Aukščiausios Kokybės natūralios Odos Pirštinės Vyrams Šilumos Žiemos Jutiklinis Ekranas, Avikailio Pirštinių Mados Slim Riešo Vairavimo EM011

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€24.03

€53.40

-54 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aukščiausios Kokybės Natūralios Odos Pirštinės Vyrams Šilumos Žiemos Jutiklinis Ekranas, Avikailio Pirštinių Mados Slim Riešo Vairavimo Specialus Pasiūlymas

Pastaba: S Dydis-8 Dydis,M Dydis-8.5 Dydis, L Dydis = 9 Dydis, XL Dydis = 9.5 Dydis

Šis Stilius turi pirštu touchscreen, jei jums tai, prašome nusipirkti, ačiū

KAIP MATUOTI

Įvertinti vertus, jūs paprastai rašyti apie palmių plačiausioje taškas colių(išskyrus nykštį).Įrašo apskritimo ilgio matavimas-tai bus jūsų pirštinių dydį.Jei esate tarp dydžių,pasirinkti mažesnio dydžio.Pirštinės turėtų būti aptemptas ne pirmas, bet bus ištempti.

Informacijos šou

Ožkos avikailis odos yra geriausios pasaulyje kokybės ir labiausiai prabangūs gloving oda. Ji turi daug stiprybės, plius svarbus privalumas natūralų elastingumą, kuri padeda pirštinės tinka tinkamai. Mes naudojame viršuje avikailis odos, kad pirštinės ,jūs nesiruošia rasti aukštesnės kokybės pirštinės su šią neįprastą kainą.Galima daugiau nei 150 stilių vyrams ir moterims,įskaitant odos & vilnos pirštines, kašmyras ir nėrinių pirštinės, nepirštuotos & operos ilgio pirštinės ,kitos unikalios dovanos. Šios pirštinės ateis su originalios etiketės.

PATARIMAI:

1.Dėl skirtingų gamybos partijų, metalo logotipu, dekoracija ant pirštinės yra siunčiami atsitiktinai. Galite gauti pirštinės su metaliniu logotipu, dekoracija, negali būti metalo logotipu, dekoracija. Tačiau neturi įtakos kokybės pirštinės, jei jūs nieko prieš, nereikia pirkti.

2.Dėl fotografuoti šviesos problema ir skirtingų kompiuterių monitoriai pikselių skiriasi. nekilnojamojo spalvą bei paveikslėlio spalvą galima bus šiek tiek nuo spalvos.prašome kreiptis į nekilnojamojo pirštinių spalvos. jei jūs proto,prašome don ' t pasiūlymą jis. dėkojame už jūsų supratimą ir tikimės, kad jūs turite laimingas apsipirkti mūsų parduotuvėje.

RŪPINDAMIESI SAVO PIRŠTINES

1.Jei jūsų pirštines sušlapti,leisti jiems išdžiūti natūraliai ir toli nuo bet kokio išorinio šilumos šaltinio, pvz., radiatorių,plaukų džiovintuvas,ar saulė.

Sunkiųjų nešvarumų,mes rekomenduojame paslaugos specializuota odos sausas siurblys.

2.Jei nešvarumai yra šviesa, o ne džiovinti,galite pabandyti šiuos: 1.Parengti vertus karšto tirpalo minkšto muilo dribsniai tokia "Lux". 2.Švelniai sponge žemyn ne odinių pirštinių su šio tirpalo. 3.Stenkitės ne sočiųjų odos ir dab off bet koks perteklius drėgmės švaria sausa šluoste. 4.Leisti pirštinės išdžiūti natūraliai ir nereikia naudoti jokių išorinių šilumos šaltinių, pvz., radiatorių,plaukų džiovintuvas, ar saulė. 5.Kaip pirštines, džiovinimo,įdėti juos į rankas dėvėtojui kelis kartus. Tai padės ištempti odą ir atkurti formos pirštinės profilis rankas.

3.Jei nuspręsite naudoti patentuotą odos valiklį arba kondicionierius,prašome perskaityti gaminio instrucions atidžiai ir įsitikinkite,kad produktas naudojate tinka jūsų odos pirštinės.

PASTABA: 1.Jei nenorite gauti jūsų pirkimo metu, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti apsaugos laikas jums. Prašome neatidaryti ginčo tiesiogiai. Ačiū už jūsų bendradarbiavimą! 2.Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) PASTABA: 1. Kodėl spalvų skirtumas ir dydis klaida ne kokybės problemas? Dėl kompiuterio monitorių ir faktinės šaudymo ryškumas ir kitų priežasčių, bus tam tikra spalva skirtumas. Panašiai, nes rankinis matavimai, skirtingi matavimo metodai ir prekių tempimo laipsnis ir kitų priežasčių, bus 1-2cm paklaida. Mes stengiamės išvengti tokių problemų, bet tokių problemų nėra kokybės klausimais 2. Terminą, Jei norite grįžti sklypas, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, ir grąžinti ją per 7 dienas.

Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Modelio Numeris EM011
Lytis Vyrai
Dydis S,M,L,XL
spalva juoda/ruda
Prekės Pavadinimas Arkties SAULĖS
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Natūralios Odos
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Stilius mados
Pirštinės Ilgis Riešo
Pirštinės Dydis S, M, L, XL
Modelio Tipas Kietas

Parašyti atsiliepimą

Aukščiausios Kokybės natūralios Odos Pirštinės Vyrams Šilumos Žiemos Jutiklinis Ekranas, Avikailio Pirštinių Mados Slim Riešo Vairavimo EM011

Aukščiausios Kokybės natūralios Odos Pirštinės Vyrams Šilumos Žiemos Jutiklinis Ekranas, Avikailio Pirštinių Mados Slim Riešo Vairavimo EM011

Aukščiausios Kokybės Natūralios Odos Pirštinės Vyrams Šilumos Žiemos Jutiklinis Ekranas, Avikailio Pirštinių Mados Slim Riešo Vairavimo Specialus Pasiūlymas Pastaba: S Dydis-8 Dydis,M Dydis-8.5 Dydis, L Dydis = 9 Dydis, XL Dydis = 9.5 Dydis Šis Stilius turi pirštu touchscreen, jei jums tai, prašome nusipirkti, ačiū KAIP MATUOTI Įvertinti vertus, jūs paprastai rašyti apie palmių

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai