelyg T-ląstelių veiklai, imuninės sistemos, kuri galėtų padėti gydyti sąlygas, susijusias su hiperaktyvios imuninę sistemą, pvz., psoriazė, fibromialgija, ir lėtinio nuovargio sindromas.

Saugo odą sąlygas baimėje: Kakavos sviestas buvo žinoma, kad gydyti egzemą ir dermatitą. Ačiū kakavos masė polifenolio (CMP), kakavos sviestas. CMP slopina gamybos immonu globulino, kuri linkusi pabloginti simptomus, dermatitas ir astma.

Padeda padidinti jūsų imuninę sistemą: CMP gali padėti slopinti T-ląstelių aktyvumą, jūsų imuninę sistemą, padėti, tam tikrų ligų, tokių kaip psoriazė ir chroniško nuovargio sindromas.

Pagrindinis drėkinamųjų galių: Kada nors įdomu, kodėl nėščios moterys pasiekti kakavos sviestas praturtintas produktų rub ant pilvų? Kakavos sviestas yra pakrautas su vitaminų A, B1, B2, B3, C, ir E. Suporuotas su savo gebėjimą drėkina, kaip niekas kitas, kakavos sviestas buvo eiti į ingredientas išvengti strijų. O kakavos sviestas gali ne visiškai ištrinti juos, tai gali sumažinti jų išvaizdą.

Padeda jūsų odai atrodyti jauniau: Kakavos sviestas yra daug antioksidantų, kurie padeda kovoti su laisvaisiais radikalais. Laisvųjų radikalų sunaikinti sveikų odos ląstelių, kenkia jūsų odai ir todėl jį amžiaus greičiau. Papildoma premija: kakavos sviestas taip pat gali apsaugoti jūsų odą nuo žalingo UV saulės spindulių.

Nauda kakavos sviesto ant veido yra gana neįtikėtinas, nes kakavos sviestas įsigeria į odą, suteikia spindinčią ir sveiką odą. Šiame straipsnyje nagrinėjamos savybės kakavos sviesto, kad jis būtų tarp geriausių grožio produktų, kad jūs galite kreiptis dėl savo odos.

Puikus Kremas: Kakavos sviestas yra vienas geriausių drėkinančių, kaip ji prasiskverbia per išorinis sluoksnis odos, pasiekti odos sluoksnį žemiau ir drėkina ir atkuria odą, efektyviai, paliekant savo veidą, minkšta, elastinga ir žėrintis. Norėdami pasiekti geresnių rezultatų, taikyti kakavos sviesto veidą bent du kartus per dieną.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 2cm (5.91in x 5.91in x 0.79in)
spalva 50grams, 100grams, 200grams, 300grams, 500grams, 1000grams
Funkcija Drėkinamasis
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
GZZZ YGZWBZ
NET WT skiriasi
Lytis Unisex
Modelio Numeris Kita
Sertifikavimo GZZZ
Naudoti Veidas

Parašyti atsiliepimą

Organinis Kakavos Sviestas, Natūralus Šviežių Unrefinded Kokoso Sviestas Rankų Darbo Muilas Lipgross Ingrediants

Organinis Kakavos Sviestas, Natūralus Šviežių Unrefinded Kokoso Sviestas Rankų Darbo Muilas Lipgross Ingrediants

100% Grynas Raw Organinis Kakavos Sviestas Aukščiausios Kokybės Ingredientai: Grynas Raw Organinis Kakavos Sviestas. Nieko daugiau. Kvapas: Natūralus turtingas šokolado aromatas Išgavimo Būdas: Šalto Laikymo trukmė: Šis sviestas turi būti laikomi vėsioje tamsioje vietoje ir laikymo trukmė maždaug 2-5 metus, kai tinkamai saugomi. Tirpsta: (maždaug 90 laipsnių pagal celsijų (35 laipsnių Celsijaus)

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai