Apple Macbook Air 11 Silikoninis Klaviatūros Viršelis Odos JAV Versija Silikono Nešiojamas Nešiojamojo kompiuterio Klaviatūros Dangtelio Odos Raštas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.63

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Apple Macbook ESP Spalvinga Spainsh Klaviatūros Padengti Odą "MacBook Air" 11 JAV Versija Vaivorykštė Nešiojamojo kompiuterio Klaviatūra Filmas

Produkto Savybės: 100% Brand New Klaviatūros Padengti Silikono Odos Naujausią MacBook serijos su arba w/out "Retina" Ekranas Puikus saldainių spalvų dizainas, ispanijos simbolių spausdinimo, papildomą plonas silikono odos, ją lengviau rinkti tekstą, yra raktiniai žodžiai klaviatūroje padengti Kiekvieną mygtuką atskirai suformuoti ir specialiai spausdinti skaidrus silikono už ilgalaikę profesionalią išvaizdą Minkštas patvari silikoninė medžiaga, siekiant užtikrinti, patogus naudojimas, extra slim oda lengviau rinkti tekstą Lankstus, skalbiasi, lengvai taikomas ir pašalinti valymo ar dezinfekavimo, kiekvienas supakuotas į dovanų paketas

Suderinamas įrenginys:

11 colių -- kostiumas Macbook Air 11 colių

Suderinama Versija:

Tinka JAV versija tik klaviatūra

Klaviatūros Išdėstymą, Padengti Pastaba:

Prašome atkreipti dėmesį ""Enter/Grįžti"" klavišą, įsitikinkite, kad jūsų klaviatūra atrodo lygiai taip pat su juo.

JAV versija ------- "enter/grįžti" klavišą, yra stačiakampio pločio juosta

ES/JK versija --- "enter/grįžti" raktas atrodo kaip "7"

Pakuotė: 1 X US versija silikono klaviatūra odos

Klaviatūra odos, 11 colių " Macbook↓

(realus produktas atrodo geriau nei ant nuotraukos)

Jūsų Mandagumas, prašome:

Siekiant patenkinti reikalavimą iš įvairių klientų, mes siūlome 2 serijos klaviatūra odos, XSKN prekės klaviatūra, odos ir Generinių vaistų klaviatūra odą.

1 variantas :

Jei pageidaujate aukštos kokybės klaviatūra odos, prašome užsisakyti XSKN Prekės klaviatūra odos , kokybė yra viena geriausių rinkoje, mes save yra maufacture su metų klaviatūra, odos gamybos patirtį, mes gerai žinome, kokios kokybės tikslinių klientų rūpi labiausiai.

2 variantas :

Jei norite kainos konkurencingos klaviatūra odos, prašome užsisakyti Bendrasis klaviatūra odos (nėra prekės nurodyta gaminio puslapį).

Kad produkto serijos yra tiesiogiai siųsti iš kitų facories, nors kokybė negali būti konkurencinga su XSKN klaviatūra odos, generinių vaistų vieno siūlo labiausiai kainos konkurencingos produktų rinkoje, kurie siūlo paties produkto.

Apie mus

XSKN Silikono & Electronics Co., Ltd. yra profesionalus manufaktūra nešiojamas klaviatūros odos Kinijoje. Mes turime daugiau nei 8 metų istoriją, alibaba ir 5 metų Salve.lt, gali kontroliuoti kokybės, kainos ir paslaugos yra labai gerai. Mes tiekiame silikono, tpu klaviatūra, odos ir nešiojamas krepšiai su unikalaus dizaino, aukščiausios kokybės, sukūrė savo prekės ženklą(XSKN). Tuo tarpu, mes taip pat siūlome aukštos kokybės dizaino ir atrankos paslaugas OEM ir ODM užsakymus.

Pristatymas

Išsiuntimo yra išdėstytas per 24-72 valandas, kai mokėjimas yra baigtas patikrinimas Salve.lt. Prašome pranešė tarptautinis pristatymas labai priklauso nuo savo vietos muitinės ir pašto paslaugų.

EMS: 8-13 dienų. DHL/Fedex/UPS/TNT: 5-8 dienų , Kinija/Honkongas post: 18-43 dienų.

Mokėjimo

Kai atlikti mokėjimą per Alipay, jūsų pinigai yra deponuojami saugiai į jūsų sąskaitą. Pinigų yra išleista tik mums patvirtinę pristatymo . Kitas mokėjimo būdas yra taip pat prieinamas, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos.

Grąžinimo Politika

Pusę metų yra mūsų garantinį laikotarpį. Jei jūsų nusivylė su elementą, pasakykite mums, per 7 dienas po pristatymo. Prekė turi būti grąžinama originalioje sąlyga grąžinti pinigus. Laivybos išlaidos į tave.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą. Mums rūpi kiekvienas pirkėjas ir padarysime viską, kad padėtų jums.

DUK

Visas nuotraukas rodomas yra 100% tikri, be naudoti bet kurią programinę įrangą, padaryti ją gražesnę . Jūs galite lengvai įvertinti mūsų atveju. Ir jei turite kokių nors klausimų, mūsų klientų aptarnavimo yra visada pasirengę jums padėti.

Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 35cm x 15cm x 1cm (13.78in x 5.91in x 0.39in)
Medžiaga Silikono
Sertifikavimo CE
Taikytinos Modeliai MacBook Air 11-inch
Kalbos Standartas Anglų Kalba
Storis 0.35
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas XSKN
spalva spalvinga gradientas vaivorykštė
Funkcija Atsparus Vandeniui,Dulkėms
Produkto Savybės puikus, patvarus
Produktų Statusas Sandėlyje
Taikymo Dydis Nešiojamojo Kompiuterio Klaviatūra
Compatiblity Apple Macbook 11
Versija JAV Versija

Parašyti atsiliepimą

Apple Macbook Air 11 Silikoninis Klaviatūros Viršelis Odos JAV Versija Silikono Nešiojamas Nešiojamojo kompiuterio Klaviatūros Dangtelio Odos Raštas

Apple Macbook Air 11 Silikoninis Klaviatūros Viršelis Odos JAV Versija Silikono Nešiojamas Nešiojamojo kompiuterio Klaviatūros Dangtelio Odos Raštas

Apple Macbook ESP Spalvinga Spainsh Klaviatūros Padengti Odą MacBook Air 11 JAV Versija Vaivorykštė Nešiojamojo kompiuterio Klaviatūra Filmas Produkto Savybės: 100% Brand New Klaviatūros Padengti Silikono Odos Naujausią MacBook serijos su arba w/out Retina Ekranas Puikus saldainių spalvų dizainas, ispanijos simbolių spausdinimo, papildomą plonas silikono odos, ją lengviau rinkti tekstą, yra raktiniai

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai